- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Simit için değil, eşi kendisine bagirdigi için aglamisSimit için ağlaman çocukça olmuş. Biraz olgunlaşman lazım.
İşte erkek mantığı öyle algılamıyor. Simit için ağladı diye görüyor kocası. Başkasına anlatırken de simit istedi almadım diye ağladı diye anlatacak. Yaaaa artık şu erkeklerin kafasının nasıl çalıştığını anlayıp ona göre tepki verseniz...Ağlayan kadın kadar erkeklere itici gelen başka bir şey yoktur. Ağlamayın kocalarınızın yanında, net.Simit için değil, eşi kendisine bagirdigi için aglamis
Simit için ağlamamış kiSimit için ağlaman çocukça olmuş. Biraz olgunlaşman lazım.
Belki de konu sahibi sizin kadar serin kanlı değildir . Daha hassastır. Siz de bütün insanların sizinle aynı duygusal hassasiyette olamayacağını anlayip ona göre yorum yapsanız. ..İşte erkek mantığı öyle algılamıyor. Simit için ağladı diye görüyor kocası. Başkasına anlatırken de simit istedi almadım diye ağladı diye anlatacak. Yaaaa artık şu erkeklerin kafasının nasıl çalıştığını anlayıp ona göre tepki verseniz...Ağlayan kadın kadar erkeklere itici gelen başka bir şey yoktur. Ağlamayın kocalarınızın yanında, net.
Ev hazıtrlığı dönemimde yüklü bir kredi çektim. Ayda 1400 ödüyorum. Eşimde kredi çekti ama onund ödediği bir çok şey var. Ben krediyi kendim için çekmedim. İkimizin evi neticede. Aileme yardım derken 500 TL civarında bir yardımım oluyor. Babam vefat etti Annem emekli maaşıyla geçiniyor. Ona destek olmak durumundayım.Geri kalan evet kişisel harcamalar. Aylık maaşım 2600..Kredim yüklü olduğu için böyle. Ama şöyle bir durumda var. Düğün altınlarımdan bir kuruş bile almadan hepsini eşimi verdim. Şuan ben çalışmıyor da olabilirdim. Benim eşime bir katkım yok ama eşiminde bana bir katkısı yok. Evimiz zaten kendi evimiz. Yemek ve faturalar var sadece.Eve niye maddi olarak hiç bir katkın yok.bir yıldır çeyiz kredisi mi ödüyorsun.bence eşini bu hale sen getirmişsin.inatçısın gibi geldi ve eşin de artık bunalmış
annenızın maası varken ona o kadar para vermenızın luzumu yok, emeklı maası en az 1000 tl dır o da bır kısıe yeterde artar... kredı 1400+annenıze 500+ gerıye kalıyor zaten 700 tl..Ev hazıtrlığı dönemimde yüklü bir kredi çektim. Ayda 1400 ödüyorum. Eşimde kredi çekti ama onund ödediği bir çok şey var. Ben krediyi kendim için çekmedim. İkimizin evi neticede. Aileme yardım derken 500 TL civarında bir yardımım oluyor. Babam vefat etti Annem emekli maaşıyla geçiniyor. Ona destek olmak durumundayım.Geri kalan evet kişisel harcamalar. Aylık maaşım 2600..Kredim yüklü olduğu için böyle. Ama şöyle bir durumda var. Düğün altınlarımdan bir kuruş bile almadan hepsini eşimi verdim. Şuan ben çalışmıyor da olabilirdim. Benim eşime bir katkım yok ama eşiminde bana bir katkısı yok. Evimiz zaten kendi evimiz. Yemek ve faturalar var sadece.
Yatak odasını beyaz eşyayı çok pahalı aldım açıkcası. Eşimde herşeyi pahalı aldı. Evin içine ciddi masraf yaptık. İyi Böyle bile olsa eşimin bağırıp çağırması normal mi. Konu bu değil kiannenızın maası varken ona o kadar para vermenızın luzumu yok, emeklı maası en az 1000 tl dır o da bır kısıe yeterde artar... kredı 1400+annenıze 500+ gerıye kalıyor zaten 700 tl..
en azından sızde bırkaç faturayı yada market alısverısını falan ustlensenız olur bence...
evın maddı yuku genel anlamda esınızın uzerınde, hem calısmasaydınız ne bu kredıyı cekerdınız ne annenıze yardım edebılırdınız ne de aylık 700 kısısel harcama yapabılırdınız yanı calısmayabılırdım demısınız ama eve genel bır katkınız yok, hem ne ceyızı ımıs bu o kadar yuklu mıktar borca sokmus sızı evın mobılyasını falan mı duzdunuz o parayla mrk ettım....
ceyız dedıgın ne kı bır tencere bı yemek setı, nevresım yorgan vs.... gerısı gereksız teferruat zaten...
sızınde bır sımıten dolayı bu kadar aglamanız normal degıl kı...her bagrısmada aglarsanız , bu yıne aglayacak sımdı der umursamaz sizi erkek kafası bu ne yazıkkı ;(Yatak odasını beyaz eşyayı çok pahalı aldım açıkcası. Eşimde herşeyi pahalı aldı. Evin içine ciddi masraf yaptık. İyi Böyle bile olsa eşimin bağırıp çağırması normal mi. Konu bu değil ki
Yatak odasını beyaz eşyayı çok pahalı aldım açıkcası. Eşimde herşeyi pahalı aldı. Evin içine ciddi masraf yaptık. İyi Böyle bile olsa eşimin bağırıp çağırması normal mi. Konu bu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?