Bence ailesinden biri bisey demiştir. Ama öncesinde tamam dediğinden gerginliği size yüklüyor gibi göründü.
sürekli zitlasmak hiç bir çözüm getirmez. Daha ılımlı yaklaşın bakalım değişecek mi ?
Bunun aileden çok çevre ile alakası var Hanımlar...Kesin ailesi bisey söyledi. Yoksa ilk basta tamam deyip simdi niye tepki göstersin
Huzur bulamamaktan bana dünyayı dar etmesinden çok korkuyorum. Sürekli hadi benim memleketime gidelim diyip durcak. Tamam gidelim ama ben çalişan kadınım ha deyince onun istediği kadar sürekli izin alamam ama gidelim 3 gün 5 gün neyse. Ama o gitcez 10 gün kalıcaz sürekli gidicez vs hep böyle. Ailem el üstünde tutar kızlar onu kendi ailesinin ilgilenmediği kadar ilgilenir ona rapmen surat beş karış hep memnuniyetsiz ve asla kabul etmez yaptıgını.Taşındıktan sonra asla huzur bulamayacaksın...
Türk erkeklerinin icguveysi takıntısı var maalesef.
İçten içe buna canını sıktıkça senin canını yakacak.
Ben yerinde olsam iki ailenin bulunduğu şehre de taşınmaz, çocuğuma bakıcıya baktırmayı tercih ederdim.
Burda kimsemiz yok ikimizde kamudayız bakıcak kimse yok çocuga ve bakıcı durumumuzda yok malesef o sebeple. Kendi ailesnin memleketi kasaba imkanlar yok dencek kadar az. Ailem büyük şehirde ve zamanı var anneminÇocuktan sonra neden tasiniyorsunuz? Yani gitmek istemeyebilir bilemedim tabi bunun için sizi öyle üzmeye hakkı yok ama. Empati yapınca sizde gitmek istemezdiniz.
Bile bile gitmek ne kadar mantıklı...Huzur bulamamaktan bana dünyayı dar etmesinden çok korkuyorum. Sürekli hadi benim memleketime gidelim diyip durcak. Tamam gidelim ama ben çalişan kadınım ha deyince onun istediği kadar sürekli izin alamam ama gidelim 3 gün 5 gün neyse. Ama o gitcez 10 gün kalıcaz sürekli gidicez vs hep böyle. Ailem el üstünde tutar kızlar onu kendi ailesinin ilgilenmediği kadar ilgilenir ona rapmen surat beş karış hep memnuniyetsiz ve asla kabul etmez yaptıgını.
İzinlerimde de sürekli onun ailesine gitmek için baskı yapıyo şuanda da 5 gün onun ailesine giitySEm 1 gün kendi aileme gittim o kadar kavga ediyor bağrıp çağrıyorki sırf sorun çıkmasin diye bayramı seyranı tamam dedim. Ailemde git kızım Yeterki iyi ol dedi hep. Bu şekilde de bırakın günü saat dakika kavgası yapıyo Benimle ailesinin yanında kalmak içinBile bile gitmek ne kadar mantıklı...
Bulunduğunuz yerde yaşayın, çocuğunuza bakıcı bulun..
Çalışıyorsunu zaten, izinlerde kendi ailenize gidin..
Kendi memleketinizde oturduğunuz için tüm izinleri onu ailesind geçirip, sürekli onu ailesini yatılı misafir olarak kabul etmek var işin ucunda...
Ne gerek var durduk yere ömür boyu huzursuzluğa :))
İzinlerde eşit kalmamakla hata yapıyorsun, annenin de "kızım yeterki huzurun kaçmasın oraya git" demesi hatalı...İzinlerimde de sürekli onun ailesine gitmek için baskı yapıyo şuanda da 5 gün onun ailesine giitySEm 1 gün kendi aileme gittim o kadar kavga ediyor bağrıp çağrıyorki sırf sorun çıkmasin diye bayramı seyranı tamam dedim. Ailemde git kızım Yeterki iyi ol dedi hep. Bu şekilde de bırakın günü saat dakika kavgası yapıyo Benimle ailesinin yanında kalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?