Esimin piknik olayi

Bence asiri cok tepki vermissiniz. Ben esim eglenmes stres atmis diye sevinirdim. Ayni sekilde esim de bana ayni tepkiyi veriyor. Benim de is yerimde dogal olarak kizli erkekli bekar ve evlilerden olusan bir arkadas grubum var ve minicik bir kiskanclik yok. Rahat birakin.

Çok doğru bencede iyi yapmışsın.

Gitsinde elin kızları ile Ankara havası oynamasın bencede (bizim işyerinde öyle piknik olsa bizimkiler de oynar sanırım) ama ben oynamam

Bazi arkadaslar diger is arkadaslarinin esimi kandirmasindn korktugumu algilamislar.Mesele evli bir erkek kadinli bi ortamdaysa ve esi yoksa kendini cok salmyacak agir olacak .Kadinlarla karsilikli oynamayacak.

Bazi arkadaslar diger is arkadaslarinin esimi kandirmasindn korktugumu algilamislar.Mesele evli bir erkek kadinli bi ortamdaysa ve esi yoksa kendini cok salmyacak agir olacak .Kadinlarla karsilikli oynamayacak.
Ben katılıyorum sana,
Aynı şeyi biz yapsak yandık.

Herşeyde ölçü önemli. İş arkadaşlarıyla ise ve eş çağırılmıyorsa gidebilir sorun yok. Oynayadabilir izin alacak değil insan eşi mutlu olunca mutlu olmalı. Fakat ayarını bilmek gerek. İnsanın doğasında var karşı cinsle çekim olayı. Oynarken karşısında kadınla oynaması (evli/bekar farketmez) normal olarak sorun olmasa da farzedin ki bir çekim hissetti bir taraf veyahut karşılıklı, nohoş bir durum. Böyle durumlara mahal vermemek için dikkatli yaşamak gerek.

Tepkinizde yerden goge kadar haklisiniz. Evli adamin ne isi var bekar kizlarin cogunlukta oldugu keyfi bir piknikte. Bende gondermezdim esimi nokta.

Kocalarinizi kapatin bekar kizlar kapmasin, birde eksiciler kezban diye dalga gecince sinirleniyorsunuz yahu.
Eslerin birbirini sahiplenmesi ve kiskanmasi bazi insanlara niye bu kadar dokunuyor anlamis degilim. Siz kiskanmayin kocanizi aman saliverin gitsin mezhebiniz cok genis nede olsa biz kezbaniz evet kiskaniyoruz kocamizi paylasamiyoruz baska kadinlarla varmi bir itiraziniz.

Böyle organizasyonların eşlerle beraber yapılmasından yanayım sonuçta piknik bu erkek erkeğe pes partisi değil. Evet evli çiftler bazen bireysel de zaman geçirmeli ancak mesela erkek erkeğe arkadaşları ile takılır ben de ailemle ya da arkadaşlarımla görüşürüm vesayre... Aralarında bir kişinin bile eşi katıldıysa sizi de götürmeliydi.

Eş kişisini eylemek nedir ya!!!
Eşiniz hayatınızın neresinde pardon?
Evli misiniz onu da bilmiyorum da neyse...

Itirazim yok canim niye olsun, bence eve kapatin. Sokaklar da boşalir hem boylece. Hatta bence kocaniz cakismasin siz calisin. Evet kezbansiniz. Ama uzgunum boyle yaparak elde tutamiyorsunuz adamlari. Adamlar evden kacmak icin ellerinden geleni yapiyor

doğrusunu düşünüyorsunuz ben de sizinle aynı fikirdeyim;kadınlı erkekli pikniğe gidildi amenna ama (bazı arkadaşlar erkek denen cinsin nasıl pis fikirli yaratıklar olduğunu unutuyor galiba)erkeklerin olduğu bi ortamda rahatça oynamayı karşılıklı göbek atmayı kimse normal gösteremez,eşiniz de bundan sonra ya sizle gidecek ya da sizsiz giderse de evli bi erkeğe yakışan şekilde davranır .Ben toplumun bu iki yüzlü tavrını sevmiyorum,aynı şeyi evli kadın yapsa arkasından dönmeyen dedikodu kalmaz o iş ortamında ,"evli kadın"sın sus "evli kadın"sın öyle giyinme deniyorsa "evli erkek" diye bi kavram da olsun ona göre davrnasın onlar da bi zahmet ..tleri yoksa da evlenmesin bu beyler

Herşey normal sıkıntı eşinizin oynayan kadınlarla coşması. Bilmem ben kıskanırdım sanırım haklısınız.

İş yerlerinde eşsiz aktiviteler yapılır. Piknik olur, alkollü-alkolsüz yemek olur, konser olur, tiyatro olur. Eşler gelmiyor diye kadın-erkek ayrı yapacak değiller aktiviteyi. Kızlar varsa var ne olmuş yani? Her gün aynı ofiste çalıştığı insanlar. Madem bu kadar güvensizsiniz eşinize sanayiye verin orada kaportacıda çalışsın sırf erkeklerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…