• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin. Piskolojisi bozuk

Prensesruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
113
15
48
28
1 bucuk yildr evliyim
Esimin kredi borcu var abisinn adina her ay geldimi abisi cok zorluo hadi ver die zaten vericz ama daha gunu gelmeden esimi bunalima sokuyor bu yuzden esim iddaa lar oynadi kazanirsam direk oderim die ama kaybetmek hic aklina gelmemis ve kaybettikce abisine iki defa daha kredi cektirdi biz 5 milyar cekmesini soyledik o 8 milyr cekp faziyle birlikde bize odetio ama 3 milyari kendine alms biz bnu sonradan ogrendk ama abisi okadar rezil bi insaki soyledgmz an kiyamet kopartio bu yuzden bizin 4 5 ay klms kredimz suan 2 sene her ay 1 milyar
bu yuzden her ay basi gelmeden krediyi istiyor babasi asaladi abisii bunaltiyor ve oda bni ve cocugumu terk edio buralardan gitti ne yapacagimi sasirsm suan buraya yazarkn bile agliyorum ama akil almak istyorm cnku suan hicbir sey dusuncek halde degilim yalvariyorum dunden beri eve gelmesi icin

Son düzenleme:
Çocuğunuz kaç yaşında? Bu adamı seviyor musunuz? Ya kendi hayatınıza bakın. Ya da destek olmak için sizde ek iş vs yapın. Başa gelmiş bir kere kendisi değil abisi çekmiş krediyi dolayısıyla hiçbirşey yapılamaz gibi.

Anladigim tek şey Eşinizin kredi borcu var ve abisinin adina.. oda borcu odeyebilmek icin iddia oynuyo ama kaybedecegi aklına gelmiyo , yine kredi cektiriyo .. faiziyle beraber sen odiceksin diyo abisi , kredi zamani gelince abisi arıyo babasi asagliyo Eşinizde sizi ve evi terk ediyo. . DİPNOT :Abisi yine abimi yapmış her seferinde kredi çekmiş tebrikler, ama neden 5 milyar isteyip 8 milyar cekmis ve 3 milyarı sorduğunuzda yada babaya söylediğinizde aldığınız cevap ne oldu?

Ne kadar kötü yazmışsınız, düzeltir misiniz?

Anladığım kadarıyla, eşiniz abisine kendi adına kredi çektirmiş, sonra bu borçları ödemek için iddia oynamış. Kaybetmiş, iyice borca batıp, abisine yine kredi çektirmiş. Ve siz kalkıp abisine rezil bir adam, sürekli baskı yapıyor diyorsunuz. Ve kocanız abi ve babasının baskısına dayanamayıp, sizi terk etmiş.

Buradan çıkan sonuç, rezil bir insan olanın kocanız olduğu kusura bakmayın. Baştan sona sorumsuzluk kokan bir adama benziyor. Abinin ve babanın baskıları da onun bu sorumsuzluğunu bildiklerinden muhtemelen. Ödeyemeyeceği borçların altına girmiş, kumar oynamış, kaybetmiş, yine borç almış, battıkça batmış. Bunların tek sebebi kendisi, abi ya da baba değil. Sizi terk etmesi de karakterine yakışan cinsten olmuş.

Sanırım sizin üstünüze bir borç yok. Çocuğunuza bakabilecek biri var mı? Bir işe girip, kendi hayatınıza bakmanız gerekiyor, ben başka çare göremedim.

Isde ben seni cok uzdum kendimi duzene koyup geri gelicem beni afet ben sana iyi bir es olamadim die bunun babasi cok asiri bi aksi bi ara elektirigimiz kesildi ama odemedigimzden degil hatlarda karisiklik olmus diye kestilr sonradan actilar babasi vay efendim nasil senin elektirigin kesilir sen erkekmisin neler soyldi neler abiside ayni babasi gibi hayir esim 3500 maas aliyor ama oladr bunalimdaki parayi nere ye beriyor nereye harcama gidiyor hesaplamiyor direk aliyor herseyi onlar yuzunden duzen kuramadik bi turlu yoksa maddi skntimz yok

borçsuz insan mı var evden gitmek ne demek çözüm bumu bence evliliğinizin altında yatan farklı sorunlar var borcunun hırsını sizden çıkarıp evliliğini yıpratıyor
Sorunun borç bitince ortadan kalkacağına inanıyorsanız çalışıp destek olup bu zor günleri atlatabilirsiniz abisi hakkında olumlu olumsuz hiç bir eleştiri yapmayın bu dönemde zaten kuruyor kızıyor daha da dolmasın

Eşimin kredi borcu var abisinn adina her ay geldimi abisi cok zorluo hadi ver die zaten vericz ama daha gunu gelmeden esimi bunalima sokuyor bu yuzden esim iddaa lar oynadi kazanirsam direk oderim die ama kaybetmek hic aklina gelmemis ve kaybettikce abisine iki defa daha kredi cektirdi
bu cümleden sonra beynim kanadı eşiniz size ve ailesine dert olmak için gelmiş. eşinizin psikolojisi değil karakteri bozuk. yakında bu evlilik biter.sizin isterseniz dağlar kadar sabriniz olsun.isterseniz eşiniz dibinizde oturup hiç evden çıkmasın.

