eşimin ne yardan ne serden geçmesi..

ayy adam resmen seni yoklamis bence. Terbiyesiz. Ne insanlar var.

Zaten ben de o yönde konuştum karşılıklı değişim olursa anca bir şeyler yürür ama o da simdi bir anda ayni süreçleri tekrar yasarsak diye korkuyordu ve anladığım kadarıyla aileme karşı da yüzü yuzu yok. Kendine guvenemiyor çünkü ben sinirliyim ilacta kullanmak istemiyorum psikoloğun bize cok faydası dokunacagini sanmiyrm diyor.

Evet aileme de birşeyler diyor hani sana kiyamiyorlar filan diye, abım de kalsaydin sana akil verirdi o akilli Dior. İlk. Öyle. Bir durum olmuştu abım bize cok akil vermisti ama bi ise yaramamıştı..ben de onu hatirlattim.
Bana dio sen de iyi insansin ben de iyi insan..dedim sen benim ailemsin ben kotulugumuzu istermiyim o da ben istermiyim dedi. Ben dedim ben kimseyi uzmiyecegim, kimse için de uzulmiyecegim, hayatina engel olmicam dedim, normal de eşim bu tepkiye he boyle ol derdi..ama bu sefer belli pişman, ama gurur da yapıyor..ailesinin cok gaz verdiğini düşünmüyorum çünkü uğraştılar ki eşime de gidelim alalım diyorlarmış.benim paragöz biri olmadigimi biliyor öyle korkutamiyor iste..
Sogukkanliligimi koruyacağım ama bundan sonraki asamada ne yapmam gerek bilmiyorum.çünkü hala bir sonuca ulaşamadık.

ayy adam resmen seni yoklamis bence. Terbiyesiz. Ne insanlar var.
Evet eşime dun en cok bunu anlatmak istedim ama Anlatamadım.
Sizden sabır bekleyp ailesnn dediklerini yapckmş gbi konuşuyor birazda pişman
Evet bence de ilk defa onu öyle gördüm başı eğik sesimi yukselttim bir ara hicbisi demedi normalde kaldiramazdi boyle şeyleri.

Evet kızlar ben bu aşamada ne yapacağım, esime madem öyle aksama aileni al gel dedim, gelmedi, birşey de yazmadı, aramadi..şimdiki adimim ne olacak..bekleyecek miyim yine arada..

Evet kızlar ben bu aşamada ne yapacağım, esime madem öyle aksama aileni al gel dedim, gelmedi, birşey de yazmadı, aramadi..şimdiki adimim ne olacak..bekleyecek miyim yine arada..

Size değer vermediğini direk yüzünüze karşı "SANA DEĞER VERMİYORUM BEN, ANLA ARTIK" diye bağırarak mı söylemesi gerekiyor bu adamın?

En son konusmamiZi okudunmu canım..çünkü eşim boşanmaya değer mi diyor bunlar, ben anlamadım sen neden bu kdr keskin cikistin..

Boşanmaya değmez diye inanıyorsa bi zahmet çaba göstersin. Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor kocanız.

Bir de beni düşün. Gidip acicam davayı zorla imzalatcam ona..
İçimden sayasim var..zor tutuyom kendimi..dun kafası karıştı herhalde..anlamadimki..

Kafasına Tavayla vur bakalım belki aklı başına gelir.
Hayır nedir bu?
Boşanmak istiyorsan SÖYLE...
Barışmak istiyorsan ADIM AT...
Allah Allah ya.
Çok sabırlısınız valla.
Eşinizin düşünmek için baya zamanı oldu.
Son 24 saat deyin. Msj atın.
:))))))

Ama Kıyamam siz seviyorsunuz.
Yoksa çoktan dava açmıştınız.

Evet bunun neresini seviyosam.ben de ayrı bir vakayim yani..dun sut dökmüş kediye dondu, ama işte gururunu napsin..cok sinirliyim dusundukce.dun bi de bana diyor sen bizim evde kal ben annemlerde..delirtmeye ugrasio beni kendi gibi..

Evet bunun neresini seviyosam.ben de ayrı bir vakayim yani..dun sut dökmüş kediye dondu, ama işte gururunu napsin..cok sinirliyim dusundukce.dun bi de bana diyor sen bizim evde kal ben annemlerde..delirtmeye ugrasio beni kendi gibi..

Allasen git kal bakalım nolacak, ne yapacak? Merak konusu.

Zaman aleyhine işliyor, adamda tık yok.
Güvendiği bir şeyler var sanki.

Allasen git kal bakalım nolacak, ne yapacak? Merak konusu.

Zaman aleyhine işliyor, adamda tık yok.
Güvendiği bir şeyler var sanki.
Yok ben o evde tek kalamam hele bir de o yokken, kafayi yerim tek basima...guvendigi muhtemelen benimdir diyor bu eninde sonunda gelicek, ben kacim boyle..kactikca kovalanirim hesabimi bilemedim.ama ben de bu konusmadan sonra spgukkanliligimi koruyacagim, bir hafta sonra yine mesaj atarim. Ama ne yazicam ki.
Nasil bir adamla evlimisim ya..

Kendine guvenemiyor çünkü ben sinirliyim ilacta kullanmak istemiyorum psikoloğun bize cok faydası dokunacagini sanmiyrm diyor.

Daha ne desin problemin kendinde olduğunu görmüş . Yaptığı hatanın farkına varmış . Bir kaç adım geri adım atmış .Bunun için boşanmaya değer mi ye gelmiş . Bu bile iyi bir şey aslında . Konuşarak anlaşıp probleminizi problemlerinizi düzeltirsiniz belki .

Kimse dört dörtlük değil canım.
Senin eşin, onu tanıyan sensin. Ona göre düşün bir şeyler.

Ama devam kararı çıkarsa mutlaka olmazsa olmazlarını liste yap bence...

Ben de tam boyle düşünüyorum, ama kendine de guvenmiyor ya diyor tekrar sinirlenirsem..ama bu şekilde nasıl olucak..ne ayriliyoruz ne birlesiyoruz..haftasonu arar mi bilmiyorum.

Kimse dört dörtlük değil canım.
Senin eşin, onu tanıyan sensin. Ona göre düşün bir şeyler.

Ama devam kararı çıkarsa mutlaka olmazsa olmazlarını liste yap bence...
Eşimin bencil ve hep ben kafası olmasa, bir de sanki o kadın ben erkek. Takıntılı, kendi kendine kuruntu yapıyor.sinirli, patlayacak bomba gibi.o anlarda saygisizlasiyor iste...yatak ayirmalar filan..
Bunun dışında savurgan değil, sigarası alkolü yok.arkadaş ortamına düşkün değil, evine bağlı..biraz aileci olsa da cok karistirmaz.kısacası artıları fazla..
Ama bu sinirinin bize cok zararı oldu iste..

Artıları fazlaysa bitirme o zaman evliliğini ya.
Offf bilemiyorum. Şu an ruh halim iyi değil. O yüzden yorumlarıma dikkat etmeye çalışıyorum.

Başbaşa kalıp uzun uzun, sakin sakin konuşmanız lazım. Size iyi gelir bence.
Bi hafta sonu bir yerlere gitseniz mesela. Pişman belli. Emrivaki yapsan ne bilim.
Konuşurak çözülür gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…