• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeniyle yazışmaları

iş yerinde problem yaşayınca ya da bunalınca hepimiz kaçıp kurtulmak isteriz.
Kendisine ait bir yer açmayı kendi işinin patronu olmayı birilerinden emir almadan yaşamayı kim istemez. Öyle içinden geçirmiş yazmıştır.Bir yerlere gidecek olsa seni de götürür. Zaten kötü niyeti olsa çocuk istemezdi.

çocuk sahibi olmaya karar vermiştik o yüzden doğum kontrol haplarınıda bıraktım ya hamile kalırsam bizi terkedip gidermi acaba diye düşünmeden edemiyorum şimdi sonradan pişman olucağım bişeyi yapmak istemiyorum

Senden kaçmak istese neden çocuk istesin senden deli mi bu adam?
Aranız kötü mü peki?Kaçması için bi neden mi var bu kadar korkuyosun??Bence yanlış anlaşılmalar olabilir.
O yüzden çok kurcalama bence,uzaktan takipte ol.Belli ki işinden sıkılmış yeni bir iş kurmak istiyor.
Bazı erkekler bu tür şeyleri bayanlarla pek paylaşmaz.Yanlış anlıyor olabilme ihtimalin çook yüksek

sanırım sen çok hassas bir dönemden geçiyorsun şu sıra.. ne var bunda.. insan canı sıkkınken demiyo mu böyle şeyler.. çocuk niye istesin yani gidecekse..belki planları var gelecekle ilgili.. sana daha söylememeiş olabilir bu arkandan iş çevşrdiği sakladığı seni sevmediği falan olamaz yani.. gerçekten sağlıklı düşün.. olmadı yanlışlıkla gördüm sorayım de aç konuyu konuşun. ne var bunda.. evli bir çiftin bu tarz bir olay yaşamalrında bir terslik, üzülecek bir konu göremiyorum ben.. normal böyle şeyler.. daha neler neler yaşayacaksın:89:

Amma büyütmüşsün.

Lafın gelişi söylenmiş olduğu besbelli.

Bence sen kendine dert arıyorsun ama tavsiyem; çağırma! çağıra çağıra getirirsin.

Belki sizi de götürecek:26:

Ben de bunu diyecektim...
Konuşmanın sadece bir kısmı ile ortalğı velveleye vermeyin...
Bu kadar üzüldüyseniz ve sizsiz bir hayat istediğini düşünüyorsanız alın karşınıza sakince konuşun, yazışmalarını gördüğünüzü anlatın..

Son düzenleme:
Bir de kendi kuzeniyle,hem de erkek kuzeniyle yazışmalarını neden okuyorsun ki ?
Hakikaten eşinin özeli bu.
Adamın özeline girip,sonra da sineğin kanadından yağ çıkarıyorsun.
Okuma...Rahatsız olma.
Başka bir gün,"bekarlık sultanlıkmış kuzen,bekarlığının tadını çıkar" da diyebilir.
Der der yani,bu seni boşayacağı anlamına gelmez.

Bir de kendi kuzeniyle,hem de erkek kuzeniyle yazışmalarını neden okuyorsun ki ?
Hakikaten eşinin özeli bu.
Adamın özeline girip,sonra da sineğin kanadından yağ çıkarıyorsun.
Okuma...Rahatsız olma.
Başka bir gün,"bekarlık sultanlıkmış kuzen,bekarlığının tadını çıkar" da diyebilir.
Der der yani,bu seni boşayacağı anlamına gelmez.

aslında okumazdım ama onlar yazışırken öyle bir gözüm takıldı baktığımı anlayınca hemen sayfayı kapatmasından şüphelendim bakmak istedim göstermedi tamamen kapattı face'i bunun için tartıştı bile benimle bir erkeğin kuzeniyle yazışmalarında eşinden gizleyebileceği ne olabilirki dedim sırf merak ettiğim için baktım sonra ve okuyuncada şok oldum tabi

aslında okumazdım ama onlar yazışırken öyle bir gözüm takıldı baktığımı anlayınca hemen sayfayı kapatmasından şüphelendim bakmak istedim göstermedi tamamen kapattı face'i bunun için tartıştı bile benimle bir erkeğin kuzeniyle yazışmalarında eşinden gizleyebileceği ne olabilirki dedim sırf merak ettiğim için baktım sonra ve okuyuncada şok oldum tabi
slm canım okuyunca ne oldu ne yazıyorduda şok olacak

