- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
- 108
- Konu Sahibi derinnefes
-
ayy adam resmen seni yoklamis bence. Terbiyesiz. Ne insanlar var.Biliyorsunuz eşinden ayriyim..Keşke yasanmasaydi bazı şeyler ve ben hala iyi niyetli kalabilseydim..
Esimle ayrı olduğumuz eşimin mahallesinde duyulmuş, daha önce evimize gelen birlikte eğlendiğimiz bir çift duymuş..mesaj attı kızcağız çok üzülmüş...herneyse ben kimden duydun biz olaylar netlesmeden daha kimseye söylemek istemiyorduk dedim. İste eşimin babasından, o nerden duymuş dedim halası soylemis . halası kimdi dedim..kız da bana çok bilmek istiyorsan sorusturursun bu tavrın hoş değil..sen bana nasılsın DİE sormadan konuları farklı yere cekiyorsun vs yazmış.. Benim derdim ne onun derdi ne..ben de bu benim evliliğim en doğal hakkım, senin de iyi niyetine güvenip sordum herkesle herşey konusulmuyormus konu kapandı dedim..zaten bu çiftle ne zaman buluşsal esimle kavga ediyorduk..
Sonra birgün eşimin arkadaşı aradı evli, eşim bir ara tel kullanmıyordu benim numaradan ulasiyorlardi..o yuzden numarami biliyordu..ben de haberim olmadığını, su anda ayrı olduğumuzu söyledim. Neyse arada nasıl olduğumu merak edip aradı eşim telini acmiyormus..bugün yazmaya başladı naptiniz diye..ben de ayni olduğunu söyledim.. O da bana esimden ötürü daha ne istiyor senin gibi akilli güzel kız bulmuş, nazmi yapıyor, ama böyledir iste değer verirsin değer gormezssin vs mesajlar..bence o aldatilmayi haketmis senin yerinde başkası olsa çoktan boynuzu takardi..ben sok..dedim sen ne diyorsun bu laflar bana agir geldi.ayrı bile olsak i benim eşim ve ona karşı hayatta yanlisim olmaz ne yaparsa yapsın o dedim..ben senin samiyetine güvenip böyle durum var dedim..ama gerek yokmuş dedim. O da sen yanlış anladın gerçekten senin gibi karakterli ve dürüst bir kıza bunu yapmasını sindiremedim, hatam olduysa ozurdilerim dedi..ben de daha yazmadım..
Çok Yoruldum, daha herşeyin başında olmama rağmen..eşimin saçma sapan şeyler yüzünden bu duruma soktugundan...
Buz gibi sogudum herşeyden..Rabbim dilerim yanina bırakmaz bunu..ben hic haketmedim..hem de hic..
KIZLAR EŞIME AİT HATLI TURCELL TELEFON DÖKÜMÜNÜ ALABİLİRMIYIM?
Zaten ben de o yönde konuştum karşılıklı değişim olursa anca bir şeyler yürür ama o da simdi bir anda ayni süreçleri tekrar yasarsak diye korkuyordu ve anladığım kadarıyla aileme karşı da yüzü yuzu yok. Kendine guvenemiyor çünkü ben sinirliyim ilacta kullanmak istemiyorum psikoloğun bize cok faydası dokunacagini sanmiyrm diyor.canım butun konularını biliyorum. inş. en k.ısa zamanda düzelir
senin bu dönemde kararlı olman lazım. eşine dürüst davran
bu evliliği devam ettirmek istediğini ve kendinde ve onda değişiklikler istediğini söyle.
eşin seni kıracak cevap verirse kararlı ol o zaman bitsin de.
ben elimden geleni yaptım benden bu kadar diyebilirsin. ama böyle iki arada bir derede durum
seni çok yıpratır. senin yerinde olsam gider evime yerleşirim. o da zaten sende ki değişikliği görür
kendini değiştirebilir.
canım o arkadaşın önceki konusu ben alıntılamıştım:)ayy adam resmen seni yoklamis bence. Terbiyesiz. Ne insanlar var.
1)boşanma mevzusunda kararlıysan fazla yüz göz olma.belkide soğukkanlılığı doruklarda yaşaman gereken bir süreç.
2)genelde boşanırsak başkasına yar etmem yapıp koşa koşa evlenenlerde var.
3)zaten genel olarak gelin kısmısının para dışında arkasının sağlam olması erkeklerin hoşuna gitmez.zaten bu boşanmaların çoğu adamın tarafının duvar kovuğundan çıkmış muamelesi yapması.kendi sülalesinden akıl alıp. kız tarafının gelini dolduruşa getirdiğini iftira etmesi.
4)erkekler kızsa da paraya aç savunmasız kadınları ister nasıl olsa yönetirim diye.
5)hala çocuğu yüzünden boşanmaz diye akıl alan yada böyle düşünen erkek çok.
Evet eşime dun en cok bunu anlatmak istedim ama Anlatamadım.ayy adam resmen seni yoklamis bence. Terbiyesiz. Ne insanlar var.
Evet bence de ilk defa onu öyle gördüm başı eğik sesimi yukselttim bir ara hicbisi demedi normalde kaldiramazdi boyle şeyleri.Sizden sabır bekleyp ailesnn dediklerini yapckmş gbi konuşuyor birazda pişman
Evet kızlar ben bu aşamada ne yapacağım, esime madem öyle aksama aileni al gel dedim, gelmedi, birşey de yazmadı, aramadi..şimdiki adimim ne olacak..bekleyecek miyim yine arada..
