• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin. Piskolojisi bozuk

E biz o krediyi odemessek oda bizim bileziklerimizi vermez zaten kredi 1 sene klms biz bu krediyi bitrdgmz zamn elimize 105 gram bilezik gelicek cok asiri rahatlicaz burda 1 sene dardayiz ama isde bunu anlamio hep kafasina takio cnku krediler bitigi an bilezik alincak
Gercekten o bileziklerin gelecegine inandiniz mi

Isde ben seni cok uzdum kendimi duzene koyup geri gelicem beni afet ben sana iyi bir es olamadim die bunun babasi cok asiri bi aksi bi ara elektirigimiz kesildi ama odemedigimzden degil hatlarda karisiklik olmus diye kestilr sonradan actilar babasi vay efendim nasil senin elektirigin kesilir sen erkekmisin neler soyldi neler abiside ayni babasi gibi hayir esim 3500 maas aliyor ama oladr bunalimdaki parayi nere ye beriyor nereye harcama gidiyor hesaplamiyor direk aliyor herseyi onlar yuzunden duzen kuramadik bi turlu yoksa maddi skntimz yok
Arkadaşım abiyla baba çok iyi davranıyorlar, ne yapacaklardı? Vay paşam aslanım oyna tabi evine çoluğuna çocuğuna bakma mı diyeceklerdi!
Valla gitmişken bu adamı boşa, bundan ne köy olur ne kasaba!

Hayir esimi taniyorum bn 6 yildir taniyorum baskiya gelemiyor zaten oduyoruz abisi cok pirpirikli insan her aksam karisiyla kavga ediyor cok asiri sinidli insanlar cok bunaltiyor benim esim cok iyi bir insandi hicbir kotu huyu yokdu ama isde bu kafasina taktigi icin bu hale geldik
Vay vay vay baskıya gelemiyormuş? Ya siz şaka mısınız? Baskıya gelemiyor ama ailesini bırakıp gidiyor! Oh ne güzel dünya ya. Valla herkesin sizin gibi karısı olmalı (!)

Aslind abi yandan cok sinirliyim beni birakip gitmesi asiri zoruma gittu ama bi yandanda belki bunaldi cunku her eve geldiginde oflayip pufluyur ben niye hic duzelmiyorum yiyemiyorum icemiyorum artik diye ondan icim aciyor ona suan

Erkeklerin felaketlerle başa çıkma yöntemi:kaçmak

Ya kendinizi kandırmayın. Ne suç varsa esinizin ailesinin uzerine atmissiniz. Sizin kocanız kendini yetistirememis. Ben abisinin yerinde olsam kredi bile çekmem.

1 bucuk yildr evliyim
Esimin kredi borcu var abisinn adina her ay geldimi abisi cok zorluo hadi ver die zaten vericz ama daha gunu gelmeden esimi bunalima sokuyor bu yuzden esim iddaa lar oynadi kazanirsam direk oderim die ama kaybetmek hic aklina gelmemis ve kaybettikce abisine iki defa daha kredi cektirdi biz 5 milyar cekmesini soyledik o 8 milyr cekp faziyle birlikde bize odetio ama 3 milyari kendine alms biz bnu sonradan ogrendk ama abisi okadar rezil bi insaki soyledgmz an kiyamet kopartio bu yuzden bizin 4 5 ay klms kredimz suan 2 sene her ay 1 milyar
bu yuzden her ay basi gelmeden krediyi istiyor babasi asaladi abisii bunaltiyor ve oda bni ve cocugumu terk edio buralardan gitti ne yapacagimi sasirsm suan buraya yazarkn bile agliyorum ama akil almak istyorm cnku suan hicbir sey dusuncek halde degilim yalvariyorum dunden beri eve gelmesi icin
eşiniz borcu borçla hatta kumarla kapatmak gıbı bır yanlış seçim yapmış, zaten bu demek oluyor ki ya kumar bağımlısı ya da psikolojisi gerçekten kötü mantıklı karar alamıyor.
abisinin sizin için çektiği meblağın karşılığı ne ise onu ödeyin gerisine karışmayın..
ve neden bu kadar kafaya takıyor ki?? abisi bu kadar bunaltıyor ise (bize anlatmadığınız şeylerde olabilir ne bileyim borcunu gününde ödememiş, zamanında geciktirmiş olabilir eşiniz ve abisininde eşinize karşı para konusunda güveni yok diye düşünüyorum ki her fırsatta adama kredi çektirmiş kendi borçları için) ve panatez içindeki durumlardan biri yaşanmadı ise geçmişte sizde onu bunaltın , borç onun borcu değil mi??? ödesin paşa paşa..
madem gününde ödeniyor size düşen kısım abisininde sizi şıkıştırmaması lazım.
birde son olarak eşiniz iş bitirici , sorun çözücü bir adam değil sizi v eçocuğunu düşünmeden borç yapmasından, zora geldi mi kaçmasından belli.
siz ilişkinizi yeniden gözden geçirin, çalışmıyorsanız işe girin eşinize güvenmeyin maddi anlamda ve eşinize bir dur deyin borç konusunda..!

Bu ne yani eşiniz bahane aramış bence. Daha çok sahip çıkması gerekirken o değilde abinin eşine de maşallah dedim çoğu çektirmez asla kumar için falan. Sizde girin işe çalışın şu sizi terkeden adamı da boşayın o yalvarsın o ağlasın sen niye ağlıyorsun

Soyle hata yapip milleti borclandirip kandirip kredi cekip pskilojim bozuk diyenlerede hayranim bi soyle akilli olamadim.bu arada abi pislik lafini haketmiyor aksine cok saf.uc kere kredi cekecek kadar

Back
X