Eşimin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum artık :(((

Bence ortada iletişim kopuklugu var
Neden esine sormadin
Hayatim hani tüp bebek düşünüyorduk ne oldu? Diye sorabilirsin
Onun gelişmesini istemediğini nereden uydurmus? Boyle hissetmesine sebep bir sey soylendi daha önce de o da bu yüzden mi basarisina engel olduğunu düşünüyor?
Ben eşlerin birbirine karşı şeffaf olmasi gerektiğe inanirim
Esim.neden böyle diye düşünmektense en net sekilde sorarim: sorun ne diye
Çünkü baştan yüksek model bi araba alacaktı ben izin vermedim ondan dolayı ilerlememizi istemiyorsun dedi bana

Aynı Zaman'da da muayeneye gittik 2 gün önce doktor bi problem yok dedi ilaç tedavisine bile fazla ihtiyacımız yok dedi

Öyle olmuyor işte o. Hiç sorunu olmayıp 2. Çocuğu tüp bebek yaptırmak zorunda olanlar var... bu işin içine girince anlarsınız.

Simdi başka anlatıyorsun siz ne aktarırsanız biz ona gore yorum yapıyordu,simdi sorun yok ozaman konu olsun diye açıyorsunuz

2 sene olmuş evliliğiniz esin soğuk davranıyor bebek olayına .niyelim evlat sahibi oldunuz .bırakırsa 3 çocuğa bakabilecek misiniz.
Bak Can'ım ben eşimle sadece kaynanam yüzünden kavga ettim bi kaç kere hatta ben gideceğim dedim o da ben çıkarm sen çıkamazsın bu evden dedi kaynanam bırak gitsin dedi eşim anne sen boyundan büyük işlere karışma dedi yani ayrılmamızı gerektirecek bi durum yok

Can'ım ben hastaydım ameliyat oldum eşimden ayrıydım çocuklara babanne baktı ve ben daha ameliyat yerlerim düzelmeden çalışmaya başladım ki çocuklarımı bir an önce alayım para kazanayım da yaşadığımı bi Allah bilir

tamam işte bunları yaptıysanız niye ben annelik yapamadım o duyguyu tadamadım diyorsunuz, hadi birinde ameliyatlıydınız ikisinde de mi bişey oldu, eminim olmamıştır, yani siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz anlatabildim mi? 2 çocukluyken ben anneliği tatmak istiyorum, evde boşum bebek istiyorum derseniz olmaz, çocuklarınız 35 yaşındayken bile bu ifadeleri kullanmanız o çocuklara haksızlık anlatabildim mi?

Simdi başka anlatıyorsun siz ne aktarırsanız biz ona gore yorum yapıyordu,simdi sorun yok ozaman konu olsun diye açıyorsunuz
Ben orada eşim istemiyor diye yazmadım böyle dedi acaba ne düşünüyor dedim alıma bi sürü şey geldi biraz önce konuştuk sana yazdığım gibi onları söyledi bana

Bak Can'ım ben eşimle sadece kaynanam yüzünden kavga ettim bi kaç kere hatta ben gideceğim dedim o da ben çıkarm sen çıkamazsın bu evden dedi kaynanam bırak gitsin dedi eşim anne sen boyundan büyük işlere karışma dedi yani ayrılmamızı gerektirecek bi durum yok
Siz öyle diyorsanız öyledir .......

tamam işte bunları yaptıysanız niye ben annelik yapamadım o duyguyu tadamadım diyorsunuz, hadi birinde ameliyatlıydınız ikisinde de mi bişey oldu, eminim olmamıştır, yani siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz anlatabildim mi? 2 çocukluyken ben anneliği tatmak istiyorum, evde boşum bebek istiyorum derseniz olmaz, çocuklarınız 35 yaşındayken bile bu ifadeleri kullanmanız o çocuklara haksızlık anlatabildim mi?
Neyse tekrar anne olmak istiyorum tabi ama bakalım Allah ne Zaman nasip ederse o zamana kadar da her şey yerine oturur hem de evde boşum falan yazmadım ben bi arkadaş yazdı çalışıyor Muş'unuz ondan. Belki de öyle demiştir dedi ona cevap yazdım sen öyle anlamak istemişsin sanırım

Konuyu kapattım arkadaşlar herkese görüşleri için teşekkür ederim 2 evladım var işallah bi gün yeniden o duyguyu tadacağım yazarım bi gelişme olursa hoşçakalın namaz bekler :dua:

Çünkü baştan yüksek model bi araba alacaktı ben izin vermedim ondan dolayı ilerlememizi istemiyorsun dedi bana
erkekler araba/futbol/ elektronik aletler konusunda hassastir onlarin da ilgi alani bu tur seyler
Ve maalesef ulkemiz ataerkil bir toplum oldugundan kadin erkegi dinlemek zorunda ama erkek kadinin dedigini yaptıginda kilibik damgasi yiyor yemese de bilinçaltına oyle islemis
Esin de bu ulkenin evladi neticede
Ona alma demek yerine hayatım durumumuzu sarsar, bebegimiz olsun diye konusmustuk zaten bebek dogunca arabaya ihtiyaç olacak zamanla en guzelini alırız ben senin için en iyisini dilerim esin olarak seklinde tatli bir uslupla konuşabilirsin

Benim konuda anlamadığım noktalar var, en başta çocuklarınızdan hiç bahsetmiyorsunuz. Sonra arkadaşlar neden tüp bebekvari sorular sorunca çocuk sahibi olabildiğinizi ispatlamak için önceki eşimden iki çocuğum var zaten diyorsunuz.

