Eşimin öğrencisinin velisi eşimi sürekli nedense yanlışlıkla arıyor

Eşinin gördüğünü artık bildiği için aramaya cesaret edemez zaten ayrıca siz çocuklar kaldırmış herhalde engeli dediniz ya ben sizin çocuklarınız varda onlar yaptı sandım siz eğer öğrencilerden bahsediyorsanız öğretmenin telefonuna dokunmak ne hadlerine yani imkansız.

Bunun dışında hamileliğin çok az kalmış keşke şimdi bu işe girmeseydin Allah korusun sancın tutar canm akşam çözün bu konuyuda rahatlayın olurmu? artık düşünme.

doğru anlamışsınız benim çocuklarım var ...çözüme gelince baya uzar bu konu çünkü güvenim fena sarsıldı ...yukarda okuduysan ikinci yalanınıda yakaladım zor yani ..bilmiyorum çok huzursuzum ...

eşine inanmalı mısın inanmamalı mısın inan hiç bir fikrim yok. benim eşimle seninki bu huyu çok benziyor. ben de eşimin bazı yalanlarını yakaladım para konusuyla ilgili, söylediği tek şey huzursuzluk çıkmasın diye söylemedimdi. hatta bir keresinde evi terk edecektim nerdeyse o kadar korkmuş ki babamı aramış. karnın burnunda olmasa çek git burnu sürtülsün dicem ya da eve alma bi şekilde işin ciddiyetini anlasın ama şu anda sana bir şey demeye cesaretim yok pek durumundan dolayı.

gerçekten böyle düşündüğüne emin olsan bir şekilde aşarsınız zaten ama ya altından bir pislik çıkarsa diye de insanı kıvrandırıyor şüpheler. çok ama çok haklısın şu engelleyip de okuldan araması konusunda. çocuk oynatır gibi yaptığı hareket çok saçma. ayrıca bence gereksiz de bir veliyle bu şekilde bir diyaloga girmesi. ben de öğretmenim benim de yaralanan hatta hayatını kaybeden öğrencim oldu gittik geçmiş olsun başınız sağolsun dedik geldik. telefonla konuşmak ne münasebet? çok sinirlenirdim ben de olsam.

sanki en mantıklısı bu konuyu doğuma kadar rafa kaldırıp sonrasında ciddi bir şekilde karşısına çıkarmanız gibi geliyor. allah korusun kendinize bebeğinize zarar gelmesinden korkarım bu sinirle. sizi çok iyi anlıyorum çünkü ne kadar sinirlendiğimi ne kadar moralimin bozulduğunu ben bilirim o süreçte.

yapamıyorum işte rafa falan kaldıramıyorum konuyu ,ya şimdi çözücem yada boşanıcam öyle bir huyum var ..sabır edemiyorum ,çatlarım,sabır edemem ona bakıp aklıma geldikçe ondan nefret ederim ,bu konu ile ilgili konuşmasam dahi aklıma gelirde gelir başka şeylere sinirlenirim ..ya çömem lazım yada çözmem lazım böyle olmaz ..ötekinin sonucuda boşanmadır zaten

Eşin gerçekten huzursuzluk çıkmasın diye yapmış olabilir, aldatma olsa emin ol daha çok konuşma ve mesajlaşma olurdu,
kadın da çocuğunun durumuna aşırı titizlenen bir veli olabilir, sonuçta 1. sınıf. herşeyde zırt pırt aradıysa eşin de ilgili alakalı davrandıysa aramaktan çekinmiyor olabilir.
belki nadiren çocuk da aramıştır yanlışlıkla ama eşin sana bunu kızmaman için uydurmuştur bence.

En kötüsünü düşünme ama takipte kal.

doğru anlamışsınız benim çocuklarım var ...çözüme gelince baya uzar bu konu çünkü güvenim fena sarsıldı ...yukarda okuduysan ikinci yalanınıda yakaladım zor yani ..bilmiyorum çok huzursuzum ...

