Ne alaka... tek sebep bu mu yani başka bir şey olmadı mıBu esiyle devamli sorun yasardi hep yanindaydim... esimin ailesi manisada yasiyor bize biseyler gondermislerdi esim onlari almaya gidiyor benim kizimi sevmiyorsun esimde yoo seviyorum diyor buda dolup beni ariyor sinir patlamasi yadadi
O bela okudu bu kuz3n ilkokul arkadasim col samimiydik aileler veni sevince cekemiyordu ayni ortamlara gelmiyordu hep bahane buluyorduNe kadar karışık anlatmışsınız.durduk yere niye tanistrmassydim demiş siz niye sonra bela okudunuz hiç bişey anlamadim
Tanistirdi sonra pisman oldu.. o dogum yapti ben onun yanindaydim hep hic tek birakmadi ben buyuk gosteriyorum o kendisi bizo gormek istemiyormusAnlayamadım size neden allah belanızı versin , sizi tanıştırmasaydim keşke dedi. Durup dururken bunu mu dedi eee hem bunu diyor hem de ikinizin yüzünü neden görmek istemiyor
Inan tek sebep bu baska bisey olmadiNe alaka... tek sebep bu mu yani başka bir şey olmadı mı
Evet ist3 bunu anlatamiyorum hic bi sorun yokkenDurup dururken kuzen arayıp saydırmıştır eminim.
keşke biraz düzgün anlatsanız da anlasakBu esiyle devamli sorun yasardi hep yanindaydim... esimin ailesi manisada yasiyor bize biseyler gondermislerdi esim onlari almaya gidiyor benim kizimi sevmiyorsun esimde yoo seviyorum diyor buda dolup beni ariyor sinir patlamasi yadadi
Kıskançlık var demekki
Anlamıyorum millet niye birbirini çekemez böyle insanlar Allaha yakın bizden uzak olsun
EvetKıskançlık var demekki
Anlamıyorum millet niye birbirini çekemez böyle insanlar Allaha yakın bizden uzak olsun
Kusura bakma hiç inandirici değilsin. Burada atlayarak anlatmana rağmen haksız olduğun belli. Ayrıca kocasını arayıp şikayet etmek nedir? Görmek istemiyormuş işte sizi, rahat bırak artik bence.Evet ist3 bunu anlatamiyorum hic bi sorun yokken
Inanin ben yalan soylemiyorum ki ikizlerim var duzgun yazamadim kbakmayinKülleyen yalan bir konu gibi
Kim öylesi açıp bela okur tanıştırmasaydım der
Hani sanki tepki almamak için yazmamışsınız
Sizde muhatap olmayın uzak olun hiç arayıp sormayın aynı ortamda denk geldiğinizde konuşmayın bile :)
Eski dostluk adina adim atmak istedim hatami benim oglum uc defa ameliyat gecirdi bi kere sormadi insan mi buKusura bakma hiç inandirici değilsin. Burada atlayarak anlatmana rağmen haksız olduğun belli. Ayrıca kocasını arayıp şikayet etmek nedir? Görmek istemiyormuş işte rahat bırak artik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?