Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyorAnnemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
bazı gorumcelerde nekadar cesur boyle kocanız veremedımı agzının payınıHanımlar merhaba
Bu hafta açıklamalara göre eşimle memleketine gitmeyi planlıyoruz. Yalnız eşim Karadenizli ben minnoş bir Anadolu kızıyım. Evlendiğimizden beri hep iş vakti yoğunluk olduğu dönemler gittik hiç keyifli geçmedi hep bir sorun stres vs neyse işte görümcemde iş yapmayacaksınız gelmeyin gibi bir cümle kurdu az önce eşim gidersek sürpriz yapacak her zaman ki gibi. Ki ben gelme gitme konularında hiç sevmem sürprizi haber verilsin herkes ona göre hazırlık yapsın pat diye kimseyi karşılamakta istemem, karşılamakta istemem. Hep iş misafir ve yoğunlukla geçen memleket mevzusu yüzünden ufak tefek sorunlar yaşıyoruz eşimle. Ben deniz manzaralı evimizde oturup da bir kahve içemiyorum herkes iş iş diyor. Oturup ne aklı başında yemek yiyebiliyoruz. Nede hani hasret giderebiliyoruz. Ben alışmışım ailemden gittiğim zaman oturup karşılıklı vakit geçirmeye. İş derdinden bende yoruluyorum sürekli yemek temizlik kalabalıktan. Huff anlayacağınız tüm tatilimiz balayımız en güzel zamanlarımızın orada yoğunlukla geçmesi sinirimi bozuyor. Eşimde beni götürmemeyi annemlere bırakmayı teklif etti sırf orada görümceme biraz bişeyler söylerim ortam gerilir diye biliyorum yani sebebini. Neyse sizce eşimi tek göndermeli miyim onunla gitmeli miyim?
Eşim sürprizi bir hazırlık yapmasınlar yada işte merak etmesinler yoldayken falan diye verir ama zaten kimse o kadarda önemsenmiyor. Aman oğlum gelmiş yada gelinim gelmiş gibi bir his alamıyorum sürekli iş vsKısaymış bence gitmelisin. Eşinle plan yap ama gitmeden önce gezme vs. Görümce de garipmiş insanin yüzüne denir mi öyle. Sürpriz olayi da karsidakiler cok sevinirse yapilir pek sevinmiyorlar gibi yapmayin![]()
Kayınvalideme alıcağım hediye de görümceme bir kırık bişey almam geçmişte çok aldım5 gün azmış ya git bari eşinleufak hediye al evdekilere
Hep denedim iş var işte ilgilenemedik vs dediler biz döndüğümüz gün görümcem kahve keyfi storyleri attı balkondan kuzenleriyle pasta yapmış keyif fotoğrafları attı o yüzden çok haz etmiyorum bana gelince yanar döner birazGitmedigin icin sonradan problem etmeyeceklerse gitme derim. Birde böyle dene nasil davranacaklar bak
Anlıyorum. Ama iş zmaanı gerçekten mümkün olmayabilir. Her şeyin bir zamanı var çünkü. Eşiniz 2 gün daha eklesin o 2 günde gezin mesela. Bir de dışarda da iş mi bekliyorlar sizden? Genelde gelinler evcidir.Ben biraz keyifçiyim hani dört dörtlük bişey beklediğim için değilde ama orada ne zaman gitsek çokta önemsenmiyor iş yapıyorsan iyisin yoksa gelme gibi bir izlenimleri var ki bugun yine onu söylediler telefonda
Doğasını yaşama fırsatı vermedikleri için gitme isteğim azaldı ne yalan söyleyeyim5 gün icin fazla abartmassiniz karadenizin doğası miss keske gitseniz giyerseniz is kıyafeti hadi der girişirsiniz işlere keyif almaya bakın yaa 24 saat çalışacak haliniz yok yaa havalarda düzeldi bence gidin derim
Evlilik yıl dönümümde bile saatlerce fındık topladım geçen yıl yaram derindir bu konudaAnlıyorum. Ama iş zmaanı gerçekten mümkün olmayabilir. Her şeyin bir zamanı var çünkü. Eşiniz 2 gün daha eklesin o 2 günde gezin mesela. Bir de dışarda da iş mi bekliyorlar sizden? Genelde gelinler evcidir.Ben evi süpürür yemek yapar otururum mesela.
![]()
Sen gitmeden önce söyle birşey derlerse ben gelme dedim desin dolduruyolar ona yapacak bişey yokSadece orada dolduruşa gelir mi onu kestiremiyorum
Her zaman beş gün değil ki bu defalık sadece. İş olmadığı zamanda da böyle olduğu için hoşlanmıyorum açıkcası tabiki iş zamanı işi bıraksınlar bizle ilgilensinler demiyorumİş zamanıysa o yörede napsın insanlar bir de misafir gibi agırlayamazlar ki sizi...
Eee millet bahçede çalışırken siz de evde yemek , çay falan yaparsınız ne olacak alt tarafı 5 günmüş..
Ben diyorum da kabul etmiyor sen oraya git ben anneme 10 gün sonra evimizde buluşalım diyorum olur mu öyle şey diyo yaa neden olmasın olur aslındaBenim de ya keşke sen annene ben anneme dese![]()
Oo senin koca abartmış ama. Karar verdim. Sen bu 5 güne gitme.Evlilik yıl dönümümde bile saatlerce fındık topladım geçen yıl yaram derindir bu konuda![]()
Her zamansa sıkıntı tabi..Her zaman beş gün değil ki bu defalık sadece. İş olmadığı zamanda da böyle olduğu için hoşlanmıyorum açıkcası tabiki iş zamanı işi bıraksınlar bizle ilgilensinler demiyorum
Aynen çok abarttı artık fındık bahçesine mum getirde dikelim diye trip atmıştımOo senin koca abartmış ama. Karar verdim. Sen bu 5 güne gitme.![]()
Ya ben biraz eşime düşkünüm birde arkamdan ne çevrilir bilmiyorum merakımdan gidersem giderim zatenBen diyorum da kabul etmiyor sen oraya git ben anneme 10 gün sonra evimizde buluşalım diyorum olur mu öyle şey diyo yaa neden olmasın olur aslında