Ben de bunu diyecektim...
Konuşmanın sadece bir kısmı ile ortalğı velveleye vermeyin...
Bu kadar üzüldüyseniz ve sizsiz bir hayat istediğini düşünüyorsanız alın karşınıza sakince konuşun, yazışmalarını gördüğünüzü anlatın..

gerçekten çok üzüldüm çünkü şaka olarak söylenmiş bişey olmadığını düşünüyorum şaka olsa benimle tartışma pahasına gizlemezdi,saklı yazdığını söyleyip herşeyi burdan yazamıyorum mutlaka yüzyüze konuşalım demezdi daha önceden düşünüpte söylenmiş bişey değil o anda aklına gelip söylediği bişey belli ama bunu düşünüp söylemesi bile beni çok incitti.yüz yüze konuşmayıda düşündüm ama dediğiniz gibi fazla abartılıcak bişey olmadığı halde bunu büyütüyormuyum diyorum belkide bir açıklaması olmayacağından korkuyorum bilmiyorum

Senden kaçmak istese neden çocuk istesin senden deli mi bu adam?
Aranız kötü mü peki?Kaçması için bi neden mi var bu kadar korkuyosun??Bence yanlış anlaşılmalar olabilir.
O yüzden çok kurcalama bence,uzaktan takipte ol.Belli ki işinden sıkılmış yeni bir iş kurmak istiyor.
Bazı erkekler bu tür şeyleri bayanlarla pek paylaşmaz.Yanlış anlıyor olabilme ihtimalin çook yüksek

işinden sıkıldığını biliyorum zaten çok rahat kendi patronu gibi bir yerdeyken maddi olarak çok rahatken şimdi başında bir patron olması maddiyat olarakta daha sıkışıyor olmamız onu çok zorluyor farkındayım o yüzden sürekli bişeyler yapmak istiyor bana söyledikleride var ama kuzeniyle konuşmasındakide seçeneklerden biri demekki

dert değil huzur arıyorum aksine, çünkü çocuk yapmaya karar vermek bence büyük bir sorumluluk gerektiriyor yanlış karar verip sonradan pişman olmak istemiyorum kendim belki büyütmüşümdür diyede burda paylaşmaya karar verdim hepinize çok teşekkür ederim düşünceleriniz için bunlarda bana bir fikir veriyor en azından çünkü dışardan birinin olayı nasıl görüceğini anlamış oluyor insan

dert değil huzur arıyorum aksine, çünkü çocuk yapmaya karar vermek bence büyük bir sorumluluk gerektiriyor yanlış karar verip sonradan pişman olmak istemiyorum kendim belki büyütmüşümdür diyede burda paylaşmaya karar verdim hepinize çok teşekkür ederim düşünceleriniz için bunlarda bana bir fikir veriyor en azından çünkü dışardan birinin olayı nasıl görüceğini anlamış oluyor insan

Dert değil huzur aradığınızı düşünüyorsanız, dert değil huzur arar gibi yorumlayın okuduklarınızı. Ben yazdıklarınızı okudum, isterseniz bir de benim okuduğum gibi okuyun. Çocuk sahibi olmak isteyen genç bir baba adayı, ailesi için bir gelecek kurmaya çalışıyor, bunun için de kafasında alternatifler üretiyor, kafa patlatıyor. Aklına gelenler yapılabilir veya yapılamaz o ayrı, ama düşüncelerini - hepimizin yapacağı gibi - yakınındaki bir hemcinsiyle paylaşmaya çalışıyor. Sizinle paylaşmaz, çünkü erkekler böyledir, bazı konular vardır ki, netleşebilmesi için başka bir erkekle saatlerce konuşulur, bu konuşmaların sonunda o hayal veya heves çöpe atılır veya uygulanabilir olduğuna karar verilir, ama bu aşamada eşle asla paylaşılmaz. O arada kuzenle belki bir kaç cümle daha konuşup açıklama yapacakken siz geliyorsunuz, vıdı vıdı yapıyorsunuz ( söyledikleriniz ne olursa olsun, onun algısında o anda vıdı vıdıdır :) ), o da diyor ki, hanım yanımda şimdi, hepsini yazamıyorum , sonra konuşalım. E, ne olur ki hanımın yanında yazsa, konuşsa diyorsanız, ben de size derim ki, güzel kardeşim, erkek dünyasına ve erkeklerin kırılgan egosuna hoşgeldiniz. Hayallerini henüz o aşamada size sunmaya hazır değil, başka bir hemcinsiyle geyiğini yapmak zorunda. Çünkü her erkek, kadınların herşeyi fazla ciddiye aldığını, soru sormaya başlayacağını, ve muhtemelen eleştirel de yaklaşabileceğini bilir. Bu hevesler veya hayaller de henüz buna hazır değil.
Ayrıca bir erkek bir erkekle yalnız konuşurken "ben" diye konuşur bu doğaldır, bu "ben" tartışılmaz şekilde sizi ve doğacak çocuğunuzu da içermektedir, rahat olun. Yani seninle gidelim dediği zaman kastettiği "sen ve ben artı bana ait olanlar" dır.
Kocanızı bu, erkeğe ait manevra alanlarında rahat bırakın, ailesi için gelecek kurmaya çalışan bu adamla olan evliliğinizin de güvenle huzurla tadını çıkarın. Bu tip vesveselerin de kalbinizde yer etmesine izin vermeyin. Ve böyle bir konuyu da sakın kocanıza aktarmayın, hem kalbini kırarsınız hem hayal kırıklığına uğratırsınız.

