Eşimin pislik arkadaşı

Evet canim öyle olmus

Internet aşımı nasıl olur anlamadı.. 120.tl. yok bir aşımda saatlerce girmiş olması gerekiyor.

Artık çok daha uygun paketler var. Ve hatta bir çok sosyal ağ ücretsiz olan, paket aşımında haber veren, dondurulan , ek paket alma hakkı tanıyan tarifler var.

Bilemiyorum, internet aşımına benzemiyor sanki.

Internet bitmiş sürekli internet alinmis 10 lira 20 lira falan internet asimi paket alımı yazıyor telefon dokumunde fatura geçmişi yani

Eğer bu kişi eşinin telefonunu alıp internete girip birde faturayı katlayacak kadar cesaretli ve eşine yakınsa...

"Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"derler. Bu sözü duymuşsundur elbet...

Eşin bu insandan kopamıyorsa vardır bir şeyler...

Bana inandirici gelmedi suc atmis gibi bir hali var.Kazik kadar adamlar belki sen ask mesaji atacan niye telini vermis ne sacma

Baya tavır yaptım konuşmuyorum herşeyi anlat dedim bişey yok diyor fatura dökümü istedim gelcek yalan soyleme dedim beni dinle dedi dinlemedim ise sinirlendi sabahda ise gitti hiç kalkmadim sinir oluyorum başkaları için huzursuz olmaya

Ben olsam yine de eşimi yakın takibe alırdım
Bide şey esim hiç bişey saklayamax benden herşeyi ortadadır bilirim yani yani oynasa onu bile der ama yinede tedbir alim ben

Kesin esin oynuyor.. millete camur atarlar kendilerini temize cikarirlar..

Kesin esin oynuyor.. millete camur atarlar kendilerini temize cikarirlar..
Oynadığını sanmıyorum oynasa para eksilmezmi maaşına kadar ben çekerim herşey bende kredi kartimiz bile yok zaten maaş yarısı ev kredisine yarısı kardeşime kredi çektim ona gidiyor yani kalan parada bende oynasa duymazmiyim sizce bu durumda

Bide güveniyorum oynamaz para kinusunda hassastır.ama bu arkadaşı tam bu yılışık görürsem dicem ama adama

Tepki vermeniz normal. Ama aşırıya kaçmayın. Olgun davranın. Üzerine gidince hiçbişey olmuyor çünkü. Tavrınız net olsun. 1 kere kesin dille taviz vermeyeceğinizi söyleyin ve konuyu kspatın. Bu bütün yeni evlilere tavsiyem. Dır dırın hiç bir faydası yok.

Inanmicaksiniz Ama bu ilk tartışmamız 2 yılda dirdir yapmayı sevmem ama canımı sıktı bu durum

Kendisi birseyler yapmışsa dahi bu ders olmuştur,tekrar edecegini sanmam ama arkadaşı ise araya bayağı mesafe koyması gerek ne demek telimle iş cevirecek?
Tayine gitcez baya mesafe olacak çok şükür işleri degiscek adam pislik yani kumar var en başta kötü bi aliskanlik

geçmiş olsun muhtemelen eşiniz yalan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…