- 20 Şubat 2024
- 141
- -37
- 13
- Konu Sahibi marsmelowum
-
Sadece üremek içinmişNapim diyormuş bi de tövbe est.
Püskül gibi salla diye vermedi onu Allah, bir işlevi var be adam!
Çiş de yapıyordur bence. Adam amacına uygun kullanıyorSadece üremek içinmiş
Eşinizin tam olarak sorunu ne erken boşalma falan gibi bir şeyler oldugu için belki isteksiz?Sadece üremek içinmiş
Çok yıpranmasın diye düşünüyor da olabilirÇiş de yapıyordur bence. Adam amacına uygun kullanıyor
Konu sahibi üreme lütfen, çekilmez.
Üreye bilecegindende çok emincinsellik evliliğin en önemli kriterlerinden birisinasıl devam edersiniz bilemiyorum üremek için yapmaya devam edin madem şimdi bir taktik verirdim ama neyse..
Benim eşim değilEşinizin tam olarak sorunu ne erken boşalma falan gibi bir şeyler oldugu için belki isteksiz?
Isimlere dikkat etmemişim pardon artık uyku zamanım gelmişBenim eşim değil
İlahi hiç güleceğim yoktuNapim diyormuş bi de tövbe est.
Püskül gibi salla diye vermedi onu Allah, bir işlevi var be adam!
Erkekler genel olarak umursamaz evet ama bu konu en az umursamaz oldukları konu olabilirİlahi hiç güleceğim yoktu. Sinir oluyorum ya napim diyor ben dedikten sonra ne anlamı var merak ediyorsan git araştır öğren dedim. Biraz tavana baktı iki üc dakka sonra uyudu. Erkekler neden umursamaz
Tavana değil aşağı tarafa bak be adam deseydinizİlahi hiç güleceğim yoktu. Sinir oluyorum ya napim diyor ben dedikten sonra ne anlamı var merak ediyorsan git araştır öğren dedim. Biraz tavana baktı iki üc dakka sonra uyudu. Erkekler neden umursamaz
Yetersiz dediğinize katılıyorum ben de onu düşünüyorumTavana değil aşağı tarafa bak be adam deseydinizKocanız ya gerçekten çok saf ya da cidden yetersizlik hissinden dolayı safa yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?