Esimin oyun meraki

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.242
3.010
723
Merhaba hanimlar,
Esim telefonda bir savas oyunu oynuyor. Oyun sureklilik isteyen bir oyun, yok savas varmis, yok asker uretilecekmis, vs. Ve bunlarinda saatleri var sanirim. Olmadik zamanlarda bu oyuna bagimli olmasi ve gece bile bu oyun icin oturabilmesi beni sinir ediyor. Kendine caninin istedigi zaman oynayabilecegin bir oyun bul diyorum , yok diyor.
Ben bu tarz bu oyunun aile icindeki iletisimden tutunda butun duzeni etkiledigini dusunuyorum. Kendine oyun disinda zaman ayiran biride degildir, ben oyunla kafa dagitiyorum, bu benim hakkim diyor kendisi.
Bu aksam artik bu oyunu silmesini istedim cunku bunaldim artik gercekten. Biz cocuk sahibi insanlariz , hem de ozel bir cocuk sahibiyiz, cocugumuzdan da benden de o zaman caliniyor bana gore. Haksiz miyim sizce?

Haksızsın bende bir oyun bağımlısı olarak onu çok iyi anlıyorum telefonu yatağa alıyorum gecede 2 lere kadar oynuyorum. Esim yanlış anlamasın diye onada yükledim oyunu oda bağımlı oldu hatta şu an soruyodu yeni oyun yokmu diye

Sanırım online oyunlardan oynuyor.Maalesef bağımlılık yaptı mı bırakması zor.Ben arkadaşlarımdan biliyorum.Sabah ın ilk ışıklarına kadar oynuyorlar.Yemek ve wc dışında hiç yerlerinden kalkmıyorlar.Böyleleri var işte.

Bahsettiğiniz oyundan eşim balayında bile oynuyordu. Bende sinir oluyordum ama sonradan sildi kendi kendine. Haklisiniz çok sinir bozucu oluyor.

Cani istediginde, sikildiginda, bos kaldiginda oynass tamam , benim sikintim devamli takip gerektiren , gereksiz zamanlarda kontrol etmek istedigi bir oyun olmasi. Yoksa baska bir oyun oynasin cani istediginde ama oynasin bitsin.

sonuna kadar haklısın benim eşimde pc başında oynuyo online oyunlar inan dün gece 10 da bi başladı sabah beşbuçukta baktım hala oynuyo 6 da falan yattı bende çok bunaldım hatta ona dün akşam şakasına eğer boşanırsak şu oyun yüzünden boşanırız haberin olsun dedim :) bizde istiyoruz bebeğimle bana vakit ayırsın diye ama yoook bazen oyun oynadığı arkadaşlarının benden daha değerli olduğunu falan düşünüyorum o derece yani

Haklısınız. Telefon, internet, televizyon yeterince vaktimizi çalıyor zaten, üstüne birde oyun bağımlılığı eklenmesi çok sinir bozucu. Ben yerinizde olsam çoktan parçalamıştım o telefonu.

Bende kardesime kizdim bu aksam oyun mevzusu yüzünden. Daha bugun gazetede okudum ya 32 yasinda adam bilmemkac saat bilgisayar başında oturmuş da kalp yetmezliğinden ölmüş. Bunu ornek gosterseniz fazla mi gelir :)

Allah yardimciniz olsun, esim o kadar bagimli degil aslinda .bizim anne baba olarak aslinda boyle bir luksumuz yok cunku devamli egitime muhtac bir cocugumuz var, onun disinda sabahlari erken kalkmasi gerekiyor esimin ve bir zaman sonra vucut gece de uykusuz kalinca dayamiyor, bu sefer sikayet ediyor, erken yat oyun oynayacagina diyorum. Yani oyun ufak ya da buyuk bizim hayatimizi bir sekilde etkiliyor.

herkesin elinde telefon.. kimde görsem bahsettiğiniz oyunu oynuyor. evet vakitleri var belli saatlerde girilmesi lazım vs. oynadım bi süre sonra sıktı. ben çabuk sıkılırım gerçi oyunlardan, eşinizin de sıkılması umuduyla..

aynen öle çok etkiliyo ben resmen birbirimizden uzaklaştığmızı düşünüyorum

Zevk için kafa dağıtmak için oyun oynanmasını anlarım da, Bahsettiğiniz oyunlar hakikaten bağımlılık yapan Türden. Belli saatlerde açıp bakması lazım. Çok sinir bozucu bi durum. Yapabilecek bir seyiniz yok konuşup derdinizi anlatıp sizi anlamasını beklemekten başka

Konusmayla olmuyor malesef, bu aksam sildirecegim bu oyunu ben kafaya koydum, o savasmaya alismis birazda benle savassin bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…