eşimin kuzeni...

Benim bir arkadaşımin yaptığı şey var.. salak ca belki ama sevgilisi var sanilsin isteği.. Belki buna benzer bişey dir..

buna benzer biseyde bi komşumun başına gelmisti. kızla çocuğun alakası yoktu. kızı hep gözleriyle yer gibi bakardı arkadaşım.. Kız üniversiteye başladı o kadar yıl geçti.. şimdi arkadaşımın ikinci bebeği olacak .. Kız kendi dünyasında.

merhabalar öncelikle. burda daha çok suçlu olan 2.kadındır....çünkü eğer O 2.kadın olmasaydı veya bu şekil davranmasaydı evlilik normal şekilde devam edecekti...ama 2.kadının varlığıyla veya davranışlarıyla evlilik bozuluyorsa suçlu odur... çünkü o olmasaydı evlilik normal seyrinde devam edecekti...diğer bi açıdan bakalım. 2.kadın, zaten erkeğin fıtratında olan vemeyilli olduğu şehveti tetikliyor ve onu tahrik ediyor...burda erkeğin kendini durdurması, 2.kadının tahrik etmesinden daha zordur... çünkü 2.kadın isterse karşı tarafı tahrik etmeyebilir(tahrik etmemeliyim der ve etmez bu kadar kolay).... ama erkeğin tahrik olduktan sonra kendini tutması daha zordur... demiyorum ki erkek suşsuzdur...ama 2.kadın, erkeğin içindeki bazı dinamikleri harekete geçirdiğinden O daha çok suçlu... çückü 2.kadın tahrik etmese bu olay hiç olmayacak
hayır. en büyük suçlu kocadır. erkektir.
çünkü evlilik antlaşmasına imzayı atan erkektir. sözleşmeyi yapan erkektir. 2ci kadın değil. evliliğine sadık olması gereken erkektir.
erkekleri iradesiz yapmayın. iradesiz olsalar ceza yemezlerdi. o zaman benim iradem yok hakim bey bu suçtan affedin desinler azlolsun o suçtan.: )
evliliği bozan kadının suçu varmı var.
ama evlilik onun mu değil. onu ilgilendirmiyor bu. ilgilendirmesi gereken kişi erkek.,
erkeğin fitratı falan derseniz erkekler bunu yapar fitratımda var kardeş,der çıkar işin içinden. yok öyle nane.
kimse karısını aldatıp karıcım malum fitratımızda var deme bahanesine girmesin bunuda yapmalarına bu şekilde mesajlarla yol açmayın.
eşinide aldatan kadınlar var. ee buda kadın.
noldu şimdi erkeğin fitratında varda kadının var mı diyeceğiz buna o zaman.
hayır. 2 cinsinde aklı,iradesi var. zaaflarımızı kontrol etmemiz için bunlar verilmiş her 2 cinsede.
erkek yada kadın tahrik edilebilir. ama eğer o her ikisinde de ahlak,edep,irade,şeref varsa bunu asla yapmazlar.
kısaca her suçu hemcinslerimize atmaktan vazgeçelim.

Son düzenleme:
siz burda yanlış ve önyargılı yorum yapıyorsunuz... çünkü siz erkeğin ahlaksız olduğunu kabul ederek yola çıkmışsınız... oysa biz yaşantısı normal evliliği güzel devam eden bir erkekten bahsediyoruz...eğer böyle bir erkek araya 2.bir kadının girmesi ile değişiyorsa suç 2.kadınındır... o kadın olmasa herşey normal devam edecekti... ayrıca size darbı mesel birşey söyleyeyim "BİRŞEYİ YIKMAK,YAPMAKTAN DAHA KOLAYDIR"....BİR BİNAYI 100 ADAM AYLARCA ÇALIŞARAK YAPABİLİR AMA TEK BİR KİŞİ BİR KİBRİT İLE YAKABİLİR....2. KADININ YAPTIĞI İŞ YIKMAK NEVİNDEN OLDUĞUNU HESAP EDERSEK DAHA KOLAY.....(büyük harf yazmamın sebebi bağırmak değil kesinlikle)

HOCAM nasılsınız?

tilki örneğini şunun için söyledim, tilki nasıl ki tavuğu reddedemiyor, erkek te kadını.... hatta şöyle bir deney yapılmıştı, bir kız ve bir erkek kampüste rastgele gördükleri karşı cinse "benimle bu gece yatar mısın diye soruyorlardı"....kadınların hepsi istisnasız "hayır, seni tanımıyorum bile" diyordu...... erkeklerin de hepsi "evet" diyordu... sadece bir erkek hayır dedi, o da şöyle ekledi "yarın sınavım var ders çalışmalıyım sonraki gün olur mu"......yani demek istediğim erkeğin hayır demesi biraz zor...

