Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları kendi tecrübe etmedn de anlar. Bazıları yaşayarak öğrenir. Gidince zaten sizin de dedğinz gibi rahat edemeyeck çok fazla. Yani benm eşimde öyle. İlk sene üzmüştük bu konuda birbirimizi ama bu sene biraz daha farklı. İkimizde daha duyarlı ve anlayışlıyız. Ben orda rahat edemiyorum her açıdan ama gidilmeside gerekiyor. Zamanla sizinkide oturur. Rahatsız oludğnuzu hissettrin ve kendinizide onunda çok fazla üzmeyin zamanla aşılır inş.Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
ya aslında çok sinir bozucu :)) bide bunu ciddi ciddi yapıyor sonra da söylenmeye başlıyor dağ başına getirdin beni ki şehrin en merkezi mahallesine taşındık ama annesigile uzaklastik sadece geçen yıl bnm aileme bu kadar uzak oturuyorduk ama bnm hiç sesiniz çıkmıyor du ama bu erkekler neden böyle hala anlamış değilimHahaha çok sevimli ya :))
canım eşinin düşüncesi "zaten sen yıl boyu aileni gördün bn ailemi özledim bu iki ayı bu yüzden orda gecircez" diye düşünüyor ki bu erkeklerde çok olağan bı düşünce senin yapman gereken alttan almak ve ince ince işlemekMerhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Ağustostan sonra nasıl 1 ay kalıyor öğretmen 1 temmuz ve 1 eylül arası tatildedir.Ağustosta tatil biter ayrıca kadın sene boyunca ayrı yerde çalışmış ev gormemisE zaten ağustos dan sonra 1 ay kalıyor size.biraz anlayışlı olmanızı öneririm.belli ki özlemiş ailesini.ne olacak kalın biraz.