Allah yardımcınız olsun.

Dert değil huzur aradığınızı düşünüyorsanız, dert değil huzur arar gibi yorumlayın okuduklarınızı. Ben yazdıklarınızı okudum, isterseniz bir de benim okuduğum gibi okuyun. Çocuk sahibi olmak isteyen genç bir baba adayı, ailesi için bir gelecek kurmaya çalışıyor, bunun için de kafasında alternatifler üretiyor, kafa patlatıyor. Aklına gelenler yapılabilir veya yapılamaz o ayrı, ama düşüncelerini - hepimizin yapacağı gibi - yakınındaki bir hemcinsiyle paylaşmaya çalışıyor. Sizinle paylaşmaz, çünkü erkekler böyledir, bazı konular vardır ki, netleşebilmesi için başka bir erkekle saatlerce konuşulur, bu konuşmaların sonunda o hayal veya heves çöpe atılır veya uygulanabilir olduğuna karar verilir, ama bu aşamada eşle asla paylaşılmaz. O arada kuzenle belki bir kaç cümle daha konuşup açıklama yapacakken siz geliyorsunuz, vıdı vıdı yapıyorsunuz ( söyledikleriniz ne olursa olsun, onun algısında o anda vıdı vıdıdır :) ), o da diyor ki, hanım yanımda şimdi, hepsini yazamıyorum , sonra konuşalım. E, ne olur ki hanımın yanında yazsa, konuşsa diyorsanız, ben de size derim ki, güzel kardeşim, erkek dünyasına ve erkeklerin kırılgan egosuna hoşgeldiniz. Hayallerini henüz o aşamada size sunmaya hazır değil, başka bir hemcinsiyle geyiğini yapmak zorunda. Çünkü her erkek, kadınların herşeyi fazla ciddiye aldığını, soru sormaya başlayacağını, ve muhtemelen eleştirel de yaklaşabileceğini bilir. Bu hevesler veya hayaller de henüz buna hazır değil.
Ayrıca bir erkek bir erkekle yalnız konuşurken "ben" diye konuşur bu doğaldır, bu "ben" tartışılmaz şekilde sizi ve doğacak çocuğunuzu da içermektedir, rahat olun. Yani seninle gidelim dediği zaman kastettiği "sen ve ben artı bana ait olanlar" dır.
Kocanızı bu, erkeğe ait manevra alanlarında rahat bırakın, ailesi için gelecek kurmaya çalışan bu adamla olan evliliğinizin de güvenle huzurla tadını çıkarın. Bu tip vesveselerin de kalbinizde yer etmesine izin vermeyin. Ve böyle bir konuyu da sakın kocanıza aktarmayın, hem kalbini kırarsınız hem hayal kırıklığına uğratırsınız.

