Eşimin öfke kontrolü yok

bilinmeyennumara11111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
9
4
1
29
birkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça

Erkeklerin tamam değişicem artık dedikten sonra başa dönme süreleri maksimum 4 ay.

Boşanmayı düşünüyorsanız darp raporu alın, delil toplayın.

Yok boşanmam diyorsanız ömür boyu bu kısır döngüde devam edersiniz, üstüne 'düzelir' diye çocukta yaparsınız.

Eee yuhh yanii

buna öfke kontrolü yok denmez ortada birşey olur tartışırsın kavga edersin kendine hakim olamaz o zaman öfke kontrolü yok denir. bu bildiğin manyak kendi kendine mevzu yaratıp saldırmış.
ne yapacaksınız boşanacaksınız ne zaman boğazınızı sıkıp sizi öldüreceğini beklemeyeceksiniz herhalde.

Bu adam şiddeti de aşmış sizi öldürmeye kalkmış. Şimdi ortalığı kaldırmış olmanız gerekiyor. Kendinizi savunmalısınız iz var yok önemli değil gidin darp raporu alın hemen şikayet edin ve alilere haber verin yakınlarınızı çağırın ve herkesin içinde beni öldürmeye kalktı diye ortalığı yıkın. Tabi böyle yaparsınız geri dönüşü yok bunun zaten böyle evlilikte devam etmemeli adam sizi öldürmeye kalkmış ve düzelsin diye beklemeyin zamanla dahada beter olabilir

Bu saygısızlık. Eşiniz size saygı duymuyor. Çalışmıyorsanız bir an önce işe girin kendinize bakın sonra adama tekmeyi vurun. Eğer tekme vurmayacaksanız da ilk önce size saygı duymasını sağlayın. Sabah uyandırmayın mesela demekki hak etmiyor. İşe girin çalışın kendiniz hazırlanın gidin

Ha siz ona dokunamazsınız olaki dokundunuz ahlaksız terbiyesiz olursunuz ama o sizin boğazınızı sıkar, kolunuzu sıkar, kafanıza yastıkla bastırır.... Can güvenliğiniz yok farkında mısınız? Neyi bekliyorsunuz daha fazla. Bi sonraki aşama bağıra bağıra geliyor çünkü

Allah aşkına neyi bekliyorsunuz gidin annenizin yanına bosanin neyi bekliyorsunuz allah aşkına git çık o evden annenin yanına git darp raporu al Dava aç kurtarın kendinizi

Derhal darp raporu ve boşanma bana kalırsa. Sonrasında onarılan öz saygı, düzelen psikoloji, kazanılan yeni bir hayat, kurtulmakla gelen şükür... Cesaret edin, canınızı kurtarın yoksa ömür boyu dayak yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…