Eşimin Mail'in de ne buldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yav evli kadın başka erkeklerle sohbete ihtiyaç duymuyorsa erkek de duymayacak. yemişim sperm yayma içgüdüsünü. yapmayan nası yapmıyo kardeşim? ederim bacağına hırboya bak. bu kaçıncı be. niye eli ayağı durmuyo bu heriflerin. hepsinin mi karısı çirkin bakımsız ilgisiz bilmemne bilmene. her o...nun bi bahanesi olurmuş bu herifler de aynen böle kendilerine bahane buluyo. erkektir yapar diyenler umarım erkek evladınız olmaz!!! bu erkekleri sizin gibi düşünenler yetiştiriyor!!!

çok iyi ya.. bende üye çıktım bu siteye...
mailimi aradığımda çıkıyorum. tövbe tövbeeeee.

cok haklisin tam birsey bulamadigim icin suscam birde arkadaslar haberi olmadan kendileride kayitlimislar ondan suscam ama gercekten bi sitede yakalarsam affetmem affetsem bile biliyom ömur boyu unutmam oda icim icimi yer

eyer tek konusmak icinse benide araya bilir cunku ben ondan ayri gerdeyim ona kalana kadar benle konusabilir erkadaslikta olsa öyle yerlere bi evli takilamaz konusmak istiyorsa önce benle benlede olmadi bussuru arkadasla gidipte tanimadigi insana derdini anlatacak degil

canım bak inan erkek mantığıyla kadın mantığı aynı çalışmıyor üzgünüm ama bu bir gerçek.sana tavsiyem fevrilik yapma.uzaktan yürütülen ilişkilerde evlilik de olsa çok sakıncalı kopmalara soğumalara varan sonuçlar yaratır.senin yapacağın sakin aklı başında kendinden emin hesap sorar bir tavırla değil önce açıklama yapmasına izin verecek şekilde konuşmak.aldığın cevaplar tatmin etmezse o zaman ona göre yol izlersin.ve bu konuşmaları kesinlikle yüz yüze yap.durum daha vahim hal alır yoksa.

ben size benimkini sikayettimtim ama siz daha fena ciktiniz size yaziklar olsun töbe töbe kiymet gunu geldi

aaaalooooo. bacılarr disembırdan kkyaaaakaydirigubbakcemile4

adamın üyeliği varmış sitedeeee kendi eliyle yaşını istediği bayanın özelliklerini yazmış ama isim olarak ölen kardeşinin isini yazmışşş. yani feyk hesap değilll. anlaşıldımı tamammsengözlerimebaksanab

ya bu badooo mudur nedir benimde mailim var banada geldi öyle bişiler ki üye olmadığım halde şimdi bakıyorum silinmiyo arkadaşlar ne işşşş bu yaaaaaaa

aaaalooooo. bacılarr disembırdan kkyaaaakaydirigubbakcemile4

adamın üyeliği varmış sitedeeee kendi eliyle yaşını istediği bayanın özelliklerini yazmış ama isim olarak ölen kardeşinin isini yazmışşş. yani feyk hesap değilll. anlaşıldımı tamammsengözlerimebaksanab
nedemek simdi bu

nedemek simdi bu

arkadaşlar hala daha yanlışlıkla açılmış üyelik sanıyolar ondan belirtme ihtiyacı duydum.
siz demedinizmi kendi açmış gördüm diye?

bi yerdende soyle dusunuyom eyer baskalari acsaydi neden maildeki adini yazmazlar orda kardsinin ismi yaziyor siz baktiginizda sizin isminizmi yaziyordu

canım eğer üye olmuşsa bayan arıyor demektir.fakat benim mailimede geliyor.bende üye değilim çelişkili bir durum:delphin:

offffff konusmak icin aradim ama kimse yok evde kafayi yiyecem

valla bana ne o siteden mail geldi ne de ben girip baktım. ama kendi olmasa nası 20-24 yaş arası kız arıyorum die yazcak bilmiyorum.

tohaf biyer kayit olurken secenekler veriyorlar mesela benle pisiklet surermisin benimle pikniye gidermisin gibi secenekler ben hatta parka gidermisin ni secmistim adamlar msj yazmislar benim parka gotureyim diye irenc ve onun yanindada yas yaziyor onu kendi yazmamis secciyorsunya ne bileyim sacma bi site

