• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Sizce neden böyle yapıyor olabilir siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ?

Hayatta tek vasfı "Kocişinin aşkitosu, piremsesinin valide sultanı" olmak olan pembiş evli sunum güllerinden herhalde. Güler geçerim ciddiye alacak halim yok böyle bir tipi. "Tamam canım buyur sen yap" der veririm, "Aynen ya ben hiç ev işi beceremem bana gel sen bir benim evimi süpür de nasıl süpürülüyormuş göreyim" diye gaza getiririm hatta. Yapsın enayi nihahaha.

Ben olsam "nasilsa ben senin gibi yapamıyorum ya şekerim sen yapsana şunu, ha bi de elin çabuk ya bi de bana sade kahve yapiver bebişim hadi maşallah sana kız hihih" deyip kahvemi beklerim sonra da bi sigara yakar keyfime bakarım :KK48:

Tembellik forever :KK53:

Budur ☺☺☺☺

Ufff ne var bunda ya... 27 yaşındayım yemek yapmasını bilmem. Nolmuş bilmek mi zorundayım ?
Dert etmeyin ya... bizim milletimiz eleştirmeye bayılıyor. Gülün geçin.

Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Ağzının payını veremedin mi anında?

Ben olsam bende laf sokarım e normal seninde tek ise yaradığın konu bu al yap de geç keyifle izle biri sizi eziyorsa sizde onu ezin

Gaza getirinice kendini daha da övmeye başlar böyleleri.
Ben olsam benim evimi sen mi temizliyosun yemeklerini senmi yapiyosun derim. Onun da bir açığını yakaladığımda sesli sesli "ay sende bunu yapamiyomusin derim bir iki kez inşalalh daha sonra yapmaz böyle densizlikler.

Benim de böyle bir akrabam vardı. Benden 7 yaş küçük üstelik. Ben domatesleri iri doğradım diye 1 yıl herkese anlattı,dalga gecti. Daha domates doğramayı beceremiyormusum, sanki çok lazım . Sevgilisinin annesi o kızla görüşme diye ne kavgalar etti. Kendisi 18i doldurur doldurmaz kocaya kaçtı. O kendini istemeyen kaynanayla beraber oturdular. Üst üste iki çocuk yaptı.Her hamile kaldığında Facebook'tan beni siliyor sonra ekliyordu :) en son ben mi hamile bırakıyorum seni dedim, beni tekrar eklemedi :) Böylelerinin hayatta başka başarısı olmadığı için diğerlerine sarıyor. Beraberken gaz ver, ben beceremiyorum de, tüm isi ona yaptır, o dilden anlarlar.

Benim de böyle bir akrabam vardı. Benden 7 yaş küçük üstelik. Ben domatesleri iri doğradım diye 1 yıl herkese anlattı,dalga gecti. Daha domates doğramayı beceremiyormusum, sanki çok lazım . Sevgilisinin annesi o kızla görüşme diye ne kavgalar etti. Kendisi 18i doldurur doldurmaz kocaya kaçtı. O kendini istemeyen kaynanayla beraber oturdular. Üst üste iki çocuk yaptı.Her hamile kaldığında Facebook'tan beni siliyor sonra ekliyordu :) en son ben mi hamile bırakıyorum seni dedim, beni tekrar eklemedi :) Böylelerinin hayatta başka başarısı olmadığı için diğerlerine sarıyor. Beraberken gaz ver, ben beceremiyorum de, tüm isi ona yaptır, o dilden anlarlar.
Guzel cevap vermişsin :)
Bir de bana diyor ki sen neden makyaj yapmıyorsun kendine yakıştıramıyor musun falan sürekli bunu soruyor

Guler gecerim..

Back
X