• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin mağazada yaptığı davranış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya lütfen böyle yazmayın, öyle birşey yapabilecek bir adam değil, bunun ne varsa o Keskin dilinde var. Allah'a şükür öyle bir şey olmayacağına yapmayacagina eminim. Tabiki bu lafların söylenmesi bile çok korkunç zaten bunları yaşıyorum, beni bu lafları duymak bile öldürüyor. Sadece laf üzerinden düşünün gerçek olma ihtimali olmadan yorumlar mısınız

mesele bu mu?
adam sizi bırakıp bırakıp gidiyormuş.
hiç mi gururunuz yok birde sizin yapmanız gereken şeyi o yapıp boşanmak istiyor biliyor siz yolda bırakılmaya alışmışsınız bir yaptırımınız yok. herif özür dileyeceğine nasıl olsa sizin sesiniz çıkmıyor diye vites arttırıyor. öyle değil böyle boşanılır diye gidip davayı siz açsanız görecek dünya kaç bucak.

Şimdi detaylara gelelim

Seviyorum alıştım 4 senelik evlilik vs diye devam etmek istiyorsunz haliyle buraya kadar ok

Ancak haksızken üstüne seni boşayacağım diyen arsız bir kocanız var hem suçlu hem güçlü

Sizin gözlerinizdeki boşanma korkusunu görmüş dul kadın olurum Allah korusun gözünüzde var ki bunu kocanız görmüş

Sizi bunla terbiye ediyor sessiz asla cevap vermeyen gittikçe içine kapanan bir kadın olmanız için sizi baskılıyor

Kafanızı keserim asla normal bir laf değil hadi ağzına aldı tarzı bu böyle konuşur yapacağından değil diyorsun

Ama ruh hastası olduğu gerçeği ortada maalesef
Ürün iadesi için bir adamla konuşmayacaksak sokağa da çıkarmaz bu adam sizi

Hayırlısı olsun muhtemelen boşanmazsın
Boşansam ne olacak daha mı iyi olacak hayat diyorsun

O zaman onu bastırman gerekiyor
Dışarda böyle mi yaptı daha çok bağır olay çıkar imdat vs moduna gir bari o senden korksun

Umarım kocanı korkutabilirsin bunun için gözündeki boşanma korkusunu silmen lazım
Boşamazsan adam değilsin ulan demelisin

Ama çok da diyebileceğini sanmıyorum zaten sizin korkunuz boşanmak

Bu arada normal evliliklerde kimsenin kimseyi korkutmasına gerek yok insanlar her 2 taraf da eşini sevdiği için kaybetme korkusu içinde oluyor bu nedenle kırmamak için insan gibi yaşıyorlar

o ne biçim laf kanım çekildi. kafanı keserim ne demek ya, senin kalıbına tüküreyim adam gibi. bu adamın psikolojik sorunları mı va r? ben hiç anlamam karısına güvenmeyen bir adam ne diye evlenir yanında karım diye gezdirmeye utanmıyo musun böle edepsizlikleri yakaıştırıyosan denmez mi adama ya. bir de insan içinde poşet atıp gitmek falan kaç yaşında bu? evlilikte boşannma kelimesini ağzına sakız eden adamdan bi halt olmaz, ben ciddi olaarak söyledigini düşünmüyorum. hiç aldırma defolsun boşanıyosa boşansn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X