Eşimin pis huylarından bıktım

valla allah sabır versin iğrendim okurken ben olsan-m sizin yerinizde açık açık eşimle konuştum ve baktım olmuyo mu. tuvaleti asla temizlemeyeceğimi söylerdim ona yıkardım bakalım akıllanıyor mu akıllanmıyor mu. kadınlar kimsenin hizmetçisi değil madem hijyenine dikkat etmiyor ciddiyim temizlemezdim illa ki bir yerden sonra o da rahatsız olur bu durumdan.. çok ilginç gerçekten. sifon çekilmemiş tuvalete daha sonradan ailecek girdiklerinde mideleri hiç mi bulanmıyor anlamıyorum

Tuvalet konusunu bilmiyor olabilirsiniz ama deodorant kullanmadığını yeni fark etmiş olamazsınız. Hiç ter kokmuyordu demekki iyi saklamış kendini
flört döneminde farklı şehirlerde çalışıyorduk ayda 1-2 kere görüşebiliyorduk farketmedim demek ki o zamanlar herkes kendine özen gösterir cicim ayları muhabbeti,evde de 2 kere sıkıyorsa 3.sü yok demek istediğim bazen sigara kokusu ve ter kokusu birbirine karışıyor midem bulanıyor deodorant sıksana diye ben veriyorum eline.Ona göre sorun yok ben abartıyorum

Pisler ya sokucaksın kafasını klozete görecek. Demekki evlerinde herkes birbirinin b.kunun üstüne yapıp yapıp gidiyor. Hayvanlar bile eşeliyor kapatıyor hayret yani.
Aklıma eski köy tuvaletleri geldi. Şu 4 taş koyup ortasına derin bir çukur kazılan. Bir hafta yaptığının sana göz kırptığı bunlar da birbirininkine göz kırpıyor. Öyle bir insanla yaşamak çok zor ya

Gtünü de düzgün yıkamıyordur Allah bilir.
Bir insanın kişisel temizlik anlayışı ve alışkanlıkları en önemli şeylerden birisi; yani şu sifonu çekmeyen insandan öte pislik hissi uyandıracak kaç davranış var ki daha? Benim için boşanma sebebi olurdu çünkü tiksinç. Aynı yatağı paylaşmak da bir tür eziyet olmalı. Elini ayağını yıkamadan bkuyla gezip evi de yatağı da her yeri bk eder ya. Iy. Elinden yemek de yenmez.

Sizinki aileden sorunlu maalesef. 6 yaşındaki kızımın her gün iç çamaşırlarını değiştiriyorum ve birinde söylemesem birinde mutlaka söylüyorum iç çamaşırları 1 günden fazla giyilmez diye. Aklına yer etsin iyice. Çocuk bizden özellikle anneden ne görürse onu yapar. Aileden öyle gördüğü için onun gözünde sifon çekmemek normalleşmiş.

soğuyorum zaten hatta soğudum diyebilirim evlenmeden öncesi heyecandan eser kalmadı kendisine de söyledim 2 yıl olacak evleneli biz hala sifon,tuvalet konuşuyoruz diye de sinirim bozuldu ağladım hatta
Valla sogumakta haklısın zaten geçen sene de konu açmışsın,idrar damlaları fayansta kurumuş oluyor vs diye anlattığın halde sana abartıyorsun bu sebepten boşanılmaz diye yorumlar gelmiş.Ama bal gibi de bu sebepten boşanılır.Bak bir senedir hiçbir şey değişmemiş sen bir senedir hala çekiyorsun.
İnsanın içi bulanır,midesi kaldırmaz,engel durumu olsa hastalık falan olsa sabret denilir ama bile bile yapıyorlar bunu yani apaçık ortada.
Sen elinde mesleği olan ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın.Disardaki eflatunla evde idrar temizleyen sifon kovalayan eflatun aynı mı bir bak lütfen sen hak ediyor musun bunu?

Bir yere misafirliğe gittiğinizde napiyorsunuz Çocuk gibi devamlı kontrol etmeniz lazim. Sifona basmak ne kadar zor olabilir ya. Utanmiyor mu uyardiginizda

Bence orda laf sokmuş adamcağız. Böyle diyorum ama bizimkiler siz anlayın manasında.
Ya hadi orda şartlar dersin sineye çekersin de burda pislikle pintilik birarada

Evde alaturka varsa ona yönlendirin kendisini. İnsanın midesi bulanır.
Alaturka tuvalete de girse değişen bir şey olmuyor onda da hem sifonu cekmediği zamanlar oluyor hem de ayakta işediği için kenarlara idrar sıçramış oluyor sarı sarı leke olarak öyle kalıyor ve iğrenç kokuyor ve bunu akıl edip de düşünmüyor ben ona sinir oluyorum insan bir dönüp arkasına bakar,tam tersi ben girince su döküyorum arkasından her yere

Saka gibi cocuk yapsan babadan daha erken tuvalet aliskanligini kapar

bu arada degil evli Ben bu öggggkkk herifle arkadas bile kalmam

bu yine iyi hali bu kadar yontabildim bir senede klozete işerken nasıl beceriyorsa klozetin altında ya bildiğimiz ayak bastığımız yerdeki fayansta sarı sarı lekeler oluyor ve kokuyor(adam ne görüyor ne de burnu koku alıyor) artık çağırıp gösteriyorum ve kendisine sildiriyorum iyice gözüne sokmak için bildiğin mağarada yetişmiş bunlar

İnanılmaz soğumuşsun haklı olarak
Sonra bide anasının b.kuyla uğraşır kızcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…