Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyorAnnemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
yani yardım etmek istersiniz ve işin ucundan tutarsınız, insaniyet namına ama sizin sanki iş yapmama şansınız yok diye anladım. yanılıyorsam düzeltin.Her zaman beş gün değil ki bu defalık sadece. İş olmadığı zamanda da böyle olduğu için hoşlanmıyorum açıkcası tabiki iş zamanı işi bıraksınlar demiyorum
Ben ziraat mühendisiyim öncelikleyani yardım etmek istersiniz ve işin ucundan tutarsınız, insaniyet namına ama sizin sanki iş yapmama şansınız yok diye anladım. yanılıyorsam düzeltin.
eşiniz bundan haberdar mı ve nasıl tepki veriyor? durumu doğru anladıysam bu kez gitmeyivermek bir çözüm değil çünkü.
benim kv'nin de bağı bahçesi var, bazen iş olduğu zaman denk düşer gidişimiz. ben ev işlerinde yardım ederim (komple yapmam yardım ederim. yemek genelde bndedir. ev süpürmek dışında hiç temizlik yapmadım mesela) bahçede falan hiç çalışmadım, bilmm de o işleri. ilk seferden itibaren eşim "mehlika merak ettiği bir şey varsa dener ama işlere alışkın değil, piknik gibi gelmek isterse gelir" diye sınırı çizdi. bitti. burada görümceyi de takmayın eşinizle anlaşacağınız bir mesele. bir iki gün de geze ayıralım diye karar verip her seferinde bir yeri gezebilirsiniz pekala.
Seni zorlamiyorsa gitme. Ama tek gonderipte eşini rahat bırakmayıp burdan müdahale etmeye çalışırsan sende gitHanımlar merhaba
Bu hafta açıklamalara göre eşimle memleketine gitmeyi planlıyoruz. Yalnız eşim Karadenizli ben minnoş bir Anadolu kızıyım. Evlendiğimizden beri hep iş vakti yoğunluk olduğu dönemler gittik hiç keyifli geçmedi hep bir sorun stres vs neyse işte görümcemde iş yapmayacaksınız gelmeyin gibi bir cümle kurdu az önce eşim gidersek sürpriz yapacak her zaman ki gibi. Ki ben gelme gitme konularında hiç sevmem sürprizi haber verilsin herkes ona göre hazırlık yapsın pat diye kimseyi karşılamakta istemem, karşılamakta istemem. Hep iş misafir ve yoğunlukla geçen memleket mevzusu yüzünden ufak tefek sorunlar yaşıyoruz eşimle. Ben deniz manzaralı evimizde oturup da bir kahve içemiyorum herkes iş iş diyor. Oturup ne aklı başında yemek yiyebiliyoruz. Nede hani hasret giderebiliyoruz. Ben alışmışım ailemden gittiğim zaman oturup karşılıklı vakit geçirmeye. İş derdinden bende yoruluyorum sürekli yemek temizlik kalabalıktan. Huff anlayacağınız tüm tatilimiz balayımız en güzel zamanlarımızın orada yoğunlukla geçmesi sinirimi bozuyor. Eşimde beni götürmemeyi annemlere bırakmayı teklif etti sırf orada görümceme biraz bişeyler söylerim ortam gerilir diye biliyorum yani sebebini. Neyse sizce eşimi tek göndermeli miyim onunla gitmeli miyim?