En son konusmamiZi okudunmu canım..çünkü eşim boşanmaya değer mi diyor bunlar, ben anlamadım sen neden bu kdr keskin cikistin..Size değer vermediğini direk yüzünüze karşı "SANA DEĞER VERMİYORUM BEN, ANLA ARTIK" diye bağırarak mı söylemesi gerekiyor bu adamın?
En son konusmamiZi okudunmu canım..çünkü eşim boşanmaya değer mi diyor bunlar, ben anlamadım sen neden bu kdr keskin cikistin..
İste ben de onu anlamıyorum ya.. Ben zaten bosanicam, herseyini de vericem..daha ne bekliyor..anlayamıyorum..Boşanmaya değmez diye inanıyorsa bi zahmet çaba göstersin. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor kocanız.
Bir de beni düşün. Gidip acicam davayı zorla imzalatcam ona..Bu adam ne istiyor? Ay ne kadar rahat...
Sinirlerim bozuluyor.
Bir de beni düşün. Gidip acicam davayı zorla imzalatcam ona..
İçimden sayasim var..zor tutuyom kendimi..dun kafası karıştı herhalde..anlamadimki..
Evet bunun neresini seviyosam.ben de ayrı bir vakayim yani..dun sut dökmüş kediye dondu, ama işte gururunu napsin..cok sinirliyim dusundukce.dun bi de bana diyor sen bizim evde kal ben annemlerde..delirtmeye ugrasio beni kendi gibi..Kafasına Tavayla vur bakalım belki aklı başına gelir.
Hayır nedir bu?
Boşanmak istiyorsan SÖYLE...
Barışmak istiyorsan ADIM AT...
Allah Allah ya.
Çok sabırlısınız valla.
Eşinizin düşünmek için baya zamanı oldu.
Son 24 saat deyin. Msj atın.
:))))))
Ama Kıyamam siz seviyorsunuz.
Yoksa çoktan dava açmıştınız.
Evet bunun neresini seviyosam.ben de ayrı bir vakayim yani..dun sut dökmüş kediye dondu, ama işte gururunu napsin..cok sinirliyim dusundukce.dun bi de bana diyor sen bizim evde kal ben annemlerde..delirtmeye ugrasio beni kendi gibi..
Yok ben o evde tek kalamam hele bir de o yokken, kafayi yerim tek basima...guvendigi muhtemelen benimdir diyor bu eninde sonunda gelicek, ben kacim boyle..kactikca kovalanirim hesabimi bilemedim.ama ben de bu konusmadan sonra spgukkanliligimi koruyacagim, bir hafta sonra yine mesaj atarim. Ama ne yazicam ki.Allasen git kal bakalım nolacak, ne yapacak? Merak konusu.
Zaman aleyhine işliyor, adamda tık yok.
Güvendiği bir şeyler var sanki.
Kendine guvenemiyor çünkü ben sinirliyim ilacta kullanmak istemiyorum psikoloğun bize cok faydası dokunacagini sanmiyrm diyor.
Yok ben o evde tek kalamam hele bir de o yokken, kafayi yerim tek basima...guvendigi muhtemelen benimdir diyor bu eninde sonunda gelicek, ben kacim boyle..kactikca kovalanirim hesabimi bilemedim.ama ben de bu konusmadan sonra spgukkanliligimi koruyacagim, bir hafta sonra yine mesaj atarim. Ama ne yazicam ki.
Nasil bir adamla evlimisim ya..
Ben de tam boyle düşünüyorum, ama kendine de guvenmiyor ya diyor tekrar sinirlenirsem..ama bu şekilde nasıl olucak..ne ayriliyoruz ne birlesiyoruz..haftasonu arar mi bilmiyorum.Daha ne desin problemin kendinde olduğunu görmüş . Yaptığı hatanın farkına varmış . Bir kaç adım geri adım atmış .Bunun için boşanmaya değer mi ye gelmiş . Bu bile iyi bir şey aslında . Konuşarak anlaşıp probleminizi problemlerinizi düzeltirsiniz belki .
Eşimin bencil ve hep ben kafası olmasa, bir de sanki o kadın ben erkek. Takıntılı, kendi kendine kuruntu yapıyor.sinirli, patlayacak bomba gibi.o anlarda saygisizlasiyor iste...yatak ayirmalar filan..Kimse dört dörtlük değil canım.
Senin eşin, onu tanıyan sensin. Ona göre düşün bir şeyler.
Ama devam kararı çıkarsa mutlaka olmazsa olmazlarını liste yap bence...
Ben de tam boyle düşünüyorum, ama kendine de guvenmiyor ya diyor tekrar sinirlenirsem..ama bu şekilde nasıl olucak..ne ayriliyoruz ne birlesiyoruz..haftasonu arar mi bilmiyorum.
Eşimin bencil ve hep ben kafası olmasa, bir de sanki o kadın ben erkek. Takıntılı, kendi kendine kuruntu yapıyor.sinirli, patlayacak bomba gibi.o anlarda saygisizlasiyor iste...yatak ayirmalar filan..
Bunun dışında savurgan değil, sigarası alkolü yok.arkadaş ortamına düşkün değil, evine bağlı..biraz aileci olsa da cok karistirmaz.kısacası artıları fazla..
Ama bu sinirinin bize cok zararı oldu iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?