Merhabalar biz esimle kuzeni sayesinden evlendik. Allah razi olsun bize vesile oldu. O benden bi sene once evlenmisti bi sene sonra hamile kaldi. bizde cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz ama olmuyor. Hep beni kiskandiriyor sonradan görme haraketleri vardi. Biz esimle karar verdik tup bebege basvurmaya tabi sorun bende cikti yumurta rezervem azmis ondan olmuyormus.
Bigun hastanedeyim bu kuzen aradi diyor keske tanistirmasaydim sizi Allah sizi kahretsin falan, gereksiz birseye alınmış. Birbirimize kötü laflar söyledik. 2.5 yildir konusmuyoruz ama akrabayiz kolay değil. Bu millete küs olduğumuz süre içinde çok kötü konuştu benim hakkimda.
bu arada benim ikizlerim oldu ikiside ameliyat oldu cok zor zamanlar gecridim hic aramadi bu, devamli ruyama geliyordu, icim el vermedi, yeni dogum yapmis dedim gidip goreyim. Ablama dedim onunla barışmak istiyorum, ablama demiski IKISININ DE YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUM... iki gundur sinirden agliyorum keske adim atmasaydim diye simdi kendini bisey sanacak ama ben kinci degilim bu saatten sonra ne yapayim cok ayip etti..
Neden sizinle görüşmek istemediği az buçuk burada yazdıklarınızdan anlaşldı gibi duruyorAgziniza saglik ne güzel ifade ettiniz.. Bende sizinle hem fikirim bu saatten sonra artik o konussada ben konusmam hayırlısı boyleymis. O cok simarik gormemis bi insan yemege giderdik ben cagirirdim sonra telefonla normal konustugumuzda laf söylerdi. Ben arkadaslarima guzel sofralar kuruyorum ama kimse bana kurmuyor diye bende sanirim sen sofraya onem veriyorsun aaa yok ya senin icin demedim diyor boyle kisiliksiz biriydi....
İnançlı bir insansanız eğer söyleyecek bir cift sözüm var. Küsmek günahdır islamiyette ve peygamberimiz demiştir ki; iki müslüman ıslak bir mendil kuruyana kadar küs kalabilir sonra barışmalı.. ve o coğrafyada düşünün ne kadar kısa zamanda kurur..Merhabalar biz esimle kuzeni sayesinden evlendik. Allah razi olsun bize vesile oldu. O benden bi sene once evlenmisti bi sene sonra hamile kaldi. bizde cocuk sahibi olmayi dusunuyoruz ama olmuyor. Hep beni kiskandiriyor sonradan görme haraketleri vardi. Biz esimle karar verdik tup bebege basvurmaya tabi sorun bende cikti yumurta rezervem azmis ondan olmuyormus.
Bigun hastanedeyim bu kuzen aradi diyor keske tanistirmasaydim sizi Allah sizi kahretsin falan, gereksiz birseye alınmış. Birbirimize kötü laflar söyledik. 2.5 yildir konusmuyoruz ama akrabayiz kolay değil. Bu millete küs olduğumuz süre içinde çok kötü konuştu benim hakkimda.
bu arada benim ikizlerim oldu ikiside ameliyat oldu cok zor zamanlar gecridim hic aramadi bu, devamli ruyama geliyordu, icim el vermedi, yeni dogum yapmis dedim gidip goreyim. Ablama dedim onunla barışmak istiyorum, ablama demiski IKISININ DE YUZUNU GORMEK ISTEMIYORUM... iki gundur sinirden agliyorum keske adim atmasaydim diye simdi kendini bisey sanacak ama ben kinci degilim bu saatten sonra ne yapayim cok ayip etti..
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim. Insallah dediginiz gibi olur insan olsaydi boyle yapmazdi.Merhaba. Ne kadar vicdanlı be merhametli biri olduğun zaten çocuklarının ameliyatında seni aramayan birini arayarak sen gösterdin. Bence canını sıkma, senin yaptığın erdemli bir davranış, görüşmek istememesi onun ayını bence. gurur yapmana da gerek yok olan olmuş sonuçta. Görüşmek istememesi kendi aptallığı olur. İnan zamanı gelecek o seni arayacak. Bak bunu göreceksin İnan bana. O zaman burdan bana yazarsın ama daha var bekle sen.
Cok sukur inancli biriyim ailem merhametli yetistirdi bizi. Ama onda merhamet yokmus. Artik ona karsi sifirim siradan bi insan gibiİnançlı bir insansanız eğer söyleyecek bir cift sözüm var. Küsmek günahdır islamiyette ve peygamberimiz demiştir ki; iki müslüman ıslak bir mendil kuruyana kadar küs kalabilir sonra barışmalı.. ve o coğrafyada düşünün ne kadar kısa zamanda kurur..
Siz üzerinizden sorumluluğu atmışsınız. Günahı yok size artık. Öyle düşünün pişman olmayın adım attığınız için. Ve emin olun kin tutmamak öfke beslememek dünyanın en güzel huyu. Kendinizi zehirlemiyorsunuz.
Herkesin evinde ne varsa onu yapip koyar yoksa nerde getirecem ki yemek içinse konusmasin zaten artik ben konusmamNeden sizinle görüşmek istemediği az buçuk burada yazdıklarınızdan anlaşldı gibi duruyor
Simdi kuzeniyl3 evli oldugum icin ailede cok seviliyorum saygiliyimdir. Oda o ailede tabi bunu cekemiyor bana verilen degeri kiskaniyor.neye alınmış.
alındığı şeyi aç ona göre yorum yapak.
Yok yemek için değil söylediğiniz laflar 'şımarık, kişiliksiz, kıskanç' normal hayatta da böyleyseniz bilemiyorum yani..Herkesin evinde ne varsa onu yapip koyar yoksa nerde getirecem ki yemek içinse konusmasin zaten artik ben konusmam
O oyle ben degilYok yemek için değil söylediğiniz laflar 'şımarık, kişiliksiz, kıskanç' normal hayatta da böyleyseniz bilemiyorum yani..
Anlamıyorsunuz neyse bildiğiniz yolda devam edinO oyle ben degil
Aynen artik kimseyle iyi olmak gerekmiyormus onu anladimSakinleşip yazar mısınız hiç bisey anlamadım" -ben büyük gosteriyorum o kendisi bize görmek istemiyormuş"-??? Ve neden barisma istegi duydunuz ki kuzen sonuçta kaçımız kuzenlerimizle çok iyiyiz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?