- 3 Nisan 2019
- 22
- -5
- 6
- Konu Sahibi Esrakaraman
-
gunaydın
sabahları melısa cayı ıcmenızı tavsıye ederım sakinlesmenız ıcın
sonra bırazda cevız yıyın ıyı gelıyormus
cunku kımse sıze hesap sormadı kımse de boyle cırkın uslupla karsı karsıya kalmak ıstemez
sebebını acıkla ! seklınde bır yaklasım karsısında daha agır bır cevap verebılırdım basını mı beklıyorum esınızın ?
cok fazla kuruntu ıyı degıl
adam masturbasyonda daha cok zevk almak ıstemıs sızı ıstememıs demek ıstemedım sızı kırmamak ıcın
ama alın cok net soyluyorum bunu ıstedınız madem
bazı seylerı acıkca yazmaya gerek yok anlasılabılır de sızın algınız ıcın 5 yasındakı cocuga anlatır gıbı anlatmak zorunda kaldım malesef
sırf yazmak ıcın yazmak ıstememıstım yoksa kesın aldattı demek en kolayıydı
ayrıca fotograf koymussam nolmus hösss yavas bıraz yavas ve agır gelın
canınız agzınızda cark cark sakız elınız belınızde kavga etmek ıstıyor sanıyorum ama ben o ınsan degılım
sıze ıyı eglenceler
Valla daha önce saymak hiç aklıma gelmemiştiArkadaslar merhaba herkese. Ben bir konuda cok sıkıntı yaşıyorum. 2 ay once esimin cekmecesinde 3 tane prezervatif vardi.sonra bikac gun sonra cekmecesinde 2 ye dustugunu gordum. Sakayla karisik sordum gecistirdi. Ama benimlede pek ilgili degildir hatta bu tartisma konusu olur aramizda. Kavgalarimiz haftalarca surer. Bu ara yine konuşmuyoruz. Eksildigini farkettigimden beri hasta gibi sayiyorum ve suan yine 1 eksik var sormuyorum cunku yine gecistirecek. Ne yapmaliyim kafam cok karisik? Bir yandan da aldatir gibime gelmio ama baska bisey de gelmio aklima cildiricam yardımlarınızı yorumlarinizi bekliyorum.
Kendini ne kadar guzel tarif etmissin mahalle agzi ile konuşmak buna denir. Kadinlar kulubu burasi ama senin gibi kadin dusmani dolu ortalik. Kadin kadinin düşmanı yani. Bana o saydirdigin seyleri belki ďe senin esin yapıodur bilemezsin? Icin pis senin ben senin gibi agzimi bozmiim bana yakismaz cunku.ama sunu soyliim millet cingene olmus.gunaydın
sabahları melısa cayı ıcmenızı tavsıye ederım sakinlesmenız ıcın
sonra bırazda cevız yıyın ıyı gelıyormus
cunku kımse sıze hesap sormadı kımse de boyle cırkın uslupla karsı karsıya kalmak ıstemez
sebebını acıkla ! seklınde bır yaklasım karsısında daha agır bır cevap verebılırdım basını mı beklıyorum esınızın ?
cok fazla kuruntu ıyı degıl
adam masturbasyonda daha cok zevk almak ıstemıs sızı ıstememıs demek ıstemedım sızı kırmamak ıcın
ama alın cok net soyluyorum bunu ıstedınız madem
bazı seylerı acıkca yazmaya gerek yok anlasılabılır de sızın algınız ıcın 5 yasındakı cocuga anlatır gıbı anlatmak zorunda kaldım malesef
sırf yazmak ıcın yazmak ıstememıstım yoksa kesın aldattı demek en kolayıydı
ayrıca fotograf koymussam nolmus hösss yavas bıraz yavas ve agır gelın
canınız agzınızda cark cark sakız elınız belınızde kavga etmek ıstıyor sanıyorum ama ben o ınsan degılım
sıze ıyı eglenceler
Allah saydirmasin zaten. O noktaya getirmesinValla daha önce saymak hiç aklıma gelmemişti
Haklisiniz da ne bileyim.Erkekler bizim kadar zeki değil
Hahahah bi okudum da bende koptum o an gayet ciddi yazmıştımHahahahahhakoptum ya
Konu sahibi eşine açık açık sor valla koca boğma sebebi
Bir paket 55 tl olunca evden götürüyor. Ya da dışarda büyük paket saklanmıyor benceSeni aldatcak olsa disardan da temin edebilir ama evdekilere ne oldu..cok sıkıntılı bir durum
Arkadaşlar söylemek istemezdim ama masturubasyon diye bir sey var
bı dk ya
yenı uye ılk konu ve ısım soy ısımle acılan uyelık
???
Balon yapmiyor emin olun yani? Hala inanmak istediginize inanmaniz uzucuArkadaslar merhaba herkese. Ben bir konuda cok sıkıntı yaşıyorum. 2 ay once esimin cekmecesinde 3 tane prezervatif vardi.sonra bikac gun sonra cekmecesinde 2 ye dustugunu gordum. Sakayla karisik sordum gecistirdi. Ama benimlede pek ilgili degildir hatta bu tartisma konusu olur aramizda. Kavgalarimiz haftalarca surer. Bu ara yine konuşmuyoruz. Eksildigini farkettigimden beri hasta gibi sayiyorum ve suan yine 1 eksik var sormuyorum cunku yine gecistirecek. Ne yapmaliyim kafam cok karisik? Bir yandan da aldatir gibime gelmio ama baska bisey de gelmio aklima cildiricam yardımlarınızı yorumlarinizi bekliyorum.
Aksamdan bak sabah cıkıosa dışarı gece bak cıkmadan 3 tanryse iki olursa o gün almıştır takıp et ne olduğunu takıp edince gün boyu anlarsın cnmArkadaslar merhaba herkese. Ben bir konuda cok sıkıntı yaşıyorum. 2 ay once esimin cekmecesinde 3 tane prezervatif vardi.sonra bikac gun sonra cekmecesinde 2 ye dustugunu gordum. Sakayla karisik sordum gecistirdi. Ama benimlede pek ilgili degildir hatta bu tartisma konusu olur aramizda. Kavgalarimiz haftalarca surer. Bu ara yine konuşmuyoruz. Eksildigini farkettigimden beri hasta gibi sayiyorum ve suan yine 1 eksik var sormuyorum cunku yine gecistirecek. Ne yapmaliyim kafam cok karisik? Bir yandan da aldatir gibime gelmio ama baska bisey de gelmio aklima cildiricam yardımlarınızı yorumlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?