Esimin piknik olayi

Ahh ahh... bazen merak ediyorum erkekler bazı kadınlara nasıl sabrediyolar, nasıl dayanabiliyorlar diye. Neymiş pikniğe gitmiş,oynamış, bekar kızlar varmış falan. E varsa var ne olmuş? Siz evlendiniz diye bekar kadınlara ne gözüyle bakıyosunuz anlamış değilim... Hergün iç içe eşiniz bu "bekar" kadınlarla, biliyorsunuz değil mi? Yani olaki "bekar" kadınlardan birileri sizin pek kıymetli kocanıza göz koyarsa sizin ruhunuz bile duymadan o iş yerinde neler olur neler... neymiş pikniğe gitmiş,oynamış.. kendinize ve kocanıza güveniniz yoksa eşinizi işe de göndermeyin "bekar" kadınlar var ya hani...

Ha ayrıca, bence bekar diye ayrım yapmayın zira bence artık evli insanlardan korkmak gerek.

Arkadasim guvensizlik yada kizlarin olmasi degil olay.Evli erkek diyorum agir olacak diyorum.Baska kadinlarla karsilikli oynamayacak diyorum.Bazi arkadaslar ne kadar rahat ve relax

gidebiıir.neden gidemesinki?? cocukmu? birszcik rahatlik verin lutfen.. sonrada esim benden uzaklasiyor gibi konuıar acmayin.uzaklasir tabiki.ben biıe tahammuı edemem boyle seye.

Iste bakin anlayisiniz bu kadar kit iste. Kimse esler calismasin sokaga cikmasin demiyor. Kimse eglenmesinler 'nefes' almasinlar demiyor. Soylenen seyleri carpitmaya ne kadar meraklisiniz. Tabiki kendi yanlarinda esleri olmadan da eglenecekler aktiviteler yapacaklar. Ama herseyin bir olcusu bir dengesi vardir. Siz esinizin baska bayanlarla piknige gidip oyun havasina dalmasindan rahatsiz olmayabilirsiniz bu sizin yasam tarsiniza uygun olabilir ama yasam tarsi bu yonde olmayan ve boyle seylerden rahatsiz olan insanlari direkt kezban diye yaftalamak kusura bakmayin ama bakis acinizda bir sorun oldugunu gosterir. Siz bu konuda rahat biri olabilirsiniz bu konudaki deger ve olculeriniz farkli olabilir herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil ve sizin gibi dusunmeyenlere saygisizlik yapmaya hakkiniz yok. Benim esime gelincede ben git desemde kendi katilmaz oyle aktivitelere. Gayet guzelde elde tutabiliyorum o konuda sıkıntı yok rahat olun

Ne kadar rahat insanlar var su dunyada.. Aldatan yada aldatilanlarin.hepsi Brad Pitt degil merak etmeyin. Hem bunun aldatmayla da alakasi yok. Adam dedigin ya hanimiyla gidecek ya gitmeyecek illa gitmesi gerekiyorsa oyle laubali hareketlerden sakinacak. Bukadar basit. Erkek erkege benim esimde gider pikniklere falan. Yeri gelir bekar is arkadaslarinin da bulundugu mekanlara gider ama evli bir erkek gibi davranir. Feministligin alemi yok.

iş yerinde oluyor böyle piknik vb. şeyler. eşim de gitmişti dediğin gibi resim koymuşlardı baktım baya bi mutlu bu. dedim oh ne ala memleket bu son dedim, bi daha göndermedim.

Valla ben kendim de gidiyorum, bazı etkinlikler eşsiz oluyor.
Fasıla, rakı- balığa gidiyoruz, bir güzel göbek de atıyoruz.
Piknik, günü birlik turlar düzenleniyor şirkette eşsiz onlara da gidiyorum.
Eşim de aynı şekilde.
Dışarıda eğlenip, stres atıp gelip, evde kocam eğlendim diye arıza çıkarsa acayip gıcık olurum.

Hiç bir şey. Arkadaşlarıyla pikniğe girmiş. Oturup Turkiyenin dış politikasıyla ilgili makale yazacak değil tabii ki eğlenecek.

Ee konu sahibi madem siz kararınızı vermişsiniz, fikriniz belli ne diye konu açıp insanların fikrini soruyosunuz o zaman? Bu ne saçmalıktır

Allah'ım öyle yorumlar var ki kendimi kesmek istedim. "Bekar" kızlar da bekar kızlar. Evli olması neyi değiştiriyor acaba? Bekar = TDK'nın bize uygun gördüğü "müsait" tanımlaması mı?

"Eşler gelmiyormuş nasıl kızlar varmış o zaman?" yazmış birisi. Kadınların çalıştığını aklına bile getiremiyor. Yazık.

Kocanızın oynarken amacının eğlenmek yerine "bekar" kızların götüne bakmak olduğunu düşünüyorsanız başka tabii. Siz daha iyi tanırsınız. O tipler "bekar" kızlar oynamıyorken de bakar zaten. Onlara abi diyen "bekar" kızlara da bakarlar çünkü iğrençler. Sorun bekarlıkta sanırım.

Müdürümün veda gecesi vardı oğlum ameliyat olmuştu eşim evde oğluma bakarken ben hem de gece eğlenmedeydim. Tabiki veda gecesi haremlik selamlık değildi.
Bunda ters olan nedir anlamadım. Bırakın adamları bi nefes alsınlar.

Hanımlar ayıp oluyor ama eşlerini gönderenlere ayrı laf sokuyorsunuz göndermeyenlere ayrı.
Rica ediyorum üsluplarınıza dikkat ediniz.

Konu sahibesi,
eşim bensiz gidebilir, bende onsuz gidiyorum çünkü, eğer eşiniz sizi kısıtlıyor ama kendi dilediği gibi davranıyorsa tepkinizde haklısınız lakin size karışmıyorsa sizde eşinizi kısıtlama hakkına sahip değilsiniz.

biz ne desek boş bazı arkadaşlar kendi deyimlerince "kezban" olmıycaz diye eşlerinin gözlerinin orada oynayan kadınlar üzerinde dolaşmasına göz yumuyorlar başka da açıklaması yok ,bence özgüvenli görünmek için böyle yapıyorlar

Esinize gozlerine sahip cikmayi ogretin o halde, esiniz kadinlari gozleriyle taciz ediyorsa burada suclu esiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…