Eşimin oyun hastalığı !!!

Benım eşimde 3 yıldır silkroad diye onlıne bır oyun var onu oynuyor :) bende onunla bırlıkte oynuyorum baya bir eğlenıyoruz valla sizede öneririm bence daha çok hoşuna gidebilir.

canım bizde de vardı bu durum çareyi oyuna başlayarak buldum ben de. şimdi eşimle oturup oynuyoruz çok daha eğlenceli oluyor. sonra da bi kaç saat oynayıp hadi çıkalım diyorum o da çıkıyor benle
Ya bnim dikkatimi çekecek bi oyun olsa bende oynarım çok sıkıcı buluyorum bu tarz oyunları ben zaten oyun oynamasını bile sevmem ki bazen abisiyle karısı gelir okey takımlarını çıkartırlar okey oynarlar e ben okey oynamasını bile bilmiyorum öğrenmekde istemedim hiç bi zaman monopoli veya scrambble gibi oyunlar oynayalm diyorm onlarıda eşim sevmiyor bu oyun konusunda bi ortak nokta bulamadık henüz

Merhaba hanımlar tavsiyelerinizle belki bana yardım edebilir...

Eşim her akşam işten geldiğinde online oyun oynuyor .. Benimle yeterince ilgilenmiyor bırak şu oyunu diyorum hemen cevabı da hazır ben her akşam okadar insanın lafını çekiyorum oyundan stress atıyorum diyor ne yapmam gerektiğini bilemedim savaş oyunu olduğu için gerçekten stress mi atıyor yoksa bağımlısı mı oldu anlamadım nışanlıykende çok oynardıama ozamanlar seslenmezdim evlendik hayla aynı bir kerede oyun senden kıymetli mi diyip şu bilgisayarı kenara attığını görmedim üç aydır evliyiz her Allahın günü oyun oynuyor :KK43: oyun oynadığı için de ne doğru düzgün sohbet ediyor ne dışarı çıkartabiliyorum e bütün gün de çalıştığı için akşamları eve gelmesini iple çekiyorum gelse de otursak konuşşak diye.. Bazen laptopu sakladığımı zamanlar bile oluyor ama yine gidip buluyor açıyor .. Aşkım bana her gün bir saat ver oynayım seninle ilgilenecem diyor ama oyuna bi başlıyor gece 12 1 e kadar bırakmıyor ozamana kadarda benim uykum geliyor her akşam böyle ne sohbet kaldı nede bi konuşacak konu ne yapmalıyım sizce bana akıl verin :KK43: Şimdiden tşkler :/

İlk evlendigimizdede bizdede oldu.zamanla bıraktı.aktif insanlarda oluyor bu.enerjisini başka şeye yönelmek mümkün mu? Kitp, spor falan?

ben olsam oyununla sana mutluluklar der çıkar giderim.. ha boşanma anlamında değil..
çıkar arkadaşlarımla, ailemle takılırım..
kalsın öyle .. sonra da gelip ballandıra ballandıra günümü anlatırdım.. sen de oyun oynadın sanırım deyip dönüp arkamı yatardım..
bundan da ders almazsa Allah yardımcın olsa saçma sapan bir evlilik olur çıkar sizinki..
Ona da imkanım yok çünkü bensiz bi yere gidemezsin diyor e sen oyunun başındasın ben napıyım bütün gün evde diyorum otur tvye bak diyor ben gelince gideriz diyor eve gelince de yok e hani çıkacaktık diyorum yarın gideriz diyip sıyrılıyor işin içinden

Aynı konuyu bende açtım buraya. Evliliğimizin ilk 3 yılında beraber oynuyorduk o dönem çalışmıyordum. Gece 3-4 lere kadar oynadığımızı bilirim. Hatta bazen onun uykusu gelirdi, ben devam ederdim. Sonra oynadığımız oyunların serisini bitirdik, o yeni oyunlar aldı ama beni sarmadı. ben oyunu falan bıraktım. zaten işe de başlayınca fırsatım olmadı. Ama eşim aynen devam ettirdi. Ortak yaptığımız hiç birşey kalmayınca olay çıkardım :)
Güzel konuştum olmadı kavgalar ettim olmadı. Sonra burdan bir arkadaş önermişti onu uyguladım.
Yemeğimi tek başıma mutfakta yedim, haber vermeden. her işimi tek halleder oldum. Asla surat asmadım ama onada evde yokmuş gibi davrandım. Beni niye çağırmıyosun dediğinde -- oyun oynuyordun rahatsız etmek istemedim. dedim hep
Bu birkaç ay sürdü, sonra baktı ki olacak gibi değil. Pc kaldırdı, benimle ilgilenmeye başladı. Hala arada telefondan oynuyor ama çekyattaysak tek eli bende diğeri telefonda:KK70::KK70:
Aklınca beni ihmal etmiyor, bende görmezden geliyorum.
Bu arada 9. yılımızın içindeyiz. yani öyle 2-3 sene sonra yapsa neyse diyeceğin bir şey değil bu, eğer aşıksan evliliğin ilk aylarıda, ilerki yılları da ilgi bekliyor insan.

Ona da imkanım yok çünkü bensiz bi yere gidemezsin diyor e sen oyunun başındasın ben napıyım bütün gün evde diyorum otur tvye bak diyor ben gelince gideriz diyor eve gelince de yok e hani çıkacaktık diyorum yarın gideriz diyip sıyrılıyor işin içinden

ya o oyun oynarken sizden izin alıyor mu hayır! siz de ona danışmayacaksınız.. netice de reşit bir kadınsızın. veliniz de değil.. sizi 3 ay da sindirmiş gibi..

bu önemli değil de ileri de daha büyük sorunlar olabilir, dönülmeyenlerden..

Bizimki zaten inatcının önde gideni biraz olgunlaş evlendin artık diyorum ne varmış bende diyip çıkıyor her lafa bi cvbı var :/ bende takıntılı biriyim zaten akşam yemekten sonra oynadığına karışmıyorum zaten bırakıyorum ama bazen 1 e 2 ye sabaha kadar oynadığı oluyor dün mesela 2 de kalktı başından bende patlattım kavgayı öyle böyle değil çok sinirimi bozuyor e kayınvaldm de sabah gelmiş diyor ki sen kadınsın sen alttan alacan ya anne diyorum sabaha kadar oyun oynamnın neresini alttan alıyım mantıklı bi açıklama yap diyorum dönüyor sende haklısın yeni evlisiniz sonuçta diyor tabi haklıyım 1 2 sen geçse anlıyacam ama 3 ay oldu daha :/
Senede gecse anlasilmaz valla. Bizim 2 sene bitti canim. Benim kaynanamda kiziyordu valla eşime. Ama cidden bir sure kendi basina takilip onu yok sayinca anliyorlar hatalarini

PC'yi kırardım. Öğrenince söylicekleri yapıcaklarıda gerçekten umrumda değil.Kimse bana değersizmişm yada yokmuşum gibi davranamaz.Bence sende parçala gitsin.Sende ona bunu söylersin.Haddini bilsin başlarım onun işine gücüne çok stres oluyosa o evde otursun ben çalışır ekmek getirirm eve.

Merhaba hanımlar tavsiyelerinizle belki bana yardım edebilir...

Eşim her akşam işten geldiğinde online oyun oynuyor .. Benimle yeterince ilgilenmiyor bırak şu oyunu diyorum hemen cevabı da hazır ben her akşam okadar insanın lafını çekiyorum oyundan stress atıyorum diyor ne yapmam gerektiğini bilemedim savaş oyunu olduğu için gerçekten stress mi atıyor yoksa bağımlısı mı oldu anlamadım nışanlıykende çok oynardıama ozamanlar seslenmezdim evlendik hayla aynı bir kerede oyun senden kıymetli mi diyip şu bilgisayarı kenara attığını görmedim üç aydır evliyiz her Allahın günü oyun oynuyor :KK43: oyun oynadığı için de ne doğru düzgün sohbet ediyor ne dışarı çıkartabiliyorum e bütün gün de çalıştığı için akşamları eve gelmesini iple çekiyorum gelse de otursak konuşşak diye.. Bazen laptopu sakladığımı zamanlar bile oluyor ama yine gidip buluyor açıyor .. Aşkım bana her gün bir saat ver oynayım seninle ilgilenecem diyor ama oyuna bi başlıyor gece 12 1 e kadar bırakmıyor ozamana kadarda benim uykum geliyor her akşam böyle ne sohbet kaldı nede bi konuşacak konu ne yapmalıyım sizce bana akıl verin :KK43: Şimdiden tşkler :/

aynısından bir tane bende de var :/ şu an içerde oyun oynyor hatta :/ ooff o kdar iyi anlıyormki seni....

Back
X