Hayir abisi eb yapiyodu ve esimi kandirdi ilk basda 10 miluar kredi cekdi evin kapilarini yapabilmk icin onuda esimin safligindan yararlanip yarisina ona odetio du asiri borc altina koyunca ondan idda oynadi 5 milyr tek kredi ck dedi o ise 8 milyr cekio 3 milyarini cebe atmis ama faziyle bize odetiyo biz bunu sonradan ogrendik

kocanızın sorumsuzluklarını ailesine yüklemeyin bence adam zaten alışmış her yanlışını babasına abisine atmaya sizi de alıştırmış

3500 liranın nereye gittiğini bilmiyor niye çünkü babası baskıcı

ne alaka?

Isde ben seni cok uzdum kendimi duzene koyup geri gelicem beni afet ben sana iyi bir es olamadim die bunun babasi cok asiri bi aksi bi ara elektirigimiz kesildi ama odemedigimzden degil hatlarda karisiklik olmus diye kestilr sonradan actilar babasi vay efendim nasil senin elektirigin kesilir sen erkekmisin neler soyldi neler abiside ayni babasi gibi hayir esim 3500 maas aliyor ama oladr bunalimdaki parayi nere ye beriyor nereye harcama gidiyor hesaplamiyor direk aliyor herseyi onlar yuzunden duzen kuramadik bi turlu yoksa maddi skntimz yok
düzgün yazın lütfen!!
bide milyar kalkalı çok oldu :)
eşiniin maaşını siz alın ve ödemeleri düzene koyun madem
sizde çalışıyor musunuz

Bende ona bunu anlatiyorum ya ben evde ac kalirim yeterki sen uzulme diye ama yok anlamiyor ben sana hep kotu bi es oldum diyip duruyor hep beni aşaladilar hep kufurler etiler ama hic kimse destek olmadi bana bunalimdayim diyip duruyor sehri terk etmis simdi yalvar yakar geri getirtiyorum sizce eve geldimi ne yapmaliyim

Bende ona bunu anlatiyorum ya ben evde ac kalirim yeterki sen uzulme diye ama yok anlamiyor ben sana hep kotu bi es oldum diyip duruyor hep beni aşaladilar hep kufurler etiler ama hic kimse destek olmadi bana bunalimdayim diyip duruyor sehri terk etmis simdi yalvar yakar geri getirtiyorum sizce eve geldimi ne yapmaliyim

tekrar gitmemesi için yalvarmalısın :işsiz:

ne yapacaksın aldığı maaşa el koyabilsen keşke

Borcu varken kazanırım mantığı ile kumar oynamayı aklım almadı. Bunların sorumlusu sizmişsiniz gibi evi terk etmek hangi akla hizmettir onu da anlayamadım. Siz çocuğunuzla birlikte taş mı yiyeceksiniz, sizi bir tane çocukla ortada bırakıp gitmek nasıl bir acizliktir yahu? Eşinizi arayın, aklını başına alsın, dönsün evine, ek iş yapsın, gerekirse sizde çalışıp destek olun ödeyin borçlarınızı. Ödenmeyecek miktarlar değil bunlar. Her başı sıkıştığında ben gidiyorum demek hiçbir soruna çare değil, çocuk oyuncağı değil evlilik.

Isde sorun odemekde degil babasi cok aksi bir sey olsun hemen olayi kat kat yapiyo ben yapaiyorum ben oduyorum diye aslinda esim halli dayanilcak gibi degiller ama benim gunahim neki simdi geliyor sizce ne yapmaliuim

Borcu kapatmak için iddaa oynamış hatta baya para kaybetmiş ki tekrar kredi çekiliyor.
Ki bence eşin iddaa tarzı şeyleri hep oynuyor gibi geldi.
Bence eşinin ailesi eşinin parayı idare edemediğini biliyor o yüzden zaman yaklaştıkça hazırlasın diye sıkıştırıyor.
Bir de 3500 alıyor 1000 lira krediye verse kaldı 2500 geçinilemeyecek para değil 2 sene biraz dişinizi sıkın.
Ama bence düşünmen gereken her zorlukta çocuğunu eşini bırakıp giden adama ne kadar güveneceksin o mesele.
Eşiniz bunalımdan ziyade zora gelmiş kaçmış gibi geldi.
Bence evliliğini tekrar gözden geçir. yarın bir gün canını sıkan durumda ya tekrar yanında olmazsa.

Ödemeyi otomatik olarak hesabindan ödemiyor mu? Neden baski kuruyorlar? Esiniz size galiba herseyi anlatmiyor. Benim esim de akrabasi icin kredi cekmisti. Aylıkları banka hesaplarından otomatik olarak ödeniyordu. Hic sorun olmadi. Bence burda eksikler var. Size üzüldüm vallaha. Eşiniz kendini idare edemiyor sizin basinizi yakmış

Back
X