- Konu Sahibi eflatun899
-
flört döneminde farklı şehirlerde çalışıyorduk ayda 1-2 kere görüşebiliyorduk farketmedim demek ki o zamanlar herkes kendine özen gösterir cicim ayları muhabbeti,evde de 2 kere sıkıyorsa 3.sü yok demek istediğim bazen sigara kokusu ve ter kokusu birbirine karışıyor midem bulanıyor deodorant sıksana diye ben veriyorum eline.Ona göre sorun yok ben abartıyorumTuvalet konusunu bilmiyor olabilirsiniz ama deodorant kullanmadığını yeni fark etmiş olamazsınız. Hiç ter kokmuyordu demekki iyi saklamış kendini
Aklıma eski köy tuvaletleri geldi. Şu 4 taş koyup ortasına derin bir çukur kazılan. Bir hafta yaptığının sana göz kırptığıPisler yasokucaksın kafasını klozete görecek. Demekki evlerinde herkes birbirinin b.kunun üstüne yapıp yapıp gidiyor. Hayvanlar bile eşeliyor kapatıyor hayret yani.
Sizinki aileden sorunlu maalesef. 6 yaşındaki kızımın her gün iç çamaşırlarını değiştiriyorum ve birinde söylemesem birinde mutlaka söylüyorum iç çamaşırları 1 günden fazla giyilmez diye. Aklına yer etsin iyice. Çocuk bizden özellikle anneden ne görürse onu yapar. Aileden öyle gördüğü için onun gözünde sifon çekmemek normalleşmiş.flört döneminde farklı şehirlerde çalışıyorduk ayda 1-2 kere görüşebiliyorduk farketmedim demek ki o zamanlar herkes kendine özen gösterir cicim ayları muhabbeti,evde de 2 kere sıkıyorsa 3.sü yok demek istediğim bazen sigara kokusu ve ter kokusu birbirine karışıyor midem bulanıyor deodorant sıksana diye ben veriyorum eline.Ona göre sorun yok ben abartıyorum
Valla sogumakta haklısın zaten geçen sene de konu açmışsın,idrar damlaları fayansta kurumuş oluyor vs diye anlattığın halde sana abartıyorsun bu sebepten boşanılmaz diye yorumlar gelmiş.Ama bal gibi de bu sebepten boşanılır.Bak bir senedir hiçbir şey değişmemiş sen bir senedir hala çekiyorsun.soğuyorum zaten hatta soğudum diyebilirim evlenmeden öncesi heyecandan eser kalmadı kendisine de söyledim 2 yıl olacak evleneli biz hala sifon,tuvalet konuşuyoruz diye de sinirim bozuldu ağladım hatta
Bence orda laf sokmuş adamcağız. Böyle diyorum ama bizimkiler siz anlayın manasında.bazen içimden oğlum siz mağarada mı yetiştiniz demek geliyor da her aklına gelen söylenmiyor .Daha da komiği kayınpederim bir akraba ziyaretine gittiğimizde başkaları için tuvalete girip sifon çekmeyi bilmeyen insanlar varmış diye anlatıyor içimden diyorum ki ne anlatıyor bu adam,burnunun dibinde kendi karısı çocukları aynı halt haberi yok herhalde !
Ya hadi orda şartlar dersin sineye çekersin de burda pislikle pintilik biraradaAklıma eski köy tuvaletleri geldi. Şu 4 taş koyup ortasına derin bir çukur kazılan. Bir hafta yaptığının sana göz kırptığıbunlar da birbirininkine göz kırpıyor. Öyle bir insanla yaşamak çok zor ya
Alaturka tuvalete de girse değişen bir şey olmuyor onda da hem sifonu cekmediği zamanlar oluyor hem de ayakta işediği için kenarlara idrar sıçramış oluyor sarı sarı leke olarak öyle kalıyor ve iğrenç kokuyor ve bunu akıl edip de düşünmüyor ben ona sinir oluyorum insan bir dönüp arkasına bakar,tam tersi ben girince su döküyorum arkasından her yereEvde alaturka varsa ona yönlendirin kendisini. İnsanın midesi bulanır.
Bunu yapabilir konu sahibi. Ben banyodaki klozete giderim, eşim alaturkaya. Sadece 1 kere temizledim bunca senedir yıllardır lavabo dahil kendi temizler, ben sadece havlu değiştiririm.Evde alaturka varsa ona yönlendirin kendisini. İnsanın midesi bulanır.
Saka gibi cocuk yapsan babadan daha erken tuvalet aliskanligini kaparHerkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
bu yine iyi hali bu kadar yontabildim bir senede klozete işerken nasıl beceriyorsa klozetin altında ya bildiğimiz ayak bastığımız yerdeki fayansta sarı sarı lekeler oluyor ve kokuyor(adam ne görüyor ne de burnu koku alıyor) artık çağırıp gösteriyorum ve kendisine sildiriyorum iyice gözüne sokmak için bildiğin mağarada yetişmiş bunlarValla sogumakta haklısın zaten geçen sene de konu açmışsın,idrar damlaları fayansta kurumuş oluyor vs diye anlattığın halde sana abartıyorsun bu sebepten boşanılmaz diye yorumlar gelmiş.Ama bal gibi de bu sebepten boşanılır.Bak bir senedir hiçbir şey değişmemiş sen bir senedir hala çekiyorsun.
İnsanın içi bulanır,midesi kaldırmaz,engel durumu olsa hastalık falan olsa sabret denilir ama bile bile yapıyorlar bunu yani apaçık ortada.
Sen elinde mesleği olan ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın.Disardaki eflatunla evde idrar temizleyen sifon kovalayan eflatun aynı mı bir bak lütfen sen hak ediyor musun bunu?
İnanılmaz soğumuşsun haklı olarakflört döneminde farklı şehirlerde çalışıyorduk ayda 1-2 kere görüşebiliyorduk farketmedim demek ki o zamanlar herkes kendine özen gösterir cicim ayları muhabbeti,evde de 2 kere sıkıyorsa 3.sü yok demek istediğim bazen sigara kokusu ve ter kokusu birbirine karışıyor midem bulanıyor deodorant sıksana diye ben veriyorum eline.Ona göre sorun yok ben abartıyorum
Sonra bide anasının b.kuyla uğraşır kızcağızBen eşime değil ama başka birine bir not yazmıştım gördüğüm duvar yazısından esinlenerek
Buraya çöpünü bırakan anasınıda bıraksın diye isimsiz nottu tabi
Sizde not yazın
buraya bkunu bırakan anasınıda bıraksın
bir yere misafirliğe gitsek ya da kendi evimize misafir gelse tedirgin oluyorum tabiki acaba sifonu çekti mi diyeBir yere misafirliğe gittiğinizde napiyorsunuzÇocuk gibi devamlı kontrol etmeniz lazim. Sifona basmak ne kadar zor olabilir ya. Utanmiyor mu uyardiginizda
Devamlı uyarmak cok yorucu, bi süre sonra bıkıp sizin için kavga sebebi olabilirbir yere misafirliğe gitsek ya da kendi evimize misafir gelse tedirgin oluyorum tabiki acaba sifonu çekti mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?