eşimin kuzeni ve bebek görmesi

Öncelikle başınız sağolsun . Hak verdim size. Söyleyin k.validenize. Oda kötü birşey istemiyor sonuçta . Ama mümkün olduğunca sakin ve ılımlı yaklaşın. Birde aranız bozulmasın.

Ben olsam benim de gidesim gelmezdi hic suphesiz. Ama bazen boyle durumlarda insanin icinden gercekten gitmek geliyor da o bana gelmedi diye kendine yediremiyor insan gitmeyi...
Sen kayinvalidene isin gercegini anlat. Belki icini rahatlatacak birkac birsey soyler.

ben olsam gitmezdim ve k.valideme de nedenini söylerdim.

akrabalık sadece iyi gün için miymiş.

Bence soyle bilsin ki devamli onune getirmesin bu konuyu. Iyi sabretmissin sen.

çok çok haklısın.
ben olsam bende gitmezdim.
kaldı ki eşinizde hak vermiş size.
kayınvalidenizede durumu söyleyin,ister anlasın ister anlamasın,zorla götürecek değil.
Allah gani gani rahmet eylesin,meknaları cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:
mekanları cennet olsun anne-babanın...
bence hastalık,ölüm,cenaze vs doğum tebriğinden falan çok daha önemli.Açık açık kayınvalideme söylerdim ve gitmezdim.Hatta karşılaştıgımızda kendilerine bile söylerdim yani bunda alınacak bozulacak birşey yok.Onlar doğum gibi güzel bir olayda sizi bekliyorlarsa ayıp olacaksa,size de ayıp olacak sonuçta.benim en acı günümde yanımda olmayan, bi baş sağlığı dilemeyen insana gitmem için bir sebep yok.

Bence net olmakta fayda var
Ben gitmeyi düşünmüyorum sebebi de şu diyebilmelisin

hayatta ölümde var doğumda var iyi günde kötü günde ama ben olsam onun yaptığının aynısını yapardım gitmezdim ama gördüğümde onu mahçup ederdim laf arasında malum annem öldü. sonrasında benim rahatsızlıklarım falan zaten çelışıyorum. kusura bakmazsın sen de geç otur hiç birsey olmamış gibi davran o eğer biraz akıllıysa anlr zaten

annesini severim kayınvalidemle aynı binadalar aile apartmanı gibi bişey bayramlarda falan gideriz sağ olsun o da ne annemin mevlütünde bıraktı yalnız ne de başsağlığını atladı 7mevlütündede 40 mevlütündede geldi ama annesi geldi diye 30 yaşındaki kızının yaptığınıda göz ardı edemem yedi kat eli kaybetmedim ben canımı annemi verdim toprağa :'(

ASLA gitmezdim... kayınvalidenizede söyleyin sebebini.. hiç bahanelere sığınmayın, başsağlığına gelmediği için bende gitmek istemiyorum, sizde bana bu konuda baskı yapmayın, deyin..

anlamıyorum bu insanları ya, ölüm bu,acıların en büyüğü, insan en sevdiğini kaybediyor, daha ne zaman yanında olacak yakınların.. desteğe ihtiyacın olduğunda yanında olmamışlar bundan sonrada olmasınlar...

hiç takma kafana, için rahat olsun, gitmemekle, arayıp sormamakla en doğrusunu yaparsın

Bende böyle şeylere çok dikkat ederim.
Haklı bir sebebin var, bence de gitme.
Kayınvalidene de sebebini söyle, anlamazsa kendi bileceği iş.

Bu arada başın sağolsun canım.

kv niye gitmedigini söyle
o da ister saygı duyar sebebini kabul eder ister saygı duymaz kabul etmez ona kalır

gitmek istememe sebebiniz çok normal açık açık söyleyin söyleyin kayınvalidenize bu durum sizin kendi içinizde yaşadığınız birşey kimsenin zoruyla biyere gitmek zorunda değilsiniz...

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..başınız sağolsun...

gidip gitmemek konusunda karar sizin...
ancak kvnize kırgınlığınızı dile getirin..yanlış anlayıp,sizi boşuna yargılamasın..

Kayınvalidene elbette söyle.Kusura bakma anne ama ona bu sebeple kırgınım diyebilirsin.

Bence de haklısın ama şu da var ki bu şekilde devam ederseniz,o da senin doğumuna gelmeyecek ve böyle devam edecek.
Artık akrabasınız ve madem sık görüşülüyor,belki arayı ısıtmak gerekir.En azından annesinin hatırına diye düşünebilirsin.

Allah rahmet eylesin,anneciğini kaybettiğin zaman 12 günlük evliymişsin.
Belki kuzenle henüz samimi değildiniz,arayıp ne diyeceğini bilememiş olabilir.
İnsanlar bazen ölüm karşısında ne diyeceklerini bilemiyorlar.Bazıları klişelere sığınıyor.
Tanımadıkları insanlara başsağlığı dilerken,üstelik onların tanımadıkları yakınları sözkonusu olunca söylenecekler hepten azalıyor.
Yakın arkadaşını avutmaya çalışmakla,iyi tanımadığın birine başsağlığı dilemek farklıdır.

Keşke sitemini daha önce belirtip konuyu orada kapatsaymışsın.
Kısasa kısas yapınca maalesef bitmeyen bir hesaplaşmaya dönüyor.

Ben her seferinde böyle ısrarlı sözlerle karşılaşacağıma, kayınvalideme açıkça söylerdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…