Allah yardımcınız olsun.

kuzen soruyor ben bekar adamım ama sen evli barklı adamsın ne halt yiycen oralarda diye soruyor bizimkide 'bu işi yapmam için bana biri gerek bu kişi benimle ya köşeyi dönücek yada batıcak diyor ama o soruya cevap vermiyor neden böyle düşünüyorsun falan diye soruyor arada o yine başka şeyler yazıyor açıkça birşey söylemiyor ama kuzende fark etmişki bunu soruyor işin içinde bende olsam oda farklı anlamaz sanırım üstelik seninle kaçalım buralardan denmez herhalde ama umarım ben yanlış anlıyorumdur bu ihtimalide düşündüğüm için ona bişey belli etmemeye çalışıyorum zaten

Son düzenleme:
gerçekten çok üzüldüm çünkü şaka olarak söylenmiş bişey olmadığını düşünüyorum şaka olsa benimle tartışma pahasına gizlemezdi,saklı yazdığını söyleyip herşeyi burdan yazamıyorum mutlaka yüzyüze konuşalım demezdi daha önceden düşünüpte söylenmiş bişey değil o anda aklına gelip söylediği bişey belli ama bunu düşünüp söylemesi bile beni çok incitti.yüz yüze konuşmayıda düşündüm ama dediğiniz gibi fazla abartılıcak bişey olmadığı halde bunu büyütüyormuyum diyorum belkide bir açıklaması olmayacağından korkuyorum bilmiyorum

Ama konuşmadan böyle nereye kadar kendine dert edip duracaksın?

Gidelim buralardan mı, kaçalım buralardan mı ? Kaldı ki, hangisi olursa olsun, daha geçen hafta ben 20 senelik arkadaşımla konuşurken " Herşeyi bırakıp kaçıp gitmek lâzım buradan, yaşadığımız sıkıntıların yarısının sebebi, bu şehirde yaşıyor olmamız " dedim. Üstüne bir saat "kaçma" planları yaptık. Ama bunları ailemle konuşmam, çünkü aile içinde konuşmaya/tartışmaya açmak için, belli bir olgunluğa ulaşması gerekir kafamdakilerin, halbuki bunlar henüz uçuşan düşünceler.

"Hadi ben bekâr adamım, sen evli barklı adamsın" zaten çok net, kuzen diyor ki, ben hop diye giderim de, sen eşini düzenini taşımakta zorlanırsın.

"Bana bir kişi lâzım" güvenebileceğim, beni arkamdan vurmayacak, sağlam bir ortak arıyorum demek. Yani bu işi ortaklaşa yapacağım biri.

"Ya batar ya köşeyi dönerim" işin muhteviyatıyla ilgili, onu bilemeyiz. Ama, daha kuzenle konuşulacak, kuzen ya " deli misin olmaz o iş hayal diyecek" ya da ikna olacak, o arada belki plan evrilecek çevrilecek, belki vazgeçilecek v.s. v.s.. Yani size gelene kadar konu, bir sürü aşama var daha.

Bir erkek bin plan yapar, birini ya uygular ya uygulamaz. İnanın, siz bunu farkettiniz de dertlendiniz, ama sizin farketmediğiniz daha ne planlar projeler havada uçuşmuştur bu zamana kadar :)

Lütfen rahat olun, eşinizi de kendi hareket alanında rahat bırakın. Siz bunu kafanızda taşıdıkça, farkında olmadan negatif sinyaller vermeye başlayacaksınız, ortam durduk yerde gerilecek.

kuzen soruyor ben bekar adamım ama sen evli barklı adamsın ne halt yiycen oralarda diye soruyor bizimkide 'bu işi yapmam için bana biri gerek bu kişi benimle ya köşeyi dönücek yada batıcak diyor ama o soruya cevap vermiyor neden böyle düşünüyorsun falan diye soruyor arada o yine başka şeyler yazıyor açıkça birşey söylemiyor ama kuzende fark etmişki bunu soruyor işin içinde bende olsam oda farklı anlamaz sanırım üstelik seninle kaçalım buralardan denmez herhalde ama umarım ben yanlış anlıyorumdur bu ihtimalide düşündüğüm için ona bişey belli etmemeye çalışıyorum zaten

tamamen paranoya bu üzgünüm..:19:

ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim.
eşin çocuk da istediğine göre ailenizin geleceğini çok önemsiyor.
büyük bir riske girecek ve ortak arıyor.
kuzenin bekar değilsin,nasıl olacak sorusunu geçiştirmiş,çünki onu ikna etmesi gerektiğini düşünüyor.
eğer yurt dışı değilse seni de alacak illa ki.

benim eşim pek bir şey saklayamaz,konuşkandır.
ben de eğer böyle bir duyum aldıysam sorarım,kendi kendimi yemezdim sanırım.
çünki muallakta olmak acaib sıkar beni.

erkekler bir iş netleşmeden söylemek istemezler.çünki kadınlar hemen olayın peşine düşer.

Back
X