Eşimin kuzeninin düğünü

adyobatikolay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
236
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben tesettürlü biriyim ve resmini verdiğim balık tarzı elbiseden almıştım daha önce ve siyah ayakkabı, siyah bolero, siyah şal, siyah çanta ile birlikte giymiştim bu elbiseyi ama şimdi daha renkli bir şeylerle giymek istiyorum karar veremedim.
$MANGO-DERI-ASKI-IPEK-SIYAH-BALIK-ELBISE-S__59292874_2.webp
Hangi renk şal, ayakkabı veya çanta ile kombinlersem güzel olur sizce bu elbise fikirlerinizi bekliyorum?
Bir de kararsız kaldım acaba abartı mı olur diye? kendi kuzenim olsa daha abiye şeyler bile tercih edebilirim ama şimdi bilemedim, acaba uzun şifon yerlere kadar, renkli bir eteğim var onun üzerine sade bir gömlek giyip mi gitsem bana bir akıl verin:) epey kararsızım... Bu arada 23 yaşındayım...

Son düzenleme:
Siyah her renle kombine edilebilen bir renk

ayakkabını çantanı türban ve şalını aynı renk yaparsan her renk şık durabilir.

Pembe kıyafetin ağırlğını bozar
kırmızı sıkıcı olabilir
siyah-beyaz çok standart

mevsim itibariyle tırıncu-açık mavi- yada sarı derim

Son düzenleme:
Siyah her renle kombine edilebilen bir renk

ayakkabını çantanı türban ve şalını aynı renk yaparsan her renk şık durabilir.

Pembe kıyafetin ağırlğını bozar
kırmızı sıkıcı olabilir
siyah-beyaz çok standart

mevsim itibariyle tırıncu-açık mavi- yada sarı derim

Ben de hepsi aynı olur güzel olur mu yoksa çok mu basit kaçar diye düşünüyorum ayakkabımı siyah şal ve çantamı mı renkli yapsam acaba ? bir de mint yeşili çok istiyorum ama bulamıyorum turuncu tatlı olabilir , fikirlerin için çok sağol...

Mint yeşili evet çok güzel bi renk ama tonunu yakalamazsan tahmin ettiğin gibi olmayabilir.
krem rengi yada beyaza daha çok yakıştırıyorum o rengi

Ayakkabın yine siyah olabilir ama bence ayakkabıyıda rengine göre alırsan çok daha şık olur
ve emanet gibi kombine etmemiş olusun tamamen bütünlük olur

Mint yeşili evet çok güzel bi renk ama tonunu yakalamazsan tahmin ettiğin gibi olmayabilir.
krem rengi yada beyaza daha çok yakıştırıyorum o rengi

Ayakkabın yine siyah olabilir ama bence ayakkabıyıda rengine göre alırsan çok daha şık olur
ve emanet gibi kombine etmemiş olusun tamamen bütünlük olur

Evet dediğin gibi tonunu çok iyi bulmak lazım yanı nasıl durur bilemedim açık renklerle hakikaten daha iyi duruyor..
Bir de siyah-kırmızı asla giymeyi düşünmüyorum çünkü bir düğünde en az 2-3 tane bu renkleri kombinleyen oluyor o zaman da kötü oluyor...
Mavi de bana yakışmıyor (saks hariç) diye düşünüyorum pembe zaten hiç giymem aaay ne zormuş
Zümrüt yeşili güzel olur aslında kendime de çok yakıştırırım ama hala kararsızım :S

Son düzenleme:
Back
X