eşim geldi kızlar sordum neden bana yalan söyledin diye ...aramışsın kadını dedim durdu yüzüme baktı anlamamış gibi ,inkar edecekti herhalde beni ölçüp tartıyor..hiç inkar etme döküman var elimde dedim ,inkar edemedi tabi ,evet aradım dedi ,neden dedim ,yukarıda size sabah yazdığım gibi ,merdivenden düşmüştü aradım dedi ,peki dedim ,ikidefa daha aramışsın onlarda ne diye aradın dedim ..2 gün sonrada durumunu sormak için aradım dedi ..gerçektende birini 6 snda ,birinide 8 inde aramış ,diyerinide 15inde aramış onuda sordum ,15inde ardığını hatırlamadını söyledi...ilginç olan kızlar bu döküman sayesinde bir yalanını daha yakaladım adamın birine borç para vermişti tanıdığımız biri ,adam parayı vermiyordu bugün yarın yapıyordu ,benim eşim para borç yönünden kim ne isterse verir kızlar oyüzden çok darbe yemiş ,ama halada verir yani sonrada pişman olur ama adam hiç değişmiyor ,neyse adamdan parayı aldım demişti bana meğersem hala alamamış .bana aldım dedimişti defalarca sormama rağmen ,dökümanda o adamın numarasını sürekli aramış ama adam kaldırmamış ,konuşamamış hiç anlayacağınız adam onu dolandırmış ..bunuda sordum haklısın dedi ,ama neye yarar ,ikinci yalanı işte ,ne yapcam kızlar sinirden ölmek üzereyim .yani inanın yalan söylemeseydi bu kadar üzülmezdim..neden yalan söylüyorsun diyorum haklısın diyor huzursuzluk çıkmasın istiyorum diyor ..ama ne olursa olsun yalan söylüyor sonuçta kızlar..birde aklıma geliyorda sorduğumda ne kadarda rahat söylüyordu yalanını ya .yeminler bile ediyordu ..inanın ilk defa böyle yıkıldım hiç güvenmiyorum artık ona ,bundan sonra nasıl inanıcam nasıl güvenicem ona nefret ediyorum ondan ..tartıştık yine kavga ettik konuşmuyoruz şimdi dışarı çıktı..okadına gelecek olursak aramayacaksın dedim ne olursa olsun ,bana söylediyi şey öleceyimi bilsem yine ararım dedi, ben bir öğretmenim diyor kızı düşmüş aramam lazım falan diyor.. ben istemiyorum dedim istesende istemesende armam gerekiyorsa ararım dedi..bende ona ozaman beni aptal yerine koyma dedim ,evdeyken reddedilme listesinde okulayken arıyosun ozaman dedim reddedilme listesine neden koyuyuorsun ..hiçmi utamadın sıkılmadın bana yalan söylerken .söylediyi şey huzursuzluk çıkmasın