Gidersem olacakları düşünemiyorum görümcemle ortalık karışır gibiGiderseniz yada gitmezseniz yazın buraya merak ettim![]()
Tamam yaz burayaGidersem olacakları düşünemiyorum görümcemle ortalık karışır gibi![]()
Ben normalde de müdaha etmem öyle müdahil edilecek biri değil eşim.Seni zorlamiyorsa gitme. Ama tek gonderipte eşini rahat bırakmayıp burdan müdahale etmeye çalışırsan sende git![]()
Yazarım tabi fotoğraf atarım hattaTamam yaz buraya![]()
Oohhh miss en güzeli boşver ozaman gitsin tek başına sende kendi aileni görmüş olursun nasılsa eşinle gitsende doğru düzgün gezemeyeceksin madem öyle yap ama uzun süredir eş ailesini gormediysen içinde kalacaksa git ama iş var diyosun ben tembel biriyim ya eşim bana gelme istiyorsan dese gitmezdimBen normalde de müdaha etmem öyle müdahil edilecek biri değil eşim.![]()
10 aydır görmüyoruz tabi evliliğimin ilk 5 ayı aynı evde geçtiği için hiç özlemiyorum ama eşimi de boş bırakıp hani işten kaçtı gelmedi gibi bir şey densin de istemiyorum bakalım sonuç nereye bağlanacakOohhh miss en güzeli boşver ozaman gitsin tek başına sende kendi aileni görmüş olursun nasılsa eşinle gitsende doğru düzgün gezemeyeceksin madem öyle yap ama uzun süredir eş ailesini gormediysen içinde kalacaksa git ama iş var diyosun ben tembel biriyim ya eşim bana gelme istiyorsan dese gitmezdim![]()
Bayılıyorum bu cümlene ya atasözü olsa yeridirAy boşver
Az yiyip günlük işçi tutsunlar
Git annenlere keyfine bak
Eşim özellikle agustos ayında gider çünkü tek erkek o yönetmeli herşeyi hep diyorum beni iş vakti dışında götür diye ona da izni yetmiyor Huff ne zormuş gelin olmakTemmuz'da fındık işi yok. O zaman gidin
Tek gitsin .Hanımlar merhaba
Bu hafta açıklamalara göre eşimle memleketine gitmeyi planlıyoruz. Yalnız eşim Karadenizli ben minnoş bir Anadolu kızıyım. Evlendiğimizden beri hep iş vakti yoğunluk olduğu dönemler gittik hiç keyifli geçmedi hep bir sorun stres vs neyse işte görümcemde iş yapmayacaksınız gelmeyin gibi bir cümle kurdu az önce eşim gidersek sürpriz yapacak her zaman ki gibi. Ki ben gelme gitme konularında hiç sevmem sürprizi haber verilsin herkes ona göre hazırlık yapsın pat diye kimseyi karşılamakta istemem, karşılamakta istemem. Hep iş misafir ve yoğunlukla geçen memleket mevzusu yüzünden ufak tefek sorunlar yaşıyoruz eşimle. Ben deniz manzaralı evimizde oturup da bir kahve içemiyorum herkes iş iş diyor. Oturup ne aklı başında yemek yiyebiliyoruz. Nede hani hasret giderebiliyoruz. Ben alışmışım ailemden gittiğim zaman oturup karşılıklı vakit geçirmeye. İş derdinden bende yoruluyorum sürekli yemek temizlik kalabalıktan. Huff anlayacağınız tüm tatilimiz balayımız en güzel zamanlarımızın orada yoğunlukla geçmesi sinirimi bozuyor. Eşimde beni götürmemeyi annemlere bırakmayı teklif etti sırf orada görümceme biraz bişeyler söylerim ortam gerilir diye biliyorum yani sebebini. Neyse sizce eşimi tek göndermeli miyim onunla gitmeli miyim?
Gidersem onunla olay yaşarım diye götürmüyor zaten eşim. Telefonda cevabını verdim ama biraz ona karşı doluyumTek gitsin .
İş gormeyecekseniz gelmeyin diyen ilerizekalı bı gorumcem olsa inadına gider inadinada iş gormezdim ben ama![]()
Annenizle babanızla ne sıklıkta gorusuyorsunuz.Gidersem onunla olay yaşarım diye götürmüyor zaten eşim. Telefonda cevabını verdim ama biraz ona karşı doluyumhakkından gelirim inşallah gidersem keyif yapmaya geldim diye
Annemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin bakalımAnnenizle babanızla ne sıklıkta gorusuyorsunuz.
Hani acaba anne babaya gitmek onları sevindirmek gorumcenizi sinir etmekten daha ağır basmali mi diye düşündüm de