Tatlım okudum ve hamile bir insan olarak seni çok iyi anladığımı düşünüyorum. Eşin gerçekten bir durum olsa kadına mesajta atar, aramada yapardı 15 indeki aramada kadın belki aradı yada çağrı attı eşin o yuzden döndü belki hanı yanlışlıkla diye konuşmalar kısa zaten bır durum olmadığı net.

Alacak olayına canın sıkılmasın tartışma çıkmasın dıye yalan söylemiştir erkekler tartışma çıkmasından korkup yalana başvurabilirler.

Benim eşimde huzursuzluk konusunda çok hassas ufacık bir tartışmadan bile nefret eder bu yuzden kuçuk yalanlar soyledı ama belli etti dedim bak yalanın buyuğu kuçuğu olmaz bana yalan söyleme benım gıbı durust ol anlaştık.

Sen şimdi bebişine odaklan ve bu olayıçok büyütme kendine öz güveni fazla olan bir bayan gibi hareket et ortada aldatma yok yakalanmış net bir delil yok eşinide işyerinde huzursuz etme doğumunu ve bebişin için yapacağın hazırlıkları düşün ve şu sın dakikaların tadını çıkar rahatla artık unutma hiçbirşey insanın kendi sağlığından ve huzurundan önemli değil.

yapamıyorum işte rafa falan kaldıramıyorum konuyu ,ya şimdi çözücem yada boşanıcam öyle bir huyum var ..sabır edemiyorum ,çatlarım,sabır edemem ona bakıp aklıma geldikçe ondan nefret ederim ,bu konu ile ilgili konuşmasam dahi aklıma gelirde gelir başka şeylere sinirlenirim ..ya çömem lazım yada çözmem lazım böyle olmaz ..ötekinin sonucuda boşanmadır zaten

Yalanın küçüğü büyüğü savunması olmaz derler ama niyeti gerçekten huzursuz etmek istememesi olabilir..Sakin ve sabırlı olmaya çalışın bir müddet..Gerçekten aldatma v.s de yok...Parayla ilgili kısmı da sizi daha çok üzmemek için söylemiştir..Çünkü eminim borç verdiği parayı alamadığı için oda çok üzülmüştür...

Ben eğitimci değilim ama 12 yıllık gözlemleri güçlü bir veliyim...Her türlü veliyi gördüm oğlumun 12 yıllık okul hayatında peşinden koştururken..Bazı velilerin abartılı şekilde çocuğuna düşkünlüğünden tutunda öğretmene şirin görünmek adına olayı abartanına kadar...
Her teneffüs sınıfa girip oğlunun atletini değiştiren bir velimiz vardı..5 yıl boyunca sürdü bu :) Çocuğunun özel durumu olduğu için sürekli okulda bekleyen (hatta sınıfın kapısında) bir başka veliyi de hatırlıyorum..
Oğlumun döneminde sınıf anneliği denen bir sistem vardı..Hala varmı bilmiyorum..Sınıf anneleri öğretmenle ister istemez daha çok iletişim kurmak durumunda kalıyordu..Belki öyle bir durum vardır...

Birde artık gerçekten çok minik başlıyorlar okula..Eşiniz de öğrencilerine ilgili hassas bir öğretmen gibi..
Özetle bana kendinizi üzmenizi gerektirecek bir durum yok gibi geldi bana..

Arkadaşım,eşin doğru söylüyor gibi geldi bana.
Ama doğruyu belgeleyince söylemek ne kadar iyi onu bilemiyorum.
Hani öleceğimi bilsem yine arardım falan ne bileyim biraz büyük laflar gibi.
Bence sen artık tarzını değiştir,zaten karnın burnunda meseleleri büyütme artık.
Öncelikle kadını engelli listesinden kaldırın.Bunu kesinlikle yapın.Özellikle akşamları engelli listesinde olmasın kadın.
Sen operatörden takipe devam et diyeceğim ama eşin artık hata yapmayacaktır dikkat edecektir zaten.
Konuştun cevabını aldın eşinin tek öğrenmesi gereken şey yalan söylememesi gerektiği.
Yani senin ona koz olarak kullanabileceğin şeyleri bilerek yalan söylüyor bunu güveni sarsar.
Artık tatlı dilli ol ve yalan söylememesi konusunda ikna et.
Uzaktan ne anlaşılır ne anlaşılmaz bilemem ama ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.
Benim kafamda olan tek şey engelli listesinden çıkması ,tek mantıklı gelmeyen mevzu bu.
Eminim bunun da mantıklı bir açıklaması vardır.
Bebeğinin bir günahı yok strese sokma çocuğu eşine tatlı dille ayarı ver.
Gerisini Allah'a bırak yanlış yapıyorsa bile karşına çıkar hiç şüphen olmasın.

