- 13 Ekim 2022
- 9
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi bilinmeyennumara11111
-
Eee yuhh yaniibirkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça
Bu saygısızlık. Eşiniz size saygı duymuyor. Çalışmıyorsanız bir an önce işe girin kendinize bakın sonra adama tekmeyi vurun. Eğer tekme vurmayacaksanız da ilk önce size saygı duymasını sağlayın. Sabah uyandırmayın mesela demekki hak etmiyor. İşe girin çalışın kendiniz hazırlanın gidinbirkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça
Ha siz ona dokunamazsınız olaki dokundunuz ahlaksız terbiyesiz olursunuz ama o sizin boğazınızı sıkar, kolunuzu sıkar, kafanıza yastıkla bastırır.... Can güvenliğiniz yok farkında mısınız? Neyi bekliyorsunuz daha fazla. Bi sonraki aşama bağıra bağıra geliyor çünkübirkaç gün sonra 1 yıllık evli olacağım.Eşim ailesine bağımlı ve çabuk öfkelenen biri. Evlenmeden önce ağzından bir kez küfür duymamışken evlendikten sonra trafikte işte sinirlendiği birine ve hatta artık bana küfürler etmeye başladı. Öfkelenince sinir krizi geçiriyor gibi bağırıyor ağlıyor etrafı yumrukluyor, dağıtıyor. Bikaç kere kolumu, iki kez de boğazımı sıktı. Evi terk ettim. 1.5 ay annemde kaldım. Özür diledi yapmayacağım dedi. 2,5 ay iyiyken bu sabah yine başa döndü. Sabah beni erken uyandır dedi, uykusu ağır kaldırdım kalkmayınca vücuduna suratına dokundum. Hadi hadi diyerek. Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı. Seni öldürürüm elimde kalırsın diyerek. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ve kendime saygımı yitiriyorum burada kaldıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?