- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi kardelen1212
-
O zmn gitmemeliydi..Goturemez iste onu diyorum.
Bazi organizasyonlarda eslerin gelmesi yasak oluyor..sadece is arkadaslari.
Haa esi gider gitmez o baska
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Çok doğru bencede iyi yapmışsın.Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Oynayinca noluyor ki ?Bazi arkadaslar diger is arkadaslarinin esimi kandirmasindn korktugumu algilamislar.Mesele evli bir erkek kadinli bi ortamdaysa ve esi yoksa kendini cok salmyacak agir olacak .Kadinlarla karsilikli oynamayacak.
Ben katılıyorum sana,Bazi arkadaslar diger is arkadaslarinin esimi kandirmasindn korktugumu algilamislar.Mesele evli bir erkek kadinli bi ortamdaysa ve esi yoksa kendini cok salmyacak agir olacak .Kadinlarla karsilikli oynamayacak.
Eslerin birbirini sahiplenmesi ve kiskanmasi bazi insanlara niye bu kadar dokunuyor anlamis degilim. Siz kiskanmayin kocanizi aman saliverin gitsin mezhebiniz cok genis nede olsa biz kezbaniz evet kiskaniyoruz kocamizi paylasamiyoruz baska kadinlarla varmi bir itiraziniz.Kocalarinizi kapatin bekar kizlar kapmasin, birde eksiciler kezban diye dalga gecince sinirleniyorsunuz yahu.
Eş kişisini eylemek nedir ya!!!Tabi ki gidebilir
Bende gidebilirim
En sinir oldugum seylerden biri is yemegi yada herhangi bir organizasyona kocasini karisini getirenler
Esli yemekler de organize ederiz ama bazen ayni isi yasayan insanlarin birbirleriyle rahat rahat vakit gecirmesi gerekiyor
Yaninda esi olunca insanin ortamdan keyif alamiyo cunku es kisisini de eylemek gerekiyor
Konu sahibi kiskanacak hicbir sey yok rahat olun biraz
Itirazim yok canim niye olsun, bence eve kapatin. Sokaklar da boşalir hem boylece. Hatta bence kocaniz cakismasin siz calisin. Evet kezbansiniz. Ama uzgunum boyle yaparak elde tutamiyorsunuz adamlari. Adamlar evden kacmak icin ellerinden geleni yapiyorEslerin birbirini sahiplenmesi ve kiskanmasi bazi insanlara niye bu kadar dokunuyor anlamis degilim. Siz kiskanmayin kocanizi aman saliverin gitsin mezhebiniz cok genis nede olsa biz kezbaniz evet kiskaniyoruz kocamizi paylasamiyoruz baska kadinlarla varmi bir itiraziniz.
doğrusunu düşünüyorsunuz ben de sizinle aynı fikirdeyim;kadınlı erkekli pikniğe gidildi amenna ama (bazı arkadaşlar erkek denen cinsin nasıl pis fikirli yaratıklar olduğunu unutuyor galiba)erkeklerin olduğu bi ortamda rahatça oynamayı karşılıklı göbek atmayı kimse normal gösteremez,eşiniz de bundan sonra ya sizle gidecek ya da sizsiz giderse de evli bi erkeğe yakışan şekilde davranır .Ben toplumun bu iki yüzlü tavrını sevmiyorum,aynı şeyi evli kadın yapsa arkasından dönmeyen dedikodu kalmaz o iş ortamında ,"evli kadın"sın sus "evli kadın"sın öyle giyinme deniyorsa "evli erkek" diye bi kavram da olsun ona göre davrnasın onlar da bi zahmet ..tleri yoksa da evlenmesin bu beylerBazi arkadaslar diger is arkadaslarinin esimi kandirmasindn korktugumu algilamislar.Mesele evli bir erkek kadinli bi ortamdaysa ve esi yoksa kendini cok salmyacak agir olacak .Kadinlarla karsilikli oynamayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?