Arkadaşım,eşin doğru söylüyor gibi geldi bana.
Ama doğruyu belgeleyince söylemek ne kadar iyi onu bilemiyorum.
Hani öleceğimi bilsem yine arardım falan ne bileyim biraz büyük laflar gibi.
Bence sen artık tarzını değiştir,zaten karnın burnunda meseleleri büyütme artık.
Öncelikle kadını engelli listesinden kaldırın.Bunu kesinlikle yapın.Özellikle akşamları engelli listesinde olmasın kadın.
Sen operatörden takipe devam et diyeceğim ama eşin artık hata yapmayacaktır dikkat edecektir zaten.
Konuştun cevabını aldın eşinin tek öğrenmesi gereken şey yalan söylememesi gerektiği.
Yani senin ona koz olarak kullanabileceğin şeyleri bilerek yalan söylüyor bunu güveni sarsar.
Artık tatlı dilli ol ve yalan söylememesi konusunda ikna et.
Uzaktan ne anlaşılır ne anlaşılmaz bilemem ama ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.
Benim kafamda olan tek şey engelli listesinden çıkması ,tek mantıklı gelmeyen mevzu bu.
Eminim bunun da mantıklı bir açıklaması vardır.
Bebeğinin bir günahı yok strese sokma çocuğu eşine tatlı dille ayarı ver.
Gerisini Allah'a bırak yanlış yapıyorsa bile karşına çıkar hiç şüphen olmasın.

o öleceyimi bilsem yine ararım demesi sinirli anda söyledi ,hani ben sana söylemiştimya kız merdivenden düşmüştü bir ay öncesinde acaba oyüzdenmi aradı diye , geldi eve ben hiçbirşey söylemeden sordum ,niye aramışsın diye oda bana merdivenden düştüyü için aradım acile kaldırmışlardı dedi ..yani doğru olabilir ,çünkü bende öyle düşündüğümü yazmıştım hatırlarsan..yani hani öğrencisi yaralanır düşer birşey olur ararım demek istedi öleceyimi bilsem ondan öyle söyledi ..birde şunu söyledi benim çocuğumda okuyor okulda birşey olursa öğretmeni aramasa o öğretmen, öğretmenmidir ne yapayım ben o öğretmeni dedi ...neyse konuştuk çözdük gerçekten kızlar ben ona çok güveniyordum boşunada güvenmiyordum hani 9 yıllık evliyiz bir hatasını görmedim çok şükür oyüzden güveniyorum ...özet olarak merdivenden düştüyünü bende hatırladığım için acaba oyüzdenmi aradı diye düşünüyordum ,ben birşey söylemeden o merdivenden düştü o yüzden aradım deyince bir nebze yumuşadım mesajlardada birşey yoktu zaten ..borç konusundada bana haklısın hamilesin seni üzmek istemedim dedi ,birde bir ara erken doğum tehlikem vardı onda herhalde..neyse bana bundan sonra yalan söylemeyeceyini kesinlikle ne olursa olsun gerçeyi söyleyeceyine söz verdi ..ha birde şu yanlışlıkla reddedilme listesindede kızlar ben ikide bir bakıyordum kadın reddedilme listesindemi diye eşimin telefonu dokunmatik üst tarafta açık kapalı diye birşey varya hani onlarlada oynuyordum ben bilmediyim için tabi yani onuda kesin ben reddedilme listesinden çıkarmışım yanlışlıkla ondan eminim çünkü çok bakıyordum oynuyordum ,birde kızlar ogün reddedilme listesinden çıktığı gün kadın, eşim telini evde unutmuştu ..evdeydi yani telefonu yani eşim ondan çocuklar çıkarmıştır ,ben birşey yapmadım diyordu ,evde unuttuğu için telefonunu ondan yani ,inanın kızlar insan herşeyi mantıklı düşündüğü zaman herşey yerine oturuyor ,acele kara vermek ani parlamak dönülmez yollara sokuyor insanı kadın sarkıntı olmuş olabilir ama eşimin hiç bir günahı yokmuş gibi geldi bana ,ben bu olayda iyi düşünüp öyle karar vermeyi öğrendim ...hepinize çok teşekkür ederim neyin ne olduğunu daha iyi anlamamı sağladığınız için bana yol gösterdiyiniz için bilmediyim şeyleri burada öğrendiyim için çok tşk edrim

