Eşimin mezuniyet töreninde ne giysem?

ohh4

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
217
1
16
Konya
kızlar kocamın mezuniyet töreni var kapalı bir bayanım ..beni de götürmek istiyor bir arkadaşı eşi ve biz hep beraber gitcez acaba ben ne giysem ?beyaz tenli mavi gözlüyüm bütün önerilerinizi bekliyorum?: tören haziranda fakat ben şimdiden bulup kafam raht etsin istiyorum..ayrıca komik giyinip rezil olmak istemiyorum

Son düzenleme:
Beyaz tenli ve mavi gözlülere lacivert rengi yada nebilim petrol mavisi renklerini çok yakıştırırım..

öncelikle,tören nerde olacak,nasıl bir program var sadece törenmi olacak yoksa sonrasında bi yemek vs.. olacakmı.. bunları bir sor önce.sonrasında bakarsın duruma göre ancak bence abiye olmasın derim

öncelikle,tören nerde olacak,nasıl bir program var sadece törenmi olacak yoksa sonrasında bi yemek vs.. olacakmı.. bunları bir sor önce.sonrasında bakarsın duruma göre ancak bence abiye olmasın derim

yemekli değilmiş ama kep töreninden sonra belki okulda eğlenebilirlermiş o yüzden kafam karıştı.abiye giymek bende istemiyorum acaba hem gece hem gündüz için uygun elbiseler oluyor tesettür acaba onlardan mı giysem hem etek gömlek gibi hem de elbise nasıl?
peki sizin renk öneriniz?bu arada okuldaymış tören

Moda nisa sitesinden bulabilirsiniz kapalılar icin cok şık şeyler var

Kutlama okulda olacaksa o zaman abiye tarzı elbise giyme abiye olmayan çok şık elbiseler var onlardan giyebilirsin yada pantolon ve tunik başında şal alabilirsin renk olarak mavi,yeşil,kırmızı,siyah ve beyaz olabilir.

Kutlama okulda olacaksa o zaman abiye tarzı elbise giyme abiye olmayan çok şık elbiseler var onlardan giyebilirsin yada pantolon ve tunik başında şal alabilirsin renk olarak mavi,yeşil,kırmızı,siyah ve beyaz olabilir.

boyum biraz kısa olduğu için tunik düşünmüyorum elbise çok mantıklı bende onu kasdetmiştim tşk

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…