Bana bır mail gelıyor. İste falanca kısı sızı arkadas olarak ekledı kabul edın cogu tanımadıgım kısıler. O tur mesajları dırek sılıyorum. Ama msn listemde tanıdıgım kisilerden geliyor. Ben tıtızım biraz o maili acmadan hemen soruyorum sen bana gonderdınmı davet dıye. Ve istisnasız hepsı yok ben ole bır sıte bılmıyorum. Haberleri yok yanı. Bu nasıl oluyor o zaman soyle bir yontem var. Sımdı ben bıldıgım ıcın o maili acmadım cevaplamadım. Ama bilmeyen iste tanıdııgım kisi deyıp merak tan da olsa acar. Ve o maili acıp verilen lınke tıkladıgı zaman otomatık olarak senın maıl adresınle senın lıstendekılere arkadaslık mesajı gonderılıyor. O yuzden bıraz dıkkatlı olmak gerek. Forward mesajlarda da bızım msn adresımız olabiliyor.

kızlar benim eşimde böyle şeylere çok meraklıydı.7 yıl çıktık.bi siteden biriyle tanışmış kız almanyada bunun yanına gelmiş işi ilerletmişler 10 gün kalmış falan.o zaman evli değildik.bizde kaldı,ailesiyle gelmişti hemde.kızı arayıp konuşuyomuş telda bi yandanda beni idare ediyomuş!!! ben bunları kendim öğrendim kızdan.nette görüştük.bu akılsız eşim varya bir-iki rumuz kullanır.ben üşenmeden tek tek siteleri dolaştım şifreyi denedim,bilmediklerimide şifreyi unuttum diyerek mail adresinden buldum.üye olduğu siteleri,profilini,kimlere ne msj atmış bunları hepsini buldum.böylelikle inkar edemedi.
size tavsiyem,emin olun.öyle bayan arıyorum falan yazdıysa sinirlenmekle kalırsınız kendi kendinizi yersiniz,onlarda inkar eder.birilerine msj yazmışmı?görmeden bişey demeyin.ilişkiniz yıpranır.
o zamanlar dünya başıma yıkıldı.ama ben bunun acısını çok çooook fena çıkarmıştım.şimdide hep takip ediyorum aslında.artık yapamaz ama kötü bişey ya insanın gururu inciniyor.ne kadar üzülmüştüm anlatamam.neler okudum,neler yazmıştı anlatmakla bitmez.bide kız bana nette fotoğraflarını gösterdi sevgili olmuşlar ya sarmaş dolaş.daha bi sürü vukuat tek buda değil.
bazı bayanlar kadar kudretli değilim nitekim salak olan bayanlar arasındayım affettim ve evlendim.bazı şeyleri çok kurcalamayın olan bize oluyo:(((

ben kac kisiyi biliyom arkadas sitelerinden dolayi karilarini aldatiyorlar burda bir tanidigimiz esini terkedip gitti bi kadina benim öz abim bile yapti birde esini cok seviyor ama oyle seytan birseyki bu arkadas arama siteleri ben korktugum icin esimin internet almasini bile istemiyordum ama benden gizli aldi dahalede derim kapattir sunu hep gözum arkada belki diceniz esine guvenmiyonmu vallah ben erkeklere guvenm,iyorum esine toz kandurmayanlarida biliyorum benimki yapmaz diyenlerin adamin 5tane sevgilisi var sonucta ERKEKLER

hayır canım yaaa bu sitenin adını ilk defa senin konunda senden duydum ben meraktan bi bakayım dedim -tatlicadiarzu-

ya senin mesajını okuyunca bende bi deneyeyim dedim,bende varmışım gibi hemen resimsiz bir şey çıktı yanında benim mail adresim yazıyo,sinir oldum yaaa,daha önceden banada davet gibi bişey gelmişti ordan,hatta daha yeni geçtiğimiz günlerde ben silmiştim.bence varmış gbi gösteriyorlar üye arttırmak için.şaştım kaldım ben bu işe şimdi bak....:1shok::1shok:-tatlicadiarzu-

Back
X