eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

epsi aynı benimki de dövdüm mü sövdüm mü diyodu
Aile neden göndermiyo diyordu
Sneinki de benimki gibi boşanmak istemiyor
Bak bu tip koca eğitilebilir
Ona onsuz mutlu olduğunu göster
Boşarsa boşar boşöazsa onsuz d hayatın devam ettiğini göster
O tıpış tıpış yola gelir canım
Ondan vazgeçebildiğini eski hevesinin kalmadığını hissettir
Seninki bu taktikle yola gelir canım bi ışım var :)

İşte bunu nasıl yapicam bilmiyorum siz de boyle bir durum oldumu siz nasıl yaptınız. Nasıl toparladiniz.

Benim sürekli ayrılığ barıştık en sonunda ayrıldık ben şimdi aklım başına geliyor
Hiç iyi davranmıyorum
Ondn vazgeçmişim gibi davranıyorum
Ama şu da var ben zaten boşanmayı cidden göze aldım
Beni avucununiçinde olmadığımı biliyor
Şimdi banterapiste gidelim diyor kahvaltıya gidelim diyor ama cevap ne gelemem
Neden?
Canım istemiyor
Bu onu sinirlendiriyor ama bişey de yapamıyor çünkü ben zatenboşanmayı kafya koymuşum
Çok dik dursa elden gidicem göze alamıyor

Ama seninki benimki kadar inat etmeyecek canım
Ben ne zaman böyle davransam yapuşıyor bana ama biraz yumuşasam tepe biniyor

Seninki kolay sonuç verir gibi

Bak sana görüşelim falan derse işim var de arkadaşlarla buluşcaz alışverişe gidicez dersin ne işin var diye sorsrsa
O arasın sen sakın arama mesaj atma
Bi kere aradı mı hemen açma bi daha arasın
Mesaj attımı hemen yazma beklesin
Bu arada facebooka ya da onungörecdği internet sitesine süslü pülü gezdiğin eğlendiğin hayatın güzel olduğu fotoğrafları koy
Anlasın
Zor değik yaparsın
Tıpış topış gelecek
Erkekler çocuk gibi onu sen eğiteceksin ben bunu anldım

Hayır ben de aldım göze boşanmayı Da, dediğin gibi bu es dize gelir ama zor gibi...mesela buluscaz ne dicem ona ben seni boyle kabul etmiyorum diyor sanki ben namussuzluk yapıyorum, inadim biraz isteğim olsun diye ısrar ediyorum vs. Zaten gezdiğime eglendigime bakıyorum bana da sen babanın evinde padişah gibi oldun benim isim daha da zor dedi..

canım zaten senin imajın güzel ondan dolayı işim zor diyor.
işim zor diyorsa seni geri istiyor ki zrlanıyor
sen ona soğuk davran sinirli agresivdeğil. duygusuz davran durgun umutsuz vazgeçmiş onuniçin üzülüyormuş gibi davran.
ama internette keyfinin iyi olduğu resimler koy.
onun kafasını meşgul edeceksin.
bensiz nasıl mutlu olur diyecek.
sen onun yanında durgun sıkılgan hemen eve dönmek istiyor gibi görünmelisin. o sormadıkça sen söyleme nedenini.
şöyle diyebilirsin.
seni de kendimi de engellemek istemiyorum.seni de üzüyorum kednim de üzülüyorum. evliliği beceremiyorsak iyi bir şekilde ayrılmayı becerelim de.
bakalım tavrı nasıl olacak.
sakın laf sokma.
blöf yaptığını da zannetmesin.
bana güçlü bir kız imajı verdin. sen bunu yapabilirsin.
erkekler kovalamayı sever. bu iki iki dört canım emin ol.
elinin altındakilerin kıymetini bilmediğinden bu noktaya geliyoruz.
merhamet etme yumuşama tavrını koru.

araba ev anne babasının üstüne degil
niye boşanıyorsunuz
onca sayfayı okuyamadım

İnşallah onu görünce dayanabilirim, zaten bu benim için ayrilsakta barissakta bir donum noktası cok iyi kullanmam gerek..o yüzden o kdr az ve oz konusmaliyim ki bu kıza nolmus demeli..dediklerini diyeceğim buluşmadan önce zaten burasını okuyacagim.

araba ev anne babasının üstüne degil
niye boşanıyorsunuz
onca sayfayı okuyamadım
Yok sorun onlar değil zaten, eşimin bana uyguladığı psikolojik baskı. Sürekli hakaret, git demesi, vs.

o zaman karar senin
ben yazdıgım gibi kaynana kayınpeder üstüne mal var diye tartışdınız sandım

o zaman karar senin
ben yazdıgım gibi kaynana kayınpeder üstüne mal var diye tartışdınız sandım
Kararı yarin bulusmamizdaki konuşmaya gore vereceğiz...ne diyim hakkımda hayırlısı..insanlar ölüme bile alisiyoken ben buna da alisirim yani boşanma durumu olursa.
esin su katilmamis bencil bir odun.
bnunun yorumu bu.
Orası su goturmez bir gercek

Kararı yarin bulusmamizdaki konuşmaya gore vereceğiz...ne diyim hakkımda hayırlısı..insanlar ölüme bile alisiyoken ben buna da alisirim yani boşanma durumu olursa.

