Eşimin pis huylarından bıktım

eflatun899

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
166
123
303
36
Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruz benim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.

Bence değişir bıkmadan usanmadan devam edin benim eşim deodorant sıkmazdı ve oda lavabodan çıkınca ellerini fazla yıkamazdı 1 yıl baskı uyguladım resmen şimdi çok şükür dikkat ediyor.

Illa duzeltmeye ugrasacagim derseniz su halka acik tuvaletlerde olan sifonu cektin mi? ellerini yikadin mi? lutfen nasil bulmak istiyorsaniz oyle birakin gibi animasyonlu A4ler cikartip lamine kaplattirin. Banyo kapisina, klozetin ustune falan yapistirin. Kocaman insanin kendini dusurdugu duruma bak, insan utanir. Nasil pislikten rahatsiz olmuyorlar, inanilmaz. Sabir dilerim size.

bazen içimden oğlum siz mağarada mı yetiştiniz demek geliyor da her aklına gelen söylenmiyor .Daha da komiği kayınpederim bir akraba ziyaretine gittiğimizde başkaları için tuvalete girip sifon çekmeyi bilmeyen insanlar varmış diye anlatıyor içimden diyorum ki ne anlatıyor bu adam,burnunun dibinde kendi karısı çocukları aynı halt haberi yok herhalde !

Degismez bu adam. 40ina gelmis huy edinmis resmen. Benim 5 yasindaki yegenim bile ceker sifonunu, kocanizda o algi bile yok. Allah bilir pis elleriyle size kac sefer dokunuyor, evdeki esyalari elliyor. Igrenc bir durum. Hele su korona zamani olacak is degil. Adamlar en az 20 saniye yikayin diyorlar, kocaniz hic yikamiyor yahu.

Af buyurun eşiniz evdeyken,
büyük abdestinizi yapıp, sifonu çekmeden klozetin kapağını kapatın.
Sizin çıkardığınız mokun üstüne yapsın tuvaletini, bakalım napacak?
Sonra da oturup konuşun.
Ne düşündü? Hoşuna gitti mi bu durum?
Kendi duygularınızı, bu durumun sizi ondan soğuttuğunu, o nedenle böyle bir misilleme yaptığınızı gündeme getirin.

Çocuklar/ergenler için uyguladığımız bir yöntemi de deneyebilirsiniz.
Klozetin üstüne A4'e büyük puntoyla yazılmış
'SİFONU ÇEK'
Lavaboya da 'ELLERİNİ SABUNLA EN AZ 20 SANİYE YIKA' yazısı yapıştırın.
Durmadan hatırlatmaktan daha iyi bir yöntem.

Belki karısına evladına duyuru yapıyordur :)

Valla evi dağınık olur, camını sık silmez, balkonunu yıkamaz başka şey.
Ama kişisel temizliğe özen göstermeyen insanı anlamıyorum.

Çok mide bulandırıcı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…