Eşimin kuzeni

Koskoca hemşire taksiye binip gidemiyor mu kızlar üstelik covid var ne malum taşıyıcı olmadığı ha bizde olabiliriz o ayri lakin annem oldu çok korkuyorum artı yanında iki hemşire dha var..... Üç hemşire

Sorun 3 hemşire olması Ve cinsiyetleri desenize şuna kısaca:) korkmayın kimse kocanızı kapmaz.

Hic tanımıyorsa, bugune kadar akrabalık ilişkileri olmamışsa, birbirinizin düğününe cenazesine gitmediyseniz, bence yardim istemek icin aramaya da hakkı yok.
Benim düğünüme gelmeyeni, mazeret bildirmeyeni, hayirli olsun diye aramayani ben neden akraba kabul edeyim ki? Yabancıdan farkı olmaz benim için. Ben yapmam.. ama esim yapmak isterse kendi bilir

Sende git canım eşinle birlikte yardım edin bişey olmaz bende kıskanç biriyim ama kuzenlerden felan kıskanmam asla ama için rahat etsin bence sende eşinle birlikte yardımcı olun ☺️

Konuyu başka yere çeken arkadaşlar ne güzel anlamak istediğinz yerden anlamanız arkadaşları diye hemşire dedim üstelik
Hemşir de olabilir.
Ayrıca kıskançlık gibi bir durum olsa bende giderim eşimle derim
Hava alayım hemde bende taşırım kuzeninle derim olur biter

Sende git canım eşinle birlikte yardım edin bişey olmaz bende kıskanç biriyim ama kuzenlerden felan kıskanmam asla ama için rahat etsin bence sende eşinle birlikte yardımcı olun ☺️
Kıskançlık olsa dediğim gibi bende giderim eşim birşey diyemez ama mesele o değil.
Nitekim onunla gidip yoramam kendimi hava alanı ve Hastane öyle uzak ki üç saat desem yeridir trafikle

Corona olsanız, hastanede oda kalmasa, yada acil bir durum olsa,
Hastaneye işiniz düşse ararsınız ama değil mi? İş yardım etmeye gelince, mırın kırın edin böyle.
Şu zamanda sağlık çalışanlarına ufacık minicik bir yardımım dokunsa mutlu olurum.
sizin yaptığınız hesaba bakın.
çok yazık gerçekten.

Back
X