Esimin kuzeni

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Merhabalar biz esimle kuzeni sayesinden evlendik. Allah razi olsun bize vesile oldu. O benden bi sene once evlenmisti bi sene sonra hamile kaldi. bizde cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz ama olmuyor. Hep beni kiskandiriyor sonradan görme haraketleri vardi. Biz esimle karar verdik tup bebege basvurmaya tabi sorun bende cikti yumurta rezervem azmis ondan olmuyormus.
Bigun hastanedeyim bu kuzen aradi diyor keske tanistirmasaydim sizi Allah sizi kahretsin falan, gereksiz birseye alınmış. Birbirimize kötü laflar söyledik. 2.5 yildir konusmuyoruz ama akrabayiz kolay değil. Bu millete küs olduğumuz süre içinde çok kötü konuştu benim hakkimda.
bu arada benim ikizlerim oldu ikiside ameliyat oldu cok zor zamanlar gecridim hic aramadi bu, devamli ruyama geliyordu, icim el vermedi, yeni dogum yapmis dedim gidip goreyim. Ablama dedim onunla barışmak istiyorum, ablama demiski IKISININ DE YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUM... iki gundur sinirden agliyorum keske adim atmasaydim diye simdi kendini bisey sanacak ama ben kinci degilim bu saatten sonra ne yapayim cok ayip etti..

Son düzenleme:
Bu esiyle devamli sorun yasardi hep yanindaydim... esimin ailesi manisada yasiyor bize biseyler gondermislerdi esim onlari almaya gidiyor benim kizimi sevmiyorsun esimde yoo seviyorum diyor buda dolup beni ariyor sinir patlamasi yadadi

Anlayamadım size neden allah belanızı versin , sizi tanıştırmasaydim keşke dedi. Durup dururken bunu mu dedi eee hem bunu diyor hem de ikinizin yüzünü neden görmek istemiyor

Bu esiyle devamli sorun yasardi hep yanindaydim... esimin ailesi manisada yasiyor bize biseyler gondermislerdi esim onlari almaya gidiyor benim kizimi sevmiyorsun esimde yoo seviyorum diyor buda dolup beni ariyor sinir patlamasi yadadi
Ne alaka... tek sebep bu mu yani başka bir şey olmadı mı

Ne kadar karışık anlatmışsınız.durduk yere niye tanistrmassydim demiş siz niye sonra bela okudunuz hiç bişey anlamadim
O bela okudu bu kuz3n ilkokul arkadasim col samimiydik aileler veni sevince cekemiyordu ayni ortamlara gelmiyordu hep bahane buluyordu

Anlayamadım size neden allah belanızı versin , sizi tanıştırmasaydim keşke dedi. Durup dururken bunu mu dedi eee hem bunu diyor hem de ikinizin yüzünü neden görmek istemiyor
Tanistirdi sonra pisman oldu.. o dogum yapti ben onun yanindaydim hep hic tek birakmadi ben buyuk gosteriyorum o kendisi bizo gormek istemiyormus

Kıskançlık var demekki
Anlamıyorum millet niye birbirini çekemez böyle insanlar Allaha yakın bizden uzak olsun

keşke biraz düzgün anlatsanız da anlasak

Evet ist3 bunu anlatamiyorum hic bi sorun yokken
Kusura bakma hiç inandirici değilsin. Burada atlayarak anlatmana rağmen haksız olduğun belli. Ayrıca kocasını arayıp şikayet etmek nedir? Görmek istemiyormuş işte sizi, rahat bırak artik bence.

Kusura bakma hiç inandirici değilsin. Burada atlayarak anlatmana rağmen haksız olduğun belli. Ayrıca kocasını arayıp şikayet etmek nedir? Görmek istemiyormuş işte rahat bırak artik bence.
Eski dostluk adina adim atmak istedim hatami benim oglum uc defa ameliyat gecirdi bi kere sormadi insan mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…