Eşimin prezervatifinin eksildigini farkettim!

Kayganlaştırıcılı prezervatifse mast. Içın kullanmış olabilir. Değilse bence çok saçma neden taksın ki evde. Kendi yaptıysa da bi kere çok yanlış evde karısının da ihtiyaçları var.

Arkadaşlara katılıyorum fake bu konu.

Değilse eğer prezervatif al yerine koy deki merak ettim ne yaptığını seni araştırcam ondan fazla fazla aldım de. Rahat olsun adam.

Birincisi profilimi nasil açacağimi sana soracak degilim. Hesapta verecek degilim esas sen kimsin de sana hesap veriyorum. Ayrica oraya 2 tane foto koymussun da noldu? Hesabimi nasil acip nasil soru soracağıma sen karar veremezsin. Farkindaysan sadece senin mesajina oyle bir cevap vermişim. Cok net konusuyosun ya acikla diyorum bende.

Birbirimizi kandirmayalim hanımlar.Hepinizin cekmecesinden prezervatif eksilse ve kendiniz için kullanılmadığından eminseniz aklınıza ilk gelen"bu adam bunları kime kullanıyor?" olurdu.Başımıza gelmeyince fikir yürütmek kolay.
Konu sahibi,geçiştiriyor diye bişey olamaz,sor ve cevabını almadan bırakma!

gunaydın
sabahları melısa cayı ıcmenızı tavsıye ederım sakinlesmenız ıcın
sonra bırazda cevız yıyın ıyı gelıyormus
cunku kımse sıze hesap sormadı kımse de boyle cırkın uslupla karsı karsıya kalmak ıstemez
sebebını acıkla ! seklınde bır yaklasım karsısında daha agır bır cevap verebılırdım basını mı beklıyorum esınızın ?

cok fazla kuruntu ıyı degıl
adam masturbasyonda daha cok zevk almak ıstemıs sızı ıstememıs demek ıstemedım sızı kırmamak ıcın
ama alın cok net soyluyorum bunu ıstedınız madem

bazı seylerı acıkca yazmaya gerek yok anlasılabılır de sızın algınız ıcın 5 yasındakı cocuga anlatır gıbı anlatmak zorunda kaldım malesef
sırf yazmak ıcın yazmak ıstememıstım yoksa kesın aldattı demek en kolayıydı
ayrıca fotograf koymussam nolmus hösss yavas bıraz yavas ve agır gelın
canınız agzınızda cark cark sakız elınız belınızde kavga etmek ıstıyor sanıyorum ama ben o ınsan degılım

sıze ıyı eglenceler

Tek derdin kadinlar kulubu herhalde ben sirf arafta kaldığım icin kadinlarin ne dusunecegini merak ettigim icin bu hesabi actim tum gun burda takilayim diye degil. Isin gucun yok senin sanirim yaziiiiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…