- 18 Eylül 2017
- 113
- 15
- 48
- 28
- Konu Sahibi Prensesruya
Ne bilim ya aklim durms daha 1 bucuk senedr evliyim basima gelmedik sey kalmadi cok kafasina takan bir insnan biraz gamsiz olsa hicbir sorunumuz olmicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozellikle isaretledigim kısım +1Ne kadar kötü yazmışsınız, düzeltir misiniz?
Anladığım kadarıyla, eşiniz abisine kendi adına kredi çektirmiş, sonra bu borçları ödemek için iddia oynamış. Kaybetmiş, iyice borca batıp, abisine yine kredi çektirmiş. Ve siz kalkıp abisine rezil bir adam, sürekli baskı yapıyor diyorsunuz. Ve kocanız abi ve babasının baskısına dayanamayıp, sizi terk etmiş.
Buradan çıkan sonuç, rezil bir insan olanın kocanız olduğu kusura bakmayın. Baştan sona sorumsuzluk kokan bir adama benziyor. Abinin ve babanın baskıları da onun bu sorumsuzluğunu bildiklerinden muhtemelen. Ödeyemeyeceği borçların altına girmiş, kumar oynamış, kaybetmiş, yine borç almış, battıkça batmış. Bunların tek sebebi kendisi, abi ya da baba değil. Sizi terk etmesi de karakterine yakışan cinsten olmuş.
Sanırım sizin üstünüze bir borç yok. Çocuğunuza bakabilecek biri var mı? Bir işe girip, kendi hayatınıza bakmanız gerekiyor, ben başka çare göremedim.
Hayir esimi taniyorum bn 6 yildir taniyorum baskiya gelemiyor zaten oduyoruz abisi cok pirpirikli insan her aksam karisiyla kavga ediyor cok asiri sinidli insanlar cok bunaltiyor benim esim cok iyi bir insandi hicbir kotu huyu yokdu ama isde bu kafasina taktigi icin bu hale geldik
Hayir esimi taniyorum bn 6 yildir taniyorum baskiya gelemiyor zaten oduyoruz abisi cok pirpirikli insan her aksam karisiyla kavga ediyor cok asiri sinidli insanlar cok bunaltiyor benim esim cok iyi bir insandi hicbir kotu huyu yokdu ama isde bu kafasina taktigi icin bu hale geldik
Esiniz gibi abisi de kafasına takıyodur belki. Siz ödemezseniz o ödeyecek kolay mı borcun altına girmek.? Esiniz bu kadar takıntılıkysa kendi çekseydi kredisini hem abisine çektirsin hem sizi ortada bırakıp gitsin siz de kocanızı aklayın oh ne güzel dünyaHayir esimi taniyorum bn 6 yildir taniyorum baskiya gelemiyor zaten oduyoruz abisi cok pirpirikli insan her aksam karisiyla kavga ediyor cok asiri sinidli insanlar cok bunaltiyor benim esim cok iyi bir insandi hicbir kotu huyu yokdu ama isde bu kafasina taktigi icin bu hale geldik
Niye onlar yuzund3n onlar mi harcadi cekilen krediyi siz miIsde ben seni cok uzdum kendimi duzene koyup geri gelicem beni afet ben sana iyi bir es olamadim die bunun babasi cok asiri bi aksi bi ara elektirigimiz kesildi ama odemedigimzden degil hatlarda karisiklik olmus diye kestilr sonradan actilar babasi vay efendim nasil senin elektirigin kesilir sen erkekmisin neler soyldi neler abiside ayni babasi gibi hayir esim 3500 maas aliyor ama oladr bunalimdaki parayi nere ye beriyor nereye harcama gidiyor hesaplamiyor direk aliyor herseyi onlar yuzunden duzen kuramadik bi turlu yoksa maddi skntimz yok
Cocugumla ac kaldim diye dusunmuyon da yeter ki gel ac kalirim diyon... gelsinde hepten ac kalin birbirinizi pisirip yersiniz artik... yazik cocuga yazikBende ona bunu anlatiyorum ya ben evde ac kalirim yeterki sen uzulme diye ama yok anlamiyor ben sana hep kotu bi es oldum diyip duruyor hep beni aşaladilar hep kufurler etiler ama hic kimse destek olmadi bana bunalimdayim diyip duruyor sehri terk etmis simdi yalvar yakar geri getirtiyorum sizce eve geldimi ne yapmaliyim