Sevindim içinin ferahladığına.
Dediğin gibi söylemiştin çocuk düştü o yüzden aramıştır diye.
Kadının bir arızası bir fingirdekliği varsa bile zaten rahat duramaz ortaya çıkar bir şekilde.
Diyorum ya kadını artık engelli listesinde tutmayın ve bir daha ararsa sen açarsın müsait değil .
Akşam ve haftasonları müsait olmuyoruz vs diyebilirsin.
Eşinin artık buna ses çıkartacağını sanmam.
Sakın konuyu uzatma,surat kapris falan yapma,yeni gelen bebeğinin tadını çıkart.
Bazen kadınlar üstüne düşülmesi gereken konuların üstüne düşmüyor üstüne düşülmemesi gereken konuları irdeliyor.
Ben senin bu konudaki tutumunu mantıklı buldum,kafasını kullanan bir kadınsın.
Ne kocanı harcıyorsun boş yere ne de taviz veriyorsun.
Dilerim mutluluğunuz hep daim olur canım,hayırlı doğumlar inşallah.

eşimin tel çalıyor haftasonu hafta içi akşam sabah biz uykudayken arıyor kadın yanlışlıkla kızım aramış diyor ,daha önceleri bu yanlışlıkla armalarının konuşması 15 dakikayı buluyordu ,baktım olacak gibi değil bi güzel kavga ettm .reddedilme listesine aldık bu kadını ..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın .cumartesi 9.40 randevum vardı doktora yoldayız gidiyoruz .saat 9 evde olsak uyuyor olurduk bu densiz kadın yine aradı ..kızım yanlışlıkla aramış dedi ve eşimde hııı tamam deyip kapattı ...eşim uzatsa konuşsa yani kadın konuşacak niyeti o kadının ,inanın sinirden delirdim ogün burnumdan geldi resmen eşimle sokak ortasında tartıştık ..bu kadın bir daha arasa ben konuşacağım dedim .yetti artık ya sinir küpü oldum habire eşimi arıyor ..inanın ben eşim telini evde bile unutsa arkadaşlarından biri eşimi arasa dahi kızıma açtırıyorum telefonu oda ısrarla arayan bir arkadaşı olursa kendim açmıyorum yani oderece ince düşünüyorum yani ..ama bu kadın habire bir bahane bulup eşimi arıyor ..düşünün yani reddedilme listesinden çıkmasıyla o kadının araması bir oldu yani haksızmıyım kızlar ne bu şimdi ..ne demek yani

Aa kadın resmen sarkıyor.. bu yanlışlık aramalar hep eşine mi rast geliyormuş.. kadın aleni teklifte bulunmadığı kalmış. Bence de bir daha ararsa sen konuş ve bir güzel kalayla..

