- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi kardelen1212
-
Iste bakin anlayisiniz bu kadar kit iste. Kimse esler calismasin sokaga cikmasin demiyor. Kimse eglenmesinler 'nefes' almasinlar demiyor. Soylenen seyleri carpitmaya ne kadar meraklisiniz. Tabiki kendi yanlarinda esleri olmadan da eglenecekler aktiviteler yapacaklar. Ama herseyin bir olcusu bir dengesi vardir. Siz esinizin baska bayanlarla piknige gidip oyun havasina dalmasindan rahatsiz olmayabilirsiniz bu sizin yasam tarsiniza uygun olabilir ama yasam tarsi bu yonde olmayan ve boyle seylerden rahatsiz olan insanlari direkt kezban diye yaftalamak kusura bakmayin ama bakis acinizda bir sorun oldugunu gosterir. Siz bu konuda rahat biri olabilirsiniz bu konudaki deger ve olculeriniz farkli olabilir herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil ve sizin gibi dusunmeyenlere saygisizlik yapmaya hakkiniz yok. Benim esime gelincede ben git desemde kendi katilmaz oyle aktivitelere. Gayet guzelde elde tutabiliyorum o konuda sıkıntı yok rahat olunItirazim yok canim niye olsun, bence eve kapatin. Sokaklar da boşalir hem boylece. Hatta bence kocaniz cakismasin siz calisin. Evet kezbansiniz. Ama uzgunum boyle yaparak elde tutamiyorsunuz adamlari. Adamlar evden kacmak icin ellerinden geleni yapiyor
Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
Hiç bir şey. Arkadaşlarıyla pikniğe girmiş. Oturup Turkiyenin dış politikasıyla ilgili makale yazacak değil tabii ki eğlenecek.Slm arkadaslar sizce esiniz kendi basina is arkadaslariyla piknige gidebilirmi.Bayanli erkekli karisik kadinlarin cogu bekar.Esimin gitmesine bsy demedim ama bi bayan arkadasi faceye video atmis piknikte oyun havasi esliginde oynuyorlar hepsi bizimkide cosmus pilnikte oyunda.GEldiginde bayagi bi kizdim bizinkine birdaha bensiz pikniklere gidemzsin diye.Tepkim dogrumu sizce siz olsanoz napardiniz
biz ne desek boş bazı arkadaşlar kendi deyimlerince "kezban" olmıycaz diye eşlerinin gözlerinin orada oynayan kadınlar üzerinde dolaşmasına göz yumuyorlar başka da açıklaması yok ,bence özgüvenli görünmek için böyle yapıyorlarIste bakin anlayisiniz bu kadar kit iste. Kimse esler calismasin sokaga cikmasin demiyor. Kimse eglenmesinler 'nefes' almasinlar demiyor. Soylenen seyleri carpitmaya ne kadar meraklisiniz. Tabiki kendi yanlarinda esleri olmadan da eglenecekler aktiviteler yapacaklar. Ama herseyin bir olcusu bir dengesi vardir. Siz esinizin baska bayanlarla piknige gidip oyun havasina dalmasindan rahatsiz olmayabilirsiniz bu sizin yasam tarsiniza uygun olabilir ama yasam tarsi bu yonde olmayan ve boyle seylerden rahatsiz olan insanlari direkt kezban diye yaftalamak kusura bakmayin ama bakis acinizda bir sorun oldugunu gosterir. Siz bu konuda rahat biri olabilirsiniz bu konudaki deger ve olculeriniz farkli olabilir herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil ve sizin gibi dusunmeyenlere saygisizlik yapmaya hakkiniz yok. Benim esime gelincede ben git desemde kendi katilmaz oyle aktivitelere. Gayet guzelde elde tutabiliyorum o konuda sıkıntı yok rahat olun
Esinize gozlerine sahip cikmayi ogretin o halde, esiniz kadinlari gozleriyle taciz ediyorsa burada suclu esiniz.biz ne desek boş bazı arkadaşlar kendi deyimlerince "kezban" olmıycaz diye eşlerinin gözlerinin orada oynayan kadınlar üzerinde dolaşmasına göz yumuyorlar başka da açıklaması yok ,bence özgüvenli görünmek için böyle yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?