O bahsettiğiniz sosyal deneyin benzerini ben de izledim. Youtube'dakini mi diyorsunuz? Yalnız benim izlediğimde birçok erkek reddetmişti. Sevgilim var diye reddeden vardı mesela. Biri de dini inancıma aykırı demiş reddetmişti. Ve hatta biri ben bu tip şeylere karşıyım önce birbirimizi tanıyalım isterim deyip reddetmişti. Sen hangisinden bahsediyorsun merak ettim şimdi bak. :KK53:
Ha bu arada sen evli misin? Kız arkadaşın, karın falan var mı merak ettim bak HOCAM.

O bahsettiğiniz sosyal deneyin benzerini ben de izledim. Youtube'dakini mi diyorsunuz? Yalnız benim izlediğimde birçok erkek reddetmişti. Sevgilim var diye reddeden vardı mesela. Biri de dini inancıma aykırı demiş reddetmişti. Ve hatta biri ben bu tip şeylere karşıyım önce birbirimizi tanıyalım isterim deyip reddetmişti. Sen hangisinden bahsediyorsun merak ettim şimdi bak. :KK53:
Ha bu arada sen evli misin? Kız arkadaşın, karın falan var mı merak ettim bak HOCAM.
karın kız arkadaşın varmı. erkekmi üye. tam anlamadımda:KK57:

karın kız arkadaşın varmı. erkekmi üye. tam anlamadımda:KK57:
ben ntvde izlemiştim muhtemelen youtubeda da vardır...kızlardan kaç tanesi kabul etmişti , erkeklerin kaçı ? yani ben diyorum ki erkeğin tahrik olması , uyarılması kadına göre daha kolay... ben öyle düşünüyorum yani

Aldatan erkek ahlaksizdir edepsizdir namussuzdur . Ben aldatsam ne dersiniz? Benim gozumde bir erkegon vr kadinin tahrik olmasi arasinda fark yok. Beni de begenen erkekler oluyor. Hele mecburiyetler karsisinda esimle ayri ulkelerde yasadigimizi ogrenince etrafimda pervane olanlar oluyor. Benim de cinsel ihtiyaclarim var sonucta. Beni yakisikli kasli bana ilgi gosteren adam tahrik etmiyorsa esimi de etmeyecek. Su an benden uzakta ne halt ettigini gormuyorum. O da beni gormuyo. Sozumuze guvenmekten baska care yok. Ama en ufak bir seyini ogrensem namussuzdur artik benim icin. Kadin kimmis neymis evli oldugumuzu biliyo mu hayat kadini mi normal bi kadinla sevgili mi kurcalamam. Muhattap olmam. Benim muhatabim kocamdir. Bana durust olmasi gereken kocamdir.
aldatan erkek elbette suçludur....ben edepsizlik peşinde koşan erkeklerden bahsetmyorum, zaten o şekil arayışta olan bir erkek bir yolunu bulup aldatır.... benim bahsettiğim kendi işinde gücünde olan erkek...günlük hayatta böyle olan bir erkekse eğer suçun bir kısmı da onu baştan çıkaran kadındadır...kadının uyarılması için belki öpme dokunma okşama gibi şeyler lazım ama erkek için bunlar şart değil, kadının değişik bir hareketinden bile etkilenebiliyor.... demek istediğim fark buydu

Iste o yuzden bu devirde ahlaksiz adami ayirt etmek daha kolay. Uyaricilar olucak ki ben yanimdaki adami izliyim o uyaricilara karsi tepkisini olcmedigim adamla zaten evlenmem.
peki o uyarıcılar hiç olmasa ? o uyarıcılar hiç olmasa adam herhangi bir aldatma mevzusuna girmez..