Sevindim içinin ferahladığına.
Dediğin gibi söylemiştin çocuk düştü o yüzden aramıştır diye.
Kadının bir arızası bir fingirdekliği varsa bile zaten rahat duramaz ortaya çıkar bir şekilde.
Diyorum ya kadını artık engelli listesinde tutmayın ve bir daha ararsa sen açarsın müsait değil .
Akşam ve haftasonları müsait olmuyoruz vs diyebilirsin.
Eşinin artık buna ses çıkartacağını sanmam.
Sakın konuyu uzatma,surat kapris falan yapma,yeni gelen bebeğinin tadını çıkart.
Bazen kadınlar üstüne düşülmesi gereken konuların üstüne düşmüyor üstüne düşülmemesi gereken konuları irdeliyor.
Ben senin bu konudaki tutumunu mantıklı buldum,kafasını kullanan bir kadınsın.
Ne kocanı harcıyorsun boş yere ne de taviz veriyorsun.
Dilerim mutluluğunuz hep daim olur canım,hayırlı doğumlar inşallah.

çok teşekkür ederim cnm..buarada sen evlimisin çocuğun varmı kaç yaşındasın merak ettim seni..birde ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun..

eşimin tel çalıyor haftasonu hafta içi akşam sabah biz uykudayken arıyor kadın yanlışlıkla kızım aramış diyor ,daha önceleri bu yanlışlıkla armalarının konuşması 15 dakikayı buluyordu ,baktım olacak gibi değil bi güzel kavga ettm .reddedilme listesine aldık bu kadını ..çocuklar dün babalarının teliyle oynarkenmi artık bilmiyorum reddilme listesinden çıkmış bu kadın .cumartesi 9.40 randevum vardı doktora yoldayız gidiyoruz .saat 9 evde olsak uyuyor olurduk bu densiz kadın yine aradı ..kızım yanlışlıkla aramış dedi ve eşimde hııı tamam deyip kapattı ...eşim uzatsa konuşsa yani kadın konuşacak niyeti o kadının ,inanın sinirden delirdim ogün burnumdan geldi resmen eşimle sokak ortasında tartıştık ..bu kadın bir daha arasa ben konuşacağım dedim .yetti artık ya sinir küpü oldum habire eşimi arıyor ..inanın ben eşim telini evde bile unutsa arkadaşlarından biri eşimi arasa dahi kızıma açtırıyorum telefonu oda ısrarla arayan bir arkadaşı olursa kendim açmıyorum yani oderece ince düşünüyorum yani ..ama bu kadın habire bir bahane bulup eşimi arıyor ..düşünün yani reddedilme listesinden çıkmasıyla o kadının araması bir oldu yani haksızmıyım kızlar ne bu şimdi ..ne demek yani
canım ben 5 yıllık öğretmenim. hiç bir velime ve öğrencime numaramı vermem. eğer eşinizle görüşeceklerse okulu arasınlar.ben eşinizin numara vermesini doğru bulmadım

baktım kızlar şimdi vadofon dökümanına internetten ..dün eşim uyurken şifreyi alıp kaydettim ...kasım ayında 3 defa konuşmuş ama kısa konuşmuş birinde 1 dakika diyerinde 1 5 dakika öbüründe 3 dakika ...kasımın 8 de konuşmuş ikisini, öbürünüde 15 inde konuşmuş ..mesajlarda birşey yok ..aradım şimdi rezil ettim telde bana yalan söyledin diye ..konuşmadım dedin konuşmuşsun işte konuşamadı tabi telde ..yani kızlar konuşmanın içeriğinde birşey yoksa bile bana neden yalan söyledi ..

ya canim keske hemen yalanini soylemeseydin ya, hic bisey yokmus gibi takibe devam etseydin keske,kotu yapmissin hemen kizmakla

çok teşekkür ederim cnm..buarada sen evlimisin çocuğun varmı kaç yaşındasın merak ettim seni..birde ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun..