Orası su goturmez bir gercek

o zaman bizleri habersiz bırakma
illaki zamanla insanlar herşeye alışıyor

Benim icin dua edin arkadaslar, herseyden once hakkimda hayirlisi olsun...ama benim kocam gibi erkeklerin de yola gelmesi icin taviz vermemek sart..bu sabah babam cocugun yokken resti cek dedi...tamam kocandir, seviyosun ama hersey ortada bu kacarcik seyden evlilik yurutemeyen bir insana omur harcamak ne kdr dogru dedi...bi kere daha deneyelim deme bile dedi..verilen kararin donusu olmayacak de yeter dedi...

Evet arkadaşım dik dur. Ona sizin isteğe göre şekil alacak bir oyun hamuru olmadığınızı sözlerinizle ve davranışlarınızla hissettirin

baban haklı
ne olursa olsun kararın dimdik güçlü durmak
kararının arkasında durmak çok önemli

baban haklı
ne olursa olsun kararın dimdik güçlü durmak
kararının arkasında durmak çok önemli
Esimle konustum, resti çekince kem kum etti. Ama son sözü yine söyleyemiyo, bana değer mi dedi ben de bunu sen kendine şöyle dedim..eğer içinde istek varsa birlikte savasicaz dedim, yoksa da dedim bu aksam geliyorsun babamla ben altinlarinizi vercem dedim ( ki vericem kızlar aarkamdan konusmasinlar) o da bizde sana araba parasını mi verelim dedi dedim, sizin insafiniza kalmis..yarin da adliye de gorusuyoruz dedim..durdu sustu sonra yine başladı benim üzerinde bu kdr sorumluluk varken sen dedi bir seferde benim dediğimi neden yapmiyordun.dedim senin üzerinde sorumluluk varken Bizde yokmuydu sanıyorsun dedim.bir de ben senin sorumluluklarını elimden geldiğince azaltıyordum dedim..o bi ara köye eve yapmak istemişti ben de orada yasamak istememistim.neden istemedin dedi, daha erkendi koy için dedim..ben dedi göze alamiyorum simdi birşey soyliceksin yine sinirlencem dedi yine dicem babani özledin galiba yine ayni şeyler...sonra bana dedi sen evde kal ben annemlerde kalım.dedim o şekilde duzelmeyi dusunuyosan dedim bekleme boşuna çünkü su anda seni sinirlendiren bi durum yok, benim de inat edeceğim bir durum yok..genelde cok konuşmamaya calistim, eski şeyleri konuşmanın anlamı yok dedim.vs..uzun lafın kısası kızlar ne ayrılmak ne birleşmek istiyor..bakalım bu aksam geliceklermi.

Bir ara beni evden kovarken söylediği sözleri hatirlattim ona o ara gözlerim doldu ama aglamadim..karşımda cok masumdu ya..(( cok seviyorum ama iste su sinirini hep ben kafasını değiştirmesi gerekiyor...
Konuşsan cok konuşursun ama konuştuk ca batarim DİE sustum..ilk tanıştığımız yere götürdü sonra dolandı filan ben de dolanmayalim gidelim dedim..çünkü sureyi uzatmak için bos bos dolaniodu...
İnşallah düzelir kızlar ya...

canım butun konularını biliyorum. inş. en k.ısa zamanda düzelir
senin bu dönemde kararlı olman lazım. eşine dürüst davran
bu evliliği devam ettirmek istediğini ve kendinde ve onda değişiklikler istediğini söyle.
eşin seni kıracak cevap verirse kararlı ol o zaman bitsin de.
ben elimden geleni yaptım benden bu kadar diyebilirsin. ama böyle iki arada bir derede durum
seni çok yıpratır. senin yerinde olsam gider evime yerleşirim. o da zaten sende ki değişikliği görür
kendini değiştirebilir.

1)boşanma mevzusunda kararlıysan fazla yüz göz olma.belkide soğukkanlılığı doruklarda yaşaman gereken bir süreç.
2)genelde boşanırsak başkasına yar etmem yapıp koşa koşa evlenenlerde var.
3)zaten genel olarak gelin kısmısının para dışında arkasının sağlam olması erkeklerin hoşuna gitmez.zaten bu boşanmaların çoğu adamın tarafının duvar kovuğundan çıkmış muamelesi yapması.kendi sülalesinden akıl alıp. kız tarafının gelini dolduruşa getirdiğini iftira etmesi.
4)erkekler kızsa da paraya aç savunmasız kadınları ister nasıl olsa yönetirim diye.
5)hala çocuğu yüzünden boşanmaz diye akıl alan yada böyle düşünen erkek çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…