Iste o yuzden bu devirde ahlaksiz adami ayirt etmek daha kolay. Uyaricilar olucak ki ben yanimdaki adami izliyim o uyaricilara karsi tepkisini olcmedigim adamla zaten evlenmem.
belki şu an ahlaksız diye adlandırdığın adamlar eskide yaşamış olsaydı böyle uyarıcılar olmadığı için belki de bu tür yanlış yollara girmeycekti.... ya da bundzan 50 yıl önce yaşamış olan adam, bugünkü uyarıcılar yüzünden yanlış yola girecekti...uyarıcının etkisi çok çok fazla....

iyiyim hocam ya sen nasılsın? hocam sana birşey soracaktım , nasıl yeni konu açabiliyoruz
Hangi konu başlığında açacaksan ona tıkla, mesela BDV'de açacaksan BDV'nin ana sayfasına gir. Sonra en sağda üstlerde 'Yeni konu aç' şeklinde bir başlık var. :)

Hayir esin niye fotoğraf cekiliyo kizla.. Bnce gereksiz.. Aralrinda çok bi yas farki yok tedbirini almalisin.. Gerekirse esin soylesin benim fotgrfimi niçin koyuyorsun diye..

Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım..Ama karşılaşsam direk kızla konuşur o resimi ordan kaldırmasını söylerdim..Gerekirse kayınvalideme bile söylerdim..Kızın da eve girip çıkmasını engellerdim..Benim annem ve babamda böyle yakın bir akrabanın babama abi diye yaklaşa yaklaşa ayartmasıyla ayrıldı.. ve şimdi evliler ve bir çocukları var..temkinli olun..yaşı küçük demeyin..o kadınla babamın da arasında yaş farkı var..fesat mesat demesin nolur kimse..kimseye güvenmeyin..Evlendiği kadın benim babamın amcasının torunudur....
yuhh

Siz gerekeni yapıp konuyu eşinize söylemişsiniz.Bence bundan sonrası artık eşinizde.Kendisi daha mesafeli davranırsa kuzenine kızda en sonunda platonik aşkından vazgeçer diye düşünüyorumm :KK50:

Arkadaşlar merhaba, eşimin kuzeninin kızı bir sosyal paylaşım sitesinde eşimle çekilmiş oldukları bir fotoğrafı paylaşmış, ne eşimin ne de benim arkadaş listemizde yok kız bu arada, tesadüfen gördüm. Kızın bir arkadaşı yorum yazmış "çok tatlısnız, Allah ayırmasın yakısmıssınız vs. " bu ufak kuzen ise bu yorumu begenmiş yanlış anlaşılma olduğunu anlatmaya gerek duymadan.

bu arada kız lise son sınıf sanırım, eşim kardeşi gibi davranır ona. Ama yinede eşimin yakın davranışlarının altında bir şeyler araması normal değil, yaşı o kadar da küçük değil ya da ne bileyim belki de ben lise çağlarımda çok olgundum herkesin öyle olmasını bekliyorum. Platonik hisleri olduğu aşikar. O aileden konu açılınca eşime anlattım durumu beklediğim tepkiyi verdi şaşırdı da.
Bu da dert köşesine yazılırmıymış demeyin lütfen :) ufak bir sorun önemsemiyorum ben fakat bu kızın yaşı da ilerleyecek zamanla e birde gelip gidiyorlar kayınvalideme ve ben nasıl davranmam gerektiği konusunda kararsızım.
Bu kızı gördüğümde nasıl davranmalıyım, ne şekilde konuşmalıyım ? (durumu açığa cıkarmayı düşünmüyorum) böyle veya benzeri durumla karşılaşanınız vardır. Fikir verirseniz sevinirim arkadaslar :KK16:

Belki arkadaşı şaka amaçlı yazmıştır. Sadece bu yorumu beğendi diye hemen bir şeyler olmasını beklemek doğru mu ?

yazıldı mı bilmiyorum tüm sayfaları okuyamadım ama ben olsam, fotoğrafın altına yorum yazardım.

"aa xx canım ne zaman çekildiniz bu fotoğrafı eşimle, xx abinin haberi yok göstereyim ona da" diye...
kızın ailesinden birini de taglerdim..

Back
X