Haklısınız ama zaten herşeyle ben ilgileniyorum ona farkettirmeden artık daha cok bakmam lazım herşeyEşinizi en iyi siz tanırsınız. Ama bence izlemekte yarar var
Evet canim öyle olmus
Internet bitmiş sürekli internet alinmis 10 lira 20 lira falan internet asimi paket alımı yazıyor telefon dokumunde fatura geçmişi yaniInternet aşımı nasıl olur anlamadı.. 120.tl. yok bir aşımda saatlerce girmiş olması gerekiyor.
Artık çok daha uygun paketler var. Ve hatta bir çok sosyal ağ ücretsiz olan, paket aşımında haber veren, dondurulan , ek paket alma hakkı tanıyan tarifler var.
Bilemiyorum, internet aşımına benzemiyor sanki.
Oyle yapcamda simdi kirginim konusmucamBen olsam yine de eşimi yakın takibe alırdım
Bide şey esim hiç bişey saklayamax benden herşeyi ortadadır bilirim yani yani oynasa onu bile der ama yinede tedbir alim benBen olsam yine de eşimi yakın takibe alırdım
Oynadığını sanmıyorum oynasa para eksilmezmi maaşına kadar ben çekerim herşey bende kredi kartimiz bile yok zaten maaş yarısı ev kredisine yarısı kardeşime kredi çektim ona gidiyor yani kalan parada bende oynasa duymazmiyim sizce bu durumdaKesin esin oynuyor.. millete camur atarlar kendilerini temize cikarirlar..
Bide güveniyorum oynamaz para kinusunda hassastır.ama bu arkadaşı tam bu yılışık görürsem dicem ama adamaOynadığını sanmıyorum oynasa para eksilmezmi maaşına kadar ben çekerim herşey bende kredi kartimiz bile yok zaten maaş yarısı ev kredisine yarısı kardeşime kredi çektim ona gidiyor yani kalan parada bende oynasa duymazmiyim sizce bu durumda
Tepki vermeniz normal. Ama aşırıya kaçmayın. Olgun davranın. Üzerine gidince hiçbişey olmuyor çünkü. Tavrınız net olsun. 1 kere kesin dille taviz vermeyeceğinizi söyleyin ve konuyu kspatın. Bu bütün yeni evlilere tavsiyem. Dır dırın hiç bir faydası yok.Slm kizlar hayırlı akşamlar bu gün güzel bi pazar geçirdik.Herşey güzeldi eşimle temizlik yaptık.Yemek yaptık.Akşam üstü telefon faturalarimiz geldi.Hep sabit gelir ikimizin ona100,bana 80, elime telefonu aldım esime 207 lira gelmiş şaşırdım. Tepki vermeden sordum bu ne hayatim dedim oda bi yanlışlık vardır sorarız dedi.Tam dedim.konu kapandı dışarı çıktık aklıma takıldı hadi git sor diyorum yetkili bayiye sormadı.Neyse dedim.sonra döküldü bir arkadaşı var pislik herif kumarbaz kendi hattı kapanmış benim eşimden girmiş internete.Bu adamdan uzak durmasını söyledim para vermiyor artık daha önce parada vermişti ve tartismistik.Sonra dedi vercek parasını ama ben sinir oldum konuşmuyorum şimdi sizce nasıl davranmaliyim.Bir akıl verirmisiniz.Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın lütfen...
Inanmicaksiniz Ama bu ilk tartışmamız 2 yılda dirdir yapmayı sevmem ama canımı sıktı bu durumTepki vermeniz normal. Ama aşırıya kaçmayın. Olgun davranın. Üzerine gidince hiçbişey olmuyor çünkü. Tavrınız net olsun. 1 kere kesin dille taviz vermeyeceğinizi söyleyin ve konuyu kspatın. Bu bütün yeni evlilere tavsiyem. Dır dırın hiç bir faydası yok.
Kendisi birseyler yapmışsa dahi bu ders olmuştur,tekrar edecegini sanmam ama arkadaşı ise araya bayağı mesafe koyması gerek ne demek telimle iş cevirecek?Inanmicaksiniz Ama bu ilk tartışmamız 2 yılda dirdir yapmayı sevmem ama canımı sıktı bu durum
Tayine gitcez baya mesafe olacak çok şükür işleri degiscek adam pislik yani kumar var en başta kötü bi aliskanlikKendisi birseyler yapmışsa dahi bu ders olmuştur,tekrar edecegini sanmam ama arkadaşı ise araya bayağı mesafe koyması gerek ne demek telimle iş cevirecek?
geçmiş olsun muhtemelen eşiniz yalan söylüyorSlm kizlar hayırlı akşamlar bu gün güzel bi pazar geçirdik.Herşey güzeldi eşimle temizlik yaptık.Yemek yaptık.Akşam üstü telefon faturalarimiz geldi.Hep sabit gelir ikimizin ona100,bana 80, elime telefonu aldım esime 207 lira gelmiş şaşırdım. Tepki vermeden sordum bu ne hayatim dedim oda bi yanlışlık vardır sorarız dedi.Tam dedim.konu kapandı dışarı çıktık aklıma takıldı hadi git sor diyorum yetkili bayiye sormadı.Neyse dedim.sonra döküldü bir arkadaşı var pislik herif kumarbaz kendi hattı kapanmış benim eşimden girmiş internete.Bu adamdan uzak durmasını söyledim para vermiyor artık daha önce parada vermişti ve tartismistik.Sonra dedi vercek parasını ama ben sinir oldum konuşmuyorum şimdi sizce nasıl davranmaliyim.Bir akıl verirmisiniz.Biraz uzun oldu. Kusura bakmayın lütfen...
Ben yalan söylediğini sanmıyorum güveniyorum onageçmiş olsun muhtemelen eşiniz yalan söylüyor
umarım siz haklı çıkarsınız ,her şey gönlünüzce olsunBen yalan söylediğini sanmıyorum güveniyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?