Daha sonrasında evden çıktığım yok, zaman geçirmek için bebeğim olsa diyorsunuz. İki çocuğunuzla zaman geçiremiyorsunuz herhalde. Garip.

Bunun da sonrasında çocuklarınız yanınızda değil mi? diye sorulunca yanımda diyorsunuz fakat kayınvalide ile de yaşamışsınız daha önce. Önceki eşinizden olan çocuklarınızla mı?

Ifadelerinizde çok çelişen yerler var kusura bakmayın. Babasının kim olduğu önemli değil iki evlada sahipsiniz zaten. Yanınızda ya da değil. Bunu yargılamam.

Ancak eşinizin belki ayrılırız düşüncesine sahip olduğu için ortak bir çocuğunuz olmasını istemediğini düşündüğüzü ifade ediyorsanız, o çocuğu adam sizden ayrılamasın diye yapmak istediğinizi düşünürüm ben. Hele ki çocuksuz evliliğin gerçek evlilik olmadığını dile getiriyorsanız.

Sizin düşünceleriniz de eşinizin düşündüğünü ifade ettiklerinden farklı değil.

erkekler araba/futbol/ elektronik aletler konusunda hassastir onlarin da ilgi alani bu tur seyler
Ve maalesef ulkemiz ataerkil bir toplum oldugundan kadin erkegi dinlemek zorunda ama erkek kadinin dedigini yaptıginda kilibik damgasi yiyor yemese de bilinçaltına oyle islemis
Esin de bu ulkenin evladi neticede
Ona alma demek yerine hayatım durumumuzu sarsar, bebegimiz olsun diye konusmustuk zaten bebek dogunca arabaya ihtiyaç olacak zamanla en guzelini alırız ben senin için en iyisini dilerim esin olarak seklinde tatli bir uslupla konuşabilirsin
İşte hiçbir şey demedim kafamda kurdum da kurdum sabaha kadar uyumadım bakalım hayırlısı Can'ım ya Allah ne diyorsa o olur araba bi satılsın bakalım o zamana kadar da okulların kapanmasına yakın bakacağız zaten ha deyince de satılmıyor

Benim konuda anlamadığım noktalar var, en başta çocuklarınızdan hiç bahsetmiyorsunuz. Sonra arkadaşlar neden tüp bebekvari sorular sorunca çocuk sahibi olabildiğinizi ispatlamak için önceki eşimden iki çocuğum var zaten diyorsunuz.

Daha sonrasında evden çıktığım yok, zaman geçirmek için bebeğim olsa diyorsunuz. İki çocuğunuzla zaman geçiremiyorsunuz herhalde. Garip.

Bunun da sonrasında çocuklarınız yanınızda değil mi? diye sorulunca yanımda diyorsunuz fakat kayınvalide ile de yaşamışsınız daha önce. Önceki eşinizden olan çocuklarınızla mı?

Ifadelerinizde çok çelişen yerler var kusura bakmayın. Babasının kim olduğu önemli değil iki evlada sahipsiniz zaten. Yanınızda ya da değil. Bunu yargılamam.

Ancak eşinizin belki ayrılırız düşüncesine sahip olduğu için ortak bir çocuğunuz olmasını istemediğini düşündüğüzü ifade ediyorsanız, o çocuğu adam sizden ayrılamasın diye yapmak istediğinizi düşünürüm ben. Hele ki çocuksuz evliliğin gerçek evlilik olmadığını dile getiriyorsanız.

Sizin düşünceleriniz de eşinizin düşündüğünü ifade ettiklerinden farklı değil.
Ailesi kafasını karıştırıyor diye düşündüm Can'ım neyse anlayan anladı sorunu da çözdüm daha fazla konuşmanın anlamı yok :-)

kardeşim kullanıyordu bu profili yoksa insan öyle bişey için neden yalan söyler ki eline ne geçecek ben buraya onları beni yargılayın diye yazmadım siz olsanız ne yapardınız diye görüşlerinizi belirtmeniz için yazdım ama hata mı yaptım ne :KK25:

Üyelik kardeşinizinse, 2015 yılında açılan konular ona, bu yıl açılan konular size ait bu durumda.
Site kuralları gereği üyelik kime aitse o kullanabilir, abla-kardeş dahi olsanız sizin kullanmanız yasak.
Bu sebeple üyelik iptal edilecek. Bize Ulaşın'dan yazıp yöneticilerden onay alarak yeniden üyelik açınız.

Back
X