Eşimin öfke kontrolü yok

Düşünecek, istişare edecek dönemi çoktaann geçmiş olaylar.skandal üstüne skandal.konuşulamayacak seviyeye gelmiş.

Hamile kalmayı mı bekliyorsunuz boşanmak için?
Kesin onu bekliyordur bilmem kaç aylık hamileyim.ne yapayım diye konu açar.suçlayanlara da korunurken oldu ne yapayım der ? Heralde tam tersi korunmak gerekiyor hamile kalmak için.biz yanlış biliyoruz.

Kesin onu bekliyordur bilmem kaç aylık hamileyim.ne yapayım diye konu açar.suçlayanlara da korunurken oldu ne yapayım der ? Heralde tam tersi korunmak gerekiyor hamile kalmak için.biz yanlış biliyoruz.
Ayının tekiyle evlen, boşanmaya çalış, bak nasıl çatır çatır oluyor o çocuk.

Bana nasıl tokat atarsın ahlaksız terbiyesiz diyerek boynumdan yataga yatırıp yastıkla kafama bastırdı.
O an ölüme yaklaşmış hissetmediniz mi, yaşayıp yaşamayacağınız adamın iki elindeyken hala soruyor musunuz ne yapmalıyım diye? Ananıza babanıza yazık, gitmişsiniz canınızı kurtarmışlar ama kocaya dönmeyi tercih etmişsiniz.
Ben şu an eşyalarınızı topladığınızı o nedenle cevap yazmadığınızı düşünmek istiyorum.

Ailenize, çevrenize anlatın. Bu durumda yalnız, ne yapacağınızı bilmez haldeyseniz bazen onlar çözüm olur ve kurtulmanız kolaylaşır. Ama en acilinden bu adamdan kurtulun. Her gün haberlerde gördüğümüz kadın cinayetleri bu tip (ÖFKE PROBLEMLİ) adamlar tarafından işleniyor. Kendinizi koruyun

Anlattıklarınıza ve eşinizin düzelmemesine bakarak diyorum ki
Tv de gördüğümüz vahşet haberlerinden birini olmayı beklemeyin lütfen

Hemen cocuk yapin duzelir(!) Bosanmaktan baska care var mi sizce? Bu kisiyle evli kalmak bir cesit intihar.

Bu okuduğum neydi şimdi? Bu psikopat mi nedir?annenin yanına gideceksin...

Hamile kalmayı mı bekliyorsunuz boşanmak için?
Senin yorumlar efsane var ya arkadaşım bakma seninle bir konuda tartismistik bı başlık altında ama genel anlamda mükemmel nokta atışı yorumların var katibin ruhu
Sana gelince konu sahibi şiddet görüyorsun evlilikte şiddet,kumar,uyuşturucu ve aldatilmanin telafisi olmaz kalan herşey çift terapisi vs ile düzelir ama bu 4 şey asla düzelmez aslaa

Sanırım çocuk yapılmış, kocaman çift çizgi gördüm mesajlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…