Eşimin memleketine gidiyoruz :(

Ara ara bahsini açıyorum öğretmen olduğumuz için seminerlerimiz devam ediyor pazartesi günü mesaiye eşimin memleketinde devam edicez ve ben bu süreyi de dahil ettiği için dönüşü erken yapma konusunda ısrarcı davranıyorum.Bi değişiklik olmassa temmuz sonunda dönücez bir buçuk ay kadar kaldıktan sonra.Ağustos ayının da bir kısmını tatil yapar bir kısmında evde oluruz sanırım.Bu süreçte biz dönünce ablaları tekrar bizim olduğumuz yere gelebilir. Ben orada olacağım bir buçuk aylık süreyi kısaltmak için elimden geleni yapacağım. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Ara ara bahsini açıyorum öğretmen olduğumuz için seminerlerimiz devam ediyor pazartesi günü mesaiye eşimin memleketinde devam edicez ve ben bu süreyi de dahil ettiği için dönüşü erken yapma konusunda ısrarcı davranıyorum.Bi değişiklik olmassa temmuz sonunda dönücez bir buçuk ay kadar kaldıktan sonra.Ağustos ayının da bir kısmını tatil yapar bir kısmında evde oluruz sanırım.Bu süreçte biz dönünce ablaları tekrar bizim olduğumuz yere gelebilir. Ben orada olacağım bir buçuk aylık süreyi kısaltmak için elimden geleni yapacağım. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

mrb hocam işiniz zor.kolay değil vala kendi adima diyorum ben.öğretmen olsam şart kosardimm evlenmeden önce benm.memleketinde ev alaçaksin burda yasamaliyim demen lazım en başta eğer kabul.etmiyorsa evlenmezdim.. Bu konuda.çok.cidiyim sonra yada kendi memleketinde birini bulur öyle.evlenirdim ben bu erkekleri hiç.anlamıyorum ve ben BU MEMLEKET HASRETINI ÇOK YAŞIYORUM HEMEN HERGUN Ağlıyorum neden ben ramazanda ailenin yanında değilim duyrm.suan.hiç.bilmediğimiz bir ilçede yasiyrm ve ev aldım.sırf ankaraya kaynamlar da uzak.durmak.icin eşime bugün ankaraya gidelim desem koşa.koşa gider eminim.ama ben huzurum.için demiyrm.biliyorum.gitsem bosanirim beni.boşar bunlar Gençliğim giti psikolojik destek gördüm hic mutlu degilim hiç ama sizi cok.iyi.anliyrm kolay değil durumunuz

bakın severek evlendim eşimle mutluyum ama onlar gelince ne soframi.ne beni beğeniyorlar bide GAZİANTEP SONRASI dünyanın en iyi yemekleri antep e cikiyrm 6 yıl.oldu ben eşimle.çok iyi anlasiyrz ama konu onlara gelince huzurumz bozuluryor ya ben suan bir.komşu kapıyı çalacak da bir tabak yemek bekliyom sırf insan yuzu görmek için ama ailemin yakinda olsaydım ailem yanımda.olurdu ve ben çok kötüyum.bu konuda acaba dirm.başıma.birsey gelse kimse anlaRMI

Back
X