• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni ?

Ben de kıskançlık sezdim. Yerinizde olsam "Evet bizde bütün işi kuzenin yapıyor, o yüzden ben hiçbir şey bilmiyorum." der sonra da kuduruşunu izlerim. :))

Sinir olduğunu belli edersen çok uğraşır seninle. Bir dahakine direk eline ver. Sen daha güzel yapıyorsun de. Otur bir köşeye, bacak bacak üstüne at ve telefonunla ilgilen.:dondurma:

Merhaba sevgili kk hatunları ,
Öncelikle herkese mutlu pazarlar . Benim Aklımı kurcalayan birşey var çok dert değil ama nasıl davranacağımı bilemedim . Eşimin kuzeni var benden birkaç yas küçük bir kız . Her fırsatta çok güzel yemek yaptığını vs Söyler durur . Gecen aile yemeğinde oturuyorduk orada ev temizliğinden konu açıldı bende bir yorum Yaptım . O Söze girdi gonca ne bilsin gonca ev işi mi yapıyor diye yorum yaptı herkesin içinde . Sonra başka bir yemekte yine Kv deye gitmiştik orada ben mutfakta salata yapıyordum . O da sofra kurmaya yardım ediyordu . Sonra kız geldi dedi ki ay gonca ben sofrayı kurarken yapamadın mı salatayı bana ver benim elim çabuktur sen 5 saatte yapamazsın gibi bşyler söyledi .
Sizce neden böyle yapıyor olabilir siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ?

Guzel cevap vermişsin :)
Bir de bana diyor ki sen neden makyaj yapmıyorsun kendine yakıştıramıyor musun falan sürekli bunu soruyor
Neden seninle bu kadar ilgileniyor ki bu kiz? Böyle herşeyi sorguluyorsa bir süre sonra sende özgüven problemi oluşturmaya baslar. Kendisine sorsana benimle neden bu kadar ilgileniyorsun , hayatının geri kalan kısmını bana mi ayırdın? Beni bu kadar çok seviyorsan kocamı boşayip seni alayım de. :süslü::KK53:
Sinirlendim

Neden seninle bu kadar ilgileniyor ki bu kiz? Böyle herşeyi sorguluyorsa bir süre sonra sende özgüven problemi oluşturmaya baslar. Kendisine sorsana benimle neden bu kadar ilgileniyorsun , hayatının geri kalan kısmını bana mi ayırdın? Beni bu kadar çok seviyorsan kocamı boşayip seni alayım de. :süslü::KK53:
Sinirlendim
Bu zamana kadar hiç tepki vermedim belki de bundan sonra tavrımı değiştirmem gerekiyor

İlk söylediğine benim evimi sen mi temizliyorsun hayırdır derdim.
İkinci söylediğine de seni ne ilgilendiriyor ister 5 saatte yaparım ister 10 saatte beğenmiyorsan yeme derdim :)

Seni ezmeye çalışıyor ki bence onun karakteri öyle. Eşin veya kayınvaliden yada kuzenın annesi haddini bildirmiyor mu ?

İlk söylediğine benim evimi sen mi temizliyorsun hayırdır derdim.
İkinci söylediğine de seni ne ilgilendiriyor ister 5 saatte yaparım ister 10 saatte beğenmiyorsan yeme derdim :)

Seni ezmeye çalışıyor ki bence onun karakteri öyle. Eşin veya kayınvaliden yada kuzenın annesi haddini bildirmiyor mu ?
Eşim duymadı Kv karışmaz kuzenin annesi zaten kızına bşy demez .

Esege esek oldugunu bildirmezsen boyle olmaya devam eder haddini bildirmen gerek seni kiskaniyor ve bunu seni ezmeye calisarak bastirmaya ve kendiyle gurur duymaya calisiyor...

Nasıl yapacağım bunu ?
Direkt soyleyeceksin benim sana karsi bi saygisizligimi patavatsizligimi gordun mu? Ben insanlara davranma seklimin karsiligini ayni sekilde almak isterim. Lutfen bir daha bana bu tur yorumlar yapma benim evdeki hal ve hareketlerimi ne kadar temiz olup olmadigimi bilemezsin ayrica seni ilgilendirmez gibi seyler diyin

Direkt soyleyeceksin benim sana karsi bi saygisizligimi patavatsizligimi gordun mu? Ben insanlara davranma seklimin karsiligini ayni sekilde almak isterim. Lutfen bir daha bana bu tur yorumlar yapma benim evdeki hal ve hareketlerimi ne kadar temiz olup olmadigimi bilemezsin ayrica seni ilgilendirmez gibi seyler diyin
Çok sert olmaz değil mi

Back
X