• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin piknik olayi

2kucuk cocugum var .Gitsemde rahat edemem ortamda.Gece 11 de geldiler.Bizimkide demedi acikcasi gel diye.Piknige gitmesini sorun etmedim tabiki ama orda kadinlarin icinde karsilikli oynamasi zoruma gitti.
Adı üzerinde iş arladaşları
sizin eşinizle piknik ortamı dışında sabah dan akşama kadar birlikteler karşılıklı masa da çalışma+yemek+muhabbet ortamları hergün oluyor neyin güvensizligi bu
siz de katılın aralarına çocukları bahane etmeyin

İş arkadaşlarıyla piknik yahu
Tüm gün zaten bı aradalar öğlen yemekte yiyorlar piknik olunca ne değişir ne fark eder pikniğe de mi gitmesin

İftar olsun sahur olsun düğün dernek olsun gider katılır ben pek sevmem ama kendisine hep gitsen güzel olur derim iş dışında farklı ortam

Yazık adama yahu

Gidebilir. Genelde erkek iş arkadaşlarıyla gider ama içlerinde bayan olursa da olay çıkarmam.
Kocama güveniyorum, kendime güveniyorum. Bunu da ona hissettiriyorum..

Eğer erkek erkeğe giderlerse bişi demem.. ama kadınlı erkekli gidip bide bana haber vermezse çıngar çıkarırım. Kıyameti koparırım.. valla çok sinirlendim.. ama kıskançlıktan değil.. beni önemseyip davet etmedi diye..

Eşim gitmişti daha önce iş arkadaşlarıyla pikniğe, kadın erkekli, iftara da gitti, yemeğe de.Hiç rahatsız olmadım, ben de gitmek istemedim. İstersen bir kaçına gidebilirdim ama ne lüzumu var? Onların bir ortamı, konuşacakları konuları var, ben niye kendimi alakasız hissedeyim ki gidip? Ya da onu niye gereyim gidemezsin deyip. Çok saçma geliyor bana bu kıskançlıklar?

Tabi ki gidebilir
Bende gidebilirim

En sinir oldugum seylerden biri is yemegi yada herhangi bir organizasyona kocasini karisini getirenler
Esli yemekler de organize ederiz ama bazen ayni isi yasayan insanlarin birbirleriyle rahat rahat vakit gecirmesi gerekiyor
Yaninda esi olunca insanin ortamdan keyif alamiyo cunku es kisisini de eylemek gerekiyor

Konu sahibi kiskanacak hicbir sey yok rahat olun biraz

Üniversite arkadaslariyla birkac kez yemege gitmisti erkek arkadasim. Sonrasinda meyhaneyede gittiler. Toplamda 3 kez gitti bidaha gitmek istemedi. Bana gore sorun yok.

Bu nefes alani olayini ben pek anlamiyorum. Kocam bi zahmet baska bi kadinla pikniklerde halay cekecek kadar nefes almayiversin. İs dediginiz sey ofiste olur. İsin konusuldugu ciddi ortamlarda olur. Eglenceye gidiyorsa sizde gitmelisiniz. Gidemiyorsaniz oda gitmeyiversin.

Tabiki gidebilir, gerçi benim eşim beni de götürür böyle bir durumda ama bensizde gidebilir, eğlenebilir. Altı üstü piknik ne olabilir ki?

Eğer erkek erkeğe giderlerse bişi demem.. ama kadınlı erkekli gidip bide bana haber vermezse çıngar çıkarırım. Kıyameti koparırım.. valla çok sinirlendim.. ama kıskançlıktan değil.. beni önemseyip davet etmedi diye..
Bu durum farkli ama.
Is yerlerinde duzenlenen essiz organizasyonlardan

Gitmez eşim mecbur olmadıkça , kadın erkek karışık bir etkinlik varsa eşler de davet edilmeli, ben eşim olmadan katılmıyorum zorunlu olmadıkça eşim de ben yokken katılmaz.

Cok komiksiniz ya. Adam gulmilus eglenmis ne guzel. Esim eglenince ben mutlu oluryorum. Ikimizde ayri ayri takilir egleniriz. Birbirimizi asla kisitlamayiz. Evlendik diye tek basimiza arkadas cevremizle gezip egleneneyecek miyiz? Kizli erkekli arkadaslarimla yurtdisina gidiyorum cocuklara esim bakacak. Ne yani simdi ben esimi mi aldatmis olacagim yoksa namussuzluk mu yapacagim? Gecin artim bunlari aşin ya. Kari koca olmaktan ote hepimiz birer bireyiz

Oofff amma abartıyorsunuz neymiş kadınların çoğu bekarmış :kusmuk:
Sanki millet pusuda çok değerli kocanızı bekliyor.:KK53:
İş arkadaşlarıyla piknik yapmış stres atmış oynamış neyini sorun ediyorsunuz?
İyi katlanıyor bu adamlar vallahi. :işsiz:
Ben mesela heo bakarim kaeisi olmayan kılli gobekli bi adam gelse de ayartsam diye. Milletin kocasi da bulunmaz hint kumasi cunku

Ben mesela heo bakarim kaeisi olmayan kılli gobekli bi adam gelse de ayartsam diye. Milletin kocasi da bulunmaz hint kumasi cunku
:KK53::KK53::KK53::KK53:..

Sozum meclisten disari ama evt bazi bayanlarin kocasi bulunmaz hint kumasi sanki.

Zannediyorlar ki herkesin onun kocasinda gozu var.

Back
X