Eşimin pislik arkadaşı

yanlış anlamayın lütfen, sizin dırdır yaptığınızı ima etmedim. yeri gelmişken belirteyim dedim.
Yani kadınların çoğu yapıyor evet haklısın sende ama ben pek yapmiyorum

Ben yalan söylediğini sanmıyorum güveniyorum ona[/Q
Yani kadınların çoğu yapıyor evet haklısın sende ama ben pek yapmiyorum
:) ben de sevmem.. eşinize güveniyor oluşunuzdan da biraz tahmin ettim zaten. erkekler bizden daha yavaş adapte oluyorlar evliliğe, artık aile olduğunuzu anlamalı. hayır diyemiyorsa bile sizi bahane etsin. hatta korkutabilirsiniz belki senin telefonundan oynuyor, yarın öbür gün başımıza bi iş gelmesin diye..

Emin misiniz arkadaşının yaptığına.Böyle durumlarda hep arkadaşlara top atılırda.Değilsede iş eşinizde bitiyor,hayır diyecek bitecek
Tam bende aynısını düşünüyordum. Hakikaten erkekler niye böyle yapıp edip arkadaşlarının üstüne atıyorlar.
Konu sahibinin eşi de öyle yapmış diyemem ama genel olarak erkeklerin böyle bi alışkanlıkları var

Akşam çok ağır konuştum bir daha olursa babama söylerim seni dedim ki hiç bi zaman soylemem allah o güne koymasin dedim kendini bileceksin zaten ben arkadaşlarına bile gondermiyorum bi kac arkadaşına yani onlar pek sevmiyorum da

Ben eminim eşimden yapmaz öyle şeyler ama haklısınız bi çok erkek arkadaşım yaptı diyor herşeye

Sakin davran ve eşine sen en iyisini bilirsin elbet ama bize zarar vereni bırak zarar verme potansiyeli olan insanlardan bile uzak olmalıyız vs. gibi güzel bir dille konuş direkt emri vaki ters tepebilir.

Sakin davran ve eşine sen en iyisini bilirsin elbet ama bize zarar vereni bırak zarar verme potansiyeli olan insanlardan bile uzak olmalıyız vs. gibi güzel bir dille konuş direkt emri vaki ters tepebilir.
O gelsin istiyorum haklı olan benim gelcek birazdan konuşmak istiyorum ama şimdi sen konuşmadım geri geldin der diye inat yapıyorum

Kizlar baristik esim ozur diledi.arkadaşından alcakmis fatura parasını öğle konuşmuşlar başta soylemeliydim dedi.haklısın dedi.ağladı hatta güvenini kaybettim senin diye sonra opustuk koklastik baristiksaolun tavsiyeleriniz için canlar

keşke her konu böyle tatlılıkla kapansa... çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…