- Konu Sahibi emine84
ne fazla guven ne paranoyak ol. kac erkek bunu yapıyor bir bilsen. benimlede ilgilenen biri vardı kalk sen bana 14 subatta evlenme teklifi et, tabii ben bana bu teklifin gelecegını biliyordum öncesinden bunu araştırdım ettim nerelerde üyeliği var, sahte hesap açtım, ve bu şahsa resmini çok begendim kız arkadasın yoksa goruselim mi, msn adresini verirmisin dedim, bu sazanda bana evlenme ettiği gece eve gidip mesaja cevap verdi, bana evlenme teklifi edince düşünme payı ver dedim, sonra gidip maillere bir baktım beyefendi sahte mesajıma teşekkür etmiş, beni görmek istediğini söyleyip bende olan msn adresinden baska bir msn adresi vermiş, emin olmak için ikinci verdiği msn adresini baska sitelerde de arattırdım, bir de ne göreyim bizim sazan bu adresle baska bir sitede profile sahip, tabii ki anında püskürdüm sen nasıl insansın diye, bana demesin mi o hesabı kuzenim kullanıyo, yok diğer sitede de baskası benim resimlerimle profil acmısmışmışmış... ardından demesin mi sen benim arkamdan iş cevirdim ben böyle biriyle evlenemem..

. erkek değil mi, aklı bu kadar..kaydirigubbakcemile3 sen kandırılmak istersen inanman çok kolay , tabii ki aranızın bozulmasını hiç istemem, ama o da karsındakini aptal yerie koymasın çarp yüzüne derim suçunu süt dökmüş kediye dönsün..