Ben 29 yaşında gibiyim :)
Evliyim, çocuğum yok, çalışıyorum.
Yarışma programında gibi hissettim kendimi :)

eşim geldi kızlar sordum neden bana yalan söyledin diye ...aramışsın kadını dedim durdu yüzüme baktı anlamamış gibi ,inkar edecekti herhalde beni ölçüp tartıyor..hiç inkar etme döküman var elimde dedim ,inkar edemedi tabi ,evet aradım dedi ,neden dedim ,yukarıda size sabah yazdığım gibi ,merdivenden düşmüştü aradım dedi ,peki dedim ,ikidefa daha aramışsın onlarda ne diye aradın dedim ..2 gün sonrada durumunu sormak için aradım dedi ..gerçektende birini 6 snda ,birinide 8 inde aramış ,diyerinide 15inde aramış onuda sordum ,15inde ardığını hatırlamadını söyledi...ilginç olan kızlar bu döküman sayesinde bir yalanını daha yakaladım adamın birine borç para vermişti tanıdığımız biri ,adam parayı vermiyordu bugün yarın yapıyordu ,benim eşim para borç yönünden kim ne isterse verir kızlar oyüzden çok darbe yemiş ,ama halada verir yani sonrada pişman olur ama adam hiç değişmiyor ,neyse adamdan parayı aldım demişti bana meğersem hala alamamış .bana aldım dedimişti defalarca sormama rağmen ,dökümanda o adamın numarasını sürekli aramış ama adam kaldırmamış ,konuşamamış hiç anlayacağınız adam onu dolandırmış ..bunuda sordum haklısın dedi ,ama neye yarar ,ikinci yalanı işte ,ne yapcam kızlar sinirden ölmek üzereyim .yani inanın yalan söylemeseydi bu kadar üzülmezdim..neden yalan söylüyorsun diyorum haklısın diyor huzursuzluk çıkmasın istiyorum diyor ..ama ne olursa olsun yalan söylüyor sonuçta kızlar..birde aklıma geliyorda sorduğumda ne kadarda rahat söylüyordu yalanını ya .yeminler bile ediyordu ..inanın ilk defa böyle yıkıldım hiç güvenmiyorum artık ona ,bundan sonra nasıl inanıcam nasıl güvenicem ona nefret ediyorum ondan ..tartıştık yine kavga ettik konuşmuyoruz şimdi dışarı çıktı..okadına gelecek olursak aramayacaksın dedim ne olursa olsun ,bana söylediyi şey öleceyimi bilsem yine ararım dedi, ben bir öğretmenim diyor kızı düşmüş aramam lazım falan diyor.. ben istemiyorum dedim istesende istemesende armam gerekiyorsa ararım dedi..bende ona ozaman beni aptal yerine koyma dedim ,evdeyken reddedilme listesinde okulayken arıyosun ozaman dedim reddedilme listesine neden koyuyuorsun ..hiçmi utamadın sıkılmadın bana yalan söylerken .söylediyi şey huzursuzluk çıkmasın

Benim de anlamadığım şu..Kadın evliymiş,çocuk düştüğünde babası gelip almış,neden eşin babasıyla telde konuşmuyor babayla muhatap olmuyor da illa kadını arıyor???

Mesela ben kadın öğretmen olarak erkek velilerdense annelerle muhatap olmayı tercih ediyorum..Ne olur ne olmaz... zorunluluk halinde yapacak bir şey yok tabi ama bana kalmışsa anneyi ararım... :ssz:

ne kadar çok irdelemişsiniz konuyu herkeste bi dedektif olma tutkusu var sanırım kızlar bizde öğrenci olduk tüm öğretmenlerimizin numarası vardı . üzüldüğümüzde sorunlarımız olduğunda ilk onlara koştuk onları aradık ha 3 dakika ha 15 dakika allah raı olsun hepsinden hiç sıkılmadan bu kız beni nie arıyo demeden dinlediler hatta bi gün öğretmenimi evden aramıştımm :) oğlu çıktı canım öğretmenim benmmm lisedeydim o zaman :) hala facedende konuşuruz başka bi hocamla karısı bi gün nie kocamla konuşıuyosunuz demedi annemde sorunlarımızı paylaşmak için arayabilirdi bu ekip işidir velilerle görüşülür belki kadın gerçekten yalnışlıkla aramıştır

ne kadar çok irdelemişsiniz konuyu herkeste bi dedektif olma tutkusu var sanırım kızlar bizde öğrenci olduk tüm öğretmenlerimizin numarası vardı . üzüldüğümüzde sorunlarımız olduğunda ilk onlara koştuk onları aradık ha 3 dakika ha 15 dakika allah raı olsun hepsinden hiç sıkılmadan bu kız beni nie arıyo demeden dinlediler hatta bi gün öğretmenimi evden aramıştımm :) oğlu çıktı canım öğretmenim benmmm lisedeydim o zaman :) hala facedende konuşuruz başka bi hocamla karısı bi gün nie kocamla konuşıuyosunuz demedi annemde sorunlarımızı paylaşmak için arayabilirdi bu ekip işidir velilerle görüşülür belki kadın gerçekten yalnışlıkla aramıştır

bence öğretmenle öğrenci arasında bi otorite olmalı.o senin kankan değilki canın istediğinde arayıp dertleşesin muhabbet edesin.bunun için kendi ailen kendi arkadaşların vardır.yani bilmiorum ama bana öğretmenimi arayıp dertleşmek saçma geliyo.kaldıki bu kadın kaç kere yanlışlıkla aradı? bir arar iki arar sonrasında ben kötü niyet sezerim açıkcası.üstelik eşi ölüceğimi bilsem ararım demiş bana çok mantıksız geldi kendi ailenden dahamı önemli? hepimiz öğrenci olduk ama ne lisede ne üniv.de hocalarımı aradığımı bilmem acıkcası

bence öğretmenle öğrenci arasında bi otorite olmalı.o senin kankan değilki canın istediğinde arayıp dertleşesin muhabbet edesin.bunun için kendi ailen kendi arkadaşların vardır.yani bilmiorum ama bana öğretmenimi arayıp dertleşmek saçma geliyo.kaldıki bu kadın kaç kere yanlışlıkla aradı? bir arar iki arar sonrasında ben kötü niyet sezerim açıkcası.üstelik eşi ölüceğimi bilsem ararım demiş bana çok mantıksız geldi kendi ailenden dahamı önemli? hepimiz öğrenci olduk ama ne lisede ne üniv.de hocalarımı aradığımı bilmem acıkcası

evet haklısınız öğretmenle öğrenci arasında bi otorite olmalı bizim öğretmenlerimiz bizlere birer annne birer baba gibiydi .her kafaya estiğinde rahatsızda etmedik ama dertlerimizi paylaştık bizlere onlardan daha iyi yol gösterebilecek kim varki (anne babamızdan başka) annem gibi sevdiğim öğretmenlerimde vardiı anne gibi ,hiç birşey hissetmediğim adını dahi duymaya dayanamadığım hocalarda....
bnm öğretmen akarabalarımda öyledir hep velileriyle iletişimdedirler birlikte çalışırlar kenetlenirler anlatabiliyormuyum....
bazı öğretmenlerimizde amannn bana ne öğrenciye ders veririm çıkar giderim herkes ne halt ederse etsin diyenlerde var çok şükür ki onalra rastlamadık yoksa hatalarımızdan nasıl dönerdik .
ben şuna kızdım açıkçası niye arıyorlar niye telefonunuzu veriyorsunuz falan gibisinden sözler. öğrenciler anne babalarından çok öğretmnlerini görüyo onlarla daha fazla iletişimdedirler fark etmesekde öğretmenlerimizde sağolsunlar onlar için napabilirm diye aile ile iletişimdedir ben böyle biliyorum böyle olması gerektiğini düşünüyorum

canım hamileyken insan çok hassas olabiliyor kendimden biliyorum.şu anda daha duygusal daha farklı bi pencereden bakıyo olabilirsin.eet hiç hoş bi durum değil araması ama yazdıklarından okuduğum kadarıyla eşin sadece seni üzmemek için minik yalanlar söylemiş.ki sen hamilesin seni kırmamak için yapmasıda normal.üstelik erkekler ne kadar üstüne gidersen o kadar inat ederler.sen yaptın sen ettin gibi ithamlarda bulınmak yerine boşver rahat davran herşey yoluna girer..hem bak ne güsel bebeğinde gelio ne güsel :)

Back
X