- 23 Aralık 2018
- 183
- 79
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tezerleyla
-
Buna binlerce sukur ama bu durum artik onuda zorluyo uzuluyorum. Canim yaniyo Allah dusmanimin basina vermesn.Ya çabalamasaydı , ya sana ve durumuna sabır göstermeseydi ?
Böyle bir eşin olduğu için şanslısın çünkü nice öküzler var ..
dilerim çaresini bulursun
Bakicam tesekkur ederim simdi bakicamburda vajinusmus konusu var. oraya yaz istersen bu sorunu yaşayanlar ve cözenlerle birebir iletişimin olur daha iyi gelir sana.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-24048Bakicam tesekkur ederim simdi bakicam
Bizde 8 aydir ugrasiyorz hangi doktora gittiniz. İlac veya krem tedavisi uygulandimi?Biz de ilk bir ay yapamamıştık sanki duvar olup kapanıyodu benim vajina,sonra parmak egzersiziyle bir ay içinde hallettim yoksa kör düğüm gibi evliliğinin en güzel günlerini mahvediyo
Tabi 3 psikolog 2 aile terapistiyle gorustuk. Ama faydasi olmadi bir turlu simdi bir jinekolog ariyorumAslinda hersey psikolojik iste .boyle bir turu var mi bilmiyorum da cinsellikte sorun yok vajinal muayenede vajinismus oluyorum ben :) cektigim aciyi ve psikolojiyi anlatamam.o yuzden anliyorum seni yine de.psikolog yardimiyla cozmeyi denedin mi
Bende de aynı şey var maalesef.. ilişki sırasında bişey yok ama o çatalı görünce nutkum tutuluyor benimde :) galiba bizim muayene fobimiz varAslinda hersey psikolojik iste .boyle bir turu var mi bilmiyorum da cinsellikte sorun yok vajinal muayenede vajinismus oluyorum ben :) cektigim aciyi ve psikolojiyi anlatamam.o yuzden anliyorum seni yine de.psikolog yardimiyla cozmeyi denedin mi
Bende vajinusmustum. Egzersizler denedim ve kendimi hergün teselli ettim ... eşim benimde çok sabırlıydı ... ancak ne kadar çok ertelersen o kadar çok çekilmez hal alıyor ... düşünsene ordan kocaman çocuk çıkıyor biz kadınlar neleri basaramıyoruz. Elastik bi yapıya sahip zaten kendini rahatlatırsan da acısız atlatabilirsin.Arkadaslar onceden belki 3 4 profil acmisimdir ama unutkanlik hat safhada.8 aylik evliyim vajinismus denen sey benide buldu. Aslinda ilk once korku zannetmistim.8 aydir farkli psikologlar aile terapileri gormekteyim. Bunun tedavisi var ama kime gidicem napicam artik bilmiyorum.Esim okadar sabirli olmasina ragmen artik gozlerinde yorgunlugunu gorebiliyorum.Bu surecten gecenler lutfen yardimci olsun artik halimde sabrimda kalmadi.Hep hayalini kurdugumuz cocuga adim bile atamiyorum. Kocama cok asigim onu mutlu edememek buna ragmen onun cabalamasi beni fazlasiyla üzüyo.
Aslinda hersey psikolojik iste .boyle bir turu var mi bilmiyorum da cinsellikte sorun yok vajinal muayenede vajinismus oluyorum ben :) cektigim aciyi ve psikolojiyi anlatamam.o yuzden anliyorum seni yine de.psikolog yardimiyla cozmeyi denedin mi
Birkac isim var burda aklima yatan esimde bende bayan doktor istiyoruz acikcasi parmak egzersizi yapamadim bende bunaltiyor benide kendimi kotu hissediyorum.Öncelikle mutlaka jinekolog görmeli sorun yoksa cinsel terapist. Bazi jinekologlar ayni zamanda cinsel terapust de olabiliyormus ama ben yeni ögrendim ve denemedim. Yslniz gideceginiz jinekologu iyi secin. Ben ilk önce hödügüne denk geldim de isler cikmaza giriyordu. Daha sonra bir tane gebzede bir tane de beylikdüzünde 2 farkli jinekologa gittim cok hassas davrandilar, muayenede cok anlayislilardi ve hic canim yanmadi. Daha sonra cisedin sayfasindan cinsel terapist buldum. Sanirim 8 seans falan sürmüstü. Kendi kendine yenenler varmis ama ben o igrenc parmak egzersizlerini destek almadan asla yapamazdim ki hala parmagimi sokamam ve vajinal muayeneden de hoslanmiyorum. Ama iliskide sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?