eşimin özel ders vermesi

Benim eşimden de görümcemin sınıf arkadaşı ders istemiş(çalıştırma maksatlı amme hizmeti yani-ama parayla da olsa farketmez) vizelerden önce ama ben duyunca olmaz dedim. Zaten eşim de olmaz demiş.
Normalde kıskanç bi insan asla değilim. Orda da kıskanmadım ama bi üniversite öğrencisine çok güvenim yok açıkçası ne gerek var.
Zaten eşimin işi de o değil.

Universite okuyan kotu yola mi dusuyor??? Inanmiyorum size.

h2oh2 .!.:
Universite okuyan kotu yola mi dusuyor??? Inanmiyorum size.
Uff ya ne alakası var arkadaşım.sözü insanların nasil değiştirdiğine inanmıyorum.
Genç kısmının başı dumanlı olur babında..
Ergenlerde de güvenmem kimseye güvenmem kendime de güvenmem. İnsanoğlunun napcağı belli değil.
Ben buradainsanlara güvenmem desem hepsini kötü yola mı düşürmüş oluyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar, eşim evde iki kız, bir de erkek üniversite öğrencisine ders vermeyi düşünüyor, ama ben pek doğru bulmuyorum, geçen sene de daha kalabalık bir gruba bir süre verdiği derslerde bu kişiler vardı yine, daha önceden tanıdığı insanlar, sizce yersiz bir kaygı mı, gereksiz bir rahatlık, samimiyet getirmesinden endişe ediyorum.​

Eşinize güveniyorsanız bunu hiç sıkıntı etmeyin kendinize.sonuçta ekmek parası eşiniz de ne güzel bi şekilde ek ders filan kazanmaya çalışıyor, mutlu olmalısınız. Karşısındaki kişilerin hatalı davranışlarında da tavrını koyabilir eşiniz. Demek böyle bişey olmamış ki bu sene de ders verme konusu olmuş.

Benim de esimin de Karsı ve aynı cinsten sürekli özel ders Öğrencilerimiz var,çogu zaman da yalnız ders veririz evimizde,hiç kötü düşünmedim bugüne kadar,güven önemli,ağırlık önemli

Ders verirken masa basinda yanyana oturmak vs den bahsetmissiniz ya isyerinde sekiz saat karsi cinsle masa basinda,yemekte,cay molasinda beraberiz tum calisanlarda oldugu gibi..inanin o üniversite ogrencileri cok daha Masumlar cevredekilere gore

Benim eşimden de görümcemin sınıf arkadaşı ders istemiş(çalıştırma maksatlı amme hizmeti yani-ama parayla da olsa farketmez) vizelerden önce ama ben duyunca olmaz dedim. Zaten eşim de olmaz demiş.
Normalde kıskanç bi insan asla değilim. Orda da kıskanmadım ama bi üniversite öğrencisine çok güvenim yok açıkçası ne gerek var.
Zaten eşimin işi de o değil.

Kizlar kocişlerinizi disari gondermeyin. Mazallah kız ogrenciler kocalarinizi tenhada kıstırıverir. :KK45:

Hayır çok şükür bi sıkıntı yaşamadım hiç, ben eşime çok da güvenirim aslında ama ne bileyim neler duyuyoruz, hani bi masa başında yakın oturulacağı için haliyle, yakınlaşma falan korkutuyor beni. Sınıf ortamı hiç sorun değil ama masa başı olması... Biemiyorum

vermesin öyleyse, siz de eşinizin maaşınla yetinin. Allahaşkına bu paranoya nedir, sanırsınız ki gencecik kızlar kocalarınız için pusuda bekliyor.

Bence fazlasıyla gereksiz bir kaygi. Tarih öğretmenliği ogrencisiyim bende ozel ders vereceğim. Esinizin is hayatindada yasiti bir suru bayan olacak, oraya da mi gondermeyeceksiniz gereksiz samimiyet kurarsa diye? Eşiniz adam gibi adamsa hiçbirşey olmaz endise etmeyin.

KPSS'ye hazırlanan erkek öğretmen adayına ders vermişliğim var
eşimin de böyle kaygıları oldu mu ki?
yapma lütfen
ihtimaller üzerine hayat mı geçer?
şurda oturup, kasiyer kızla, bankacı hatunla, okuldaki genç öğretmen hanımla ilgili binlerce senaryo yazılır
yapma lütfen

Son düzenleme:
bırakın versin ne olacak tamam kötü niyetli ergenler yok mu var ama gereksiz yere kuruntu yapmayın
eşinize güveniyosanız gerisini boşverin

Back
X