Eşimin memleketine gidiyoruz :(

Başlangıçta bu sekilde alisirsa bu sekilde devam edecek... gidin ama cok kalmayin.. onunla yanliz kalmak istediginizi söyleyin tatli dille konuşun ancak boyle yola getirebilirsiniz.. yoksa yuzgoz olursaniz iste ozaman kötü olur... :KK43:

Evliligin baslarinda adamlar baba evini ozler sıkılmaz zamanla anlar tatil plani yapmak ister evinde kalmak ister baslarda idare edeceksiniz bu konuda cok ustune giderseniz her izinde taktik bulmaya çalışacak size karsi. Yalniz sizin aileniz yokmu izinleri bölün ailelere ve bir hafta tatil kacamagina ikna olabilir ;)

Yeni evlenen bir çift varmış padişah yüzünden ayrı yerlerde yaşayıp tatil günlerinı bekliyorlarmis.
Kız evine eşine kavuşacak cicim ayı yapicak diye mutlu olucakken. Eşİ tam bir ana kuzusu örneği sergileyip ana evine gidicez tüm tatil ordayız diyerek karısına dayılanıyormuş! annesine gidince annecim annecim diye eteğinin altında gezicekmis. .
Adama bak dicemde diyemiyorum kocaman olmuş çocuk kalmış ..O yuzden çocuğaaaa bakkk kk diyorum :işsiz:

Esin normal degilmis. Seninle basbasa kalmak istemeyen adamla niye evlendin ki? Hic mi ozlememis karisini?

Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Bazıları kendi tecrübe etmedn de anlar. Bazıları yaşayarak öğrenir. Gidince zaten sizin de dedğinz gibi rahat edemeyeck çok fazla. Yani benm eşimde öyle. İlk sene üzmüştük bu konuda birbirimizi ama bu sene biraz daha farklı. İkimizde daha duyarlı ve anlayışlıyız. Ben orda rahat edemiyorum her açıdan ama gidilmeside gerekiyor. Zamanla sizinkide oturur. Rahatsız oludğnuzu hissettrin ve kendinizide onunda çok fazla üzmeyin zamanla aşılır inş.

Hahaha çok sevimli ya :))
ya aslında çok sinir bozucu :)) bide bunu ciddi ciddi yapıyor sonra da söylenmeye başlıyor dağ başına getirdin beni ki şehrin en merkezi mahallesine taşındık ama annesigile uzaklastik sadece geçen yıl bnm aileme bu kadar uzak oturuyorduk ama bnm hiç sesiniz çıkmıyor du ama bu erkekler neden böyle hala anlamış değilim

Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
canım eşinin düşüncesi "zaten sen yıl boyu aileni gördün bn ailemi özledim bu iki ayı bu yüzden orda gecircez" diye düşünüyor ki bu erkeklerde çok olağan bı düşünce senin yapman gereken alttan almak ve ince ince işlemek

Erkekten erkege degisen bir durum bu.Esimin abisi sizin eşinizin 10misli duskundur annesine .Gordukce midem bulaniyor .Yillardir karisi krndini paraladi bir arpa boyu yol ilerlemediler .Benm esim de küçük kardesi tam tersi aramaz sormaz ben daha cok ozlerim ararim o derece soguktur.Bir nedeni var mi diye dusundum sanirim yapisi bu .Tepkisiz yorumsuz uzaktan seviyor.Huy yani iki kardes bile benzemiyor.Taviz vermeyin ama hamurunuz ne ki ekmeginiz kabarsin diyorum .Allah yardimciniz olsun.

BIR DERDIM VAR YARDIMCI OLUMSUZ?

MRB BEN 6 yıldır evliyim.bir evladım var eşimle gayet anlsayrz şükür sıkıntımız pek yok ben antepliyim eşim ankarali suan kahramanmaraş/pazarcikta yasiyorum bir ev aldik 3 yıl oldu kredisi 4 yıl var daha eşim.burda mühendis ve burda yaşıyor 4 yıldır ? BEN ÇOK.BULANDIM BU PAZARCIKTA EVMM VAR ŞÜKÜR AMA BÖYLE.GITMEK ISTYM TAYİN OLARAK EVI SATIP GİTMEK ISTYM ? SIMDI ESIM ANKARALI AİLESİYLE ANLASAMIYRZ SEVEMEDILER BENİ BIR TÜRLÜ SONRA BEN ANTEPE TAŞIMAK.ISTYM AILEMIN MEMLEKETNE ORDA EV ALMAK ISTYM ORAYA YERLESMEK ISTYM ESIM ISTEMIYOR BENDE ANKARAYA GİTMEK ISTEMIYRM BURDA HIC kimsem yok bir akrabam.bile.uok komşu bir.iki oda arkadaşım bile.yok bütün gün evdeyim eşim.işte ne yapmalıyım akıl verin pazarcik rahat ve sakin bir ilçe ama ben mutlu degilim lütfen hanımlar ALLAH RIZASI için bir yardim kimseye anlatamıyorum içimde sıkıntı ediyrm.

hanımlar çok psikolojikmen hiç iyi değilim lütfen ne yapmam lazım eşime diyrm.anlamiyr gitmek istemiyor bende isterim.ankaraya gitmeyi kaynanm gelsn evime gorumcem.gelsin ama.beni bir türlü sevemediler çok farklı kültürümüz daha ben çözemedim.onları bu sefer antep e gidim diyrm orda benm ailem akrabam çok bu sefer eşim.gelmiyor Doğu diye pazarcik antepe 1 saat ankaraya 8 saat tayini bilerek yazmadik kendiliğinden geldi burasi bize varmi suan pazarcik ta yaşayan benim.gibi olan lütfen cvp ALLAH hiç bir Kulunu yanlizlikla ve kimsesizle imtihan etmesin ey.mümin bacilarim

Yani ev almakla hatami ettik burda bir kaç kişi var memur olan uzakta ailesi olan bana.diyolarki sen burda.kaldın buralisin hipnoz ediyorlar insanı biz kendi memleketimzden ev alacağız bulandim 4 aydır böyle.insanlar yüzünden daha çok.bulandım bu sefer aileme gdiyrm geliyom ama oraya gitsem olmuyor buraya gelsem olmuyor ne yapmalıyım.

Eşiniz ailesini sadece oraya gittiğinizde mi görüyor? Yani yıl içinde onlar size gelip birkaç gün kalıyor mu? Eğer sadece sömestr ve yaz tatilinde görme şansı varsa eşiniz ne yazık ki haklı.Aynı durum bende de var.Eşimin ailesi 500 km uzakta ve bize yıl içinde gelme şansları yok.Biz gidersek görüşürüz. Dolayısıyla hem 15 tatilde, hem de yazın 40 gün orda kalıyoruz.Bu arada 12 yıllık evliyim ve 12 yıldır hep böyle. Eşiniz zamanla daha uzun kalmak isteyebilir çünkü anne babanın yaşı ilerledikçe kaybetme korkusu oluyor.

Eğer benim kocam böyle yaparsa es durumu tayinini askıya alırdım daha uzaktayken böyle yapiyor sen ailesinin yanina gidonce nasıl yapar
Ayrıca butun sene ailesinin yanında değil miydi bu adam daha ne iki ayı da onlarin yanında geçirme planı yapiyor belki sende bayramda iki gün kendi ailenle gecirmek isteyeceksin

Eşinizin içi gecmiş
En azından 10 gün kalıp donmenız lazım
biz eşimle hep beraberiz, 2 gün ailesinde kalmaya tahammulu yok , gencız bız kanımız kaynıyor. Kocanızın ıcı gecmıs son kullanma tarıhı fılanda gecmıs anlasılan

Niye evlenmiş ki eşiniz. Gitseniz bile bir hafta kalın ve siz evinize dönün. O kabul etmiyorsa sizde orda kalmayı kabul etmeyin. Resmen bencillik.

E zaten ağustos dan sonra 1 ay kalıyor size.biraz anlayışlı olmanızı öneririm.belli ki özlemiş ailesini.ne olacak kalın biraz.

Demek adam seninle başbaşa kalmanın hayalini kurmuyor seni hiç özlememiş evini özlememiş bunları ona hatırlat ve sor. Konuşun tartışın ama çözün. Ayrı kaldığınız için araya uzaklık girmiş demekki.

E zaten ağustos dan sonra 1 ay kalıyor size.biraz anlayışlı olmanızı öneririm.belli ki özlemiş ailesini.ne olacak kalın biraz.
Ağustostan sonra nasıl 1 ay kalıyor öğretmen 1 temmuz ve 1 eylül arası tatildedir.Ağustosta tatil biter ayrıca kadın sene boyunca ayrı yerde çalışmış ev gormemis

Back
X