Esimin sabri benim iyilesememem

Tezerleyla

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
183
79
18
35
Arkadaslar onceden belki 3 4 profil acmisimdir ama unutkanlik hat safhada.8 aylik evliyim vajinismus denen sey benide buldu. Aslinda ilk once korku zannetmistim.8 aydir farkli psikologlar aile terapileri gormekteyim. Bunun tedavisi var ama kime gidicem napicam artik bilmiyorum.Esim okadar sabirli olmasina ragmen artik gozlerinde yorgunlugunu gorebiliyorum.Bu surecten gecenler lutfen yardimci olsun artik halimde sabrimda kalmadi.Hep hayalini kurdugumuz cocuga adim bile atamiyorum. Kocama cok asigim onu mutlu edememek buna ragmen onun cabalamasi beni fazlasiyla üzüyo.

Ya çabalamasaydı , ya sana ve durumuna sabır göstermeseydi ?
Böyle bir eşin olduğu için şanslısın çünkü nice öküzler var ..
dilerim çaresini bulursun
Buna binlerce sukur ama bu durum artik onuda zorluyo uzuluyorum. Canim yaniyo Allah dusmanimin basina vermesn.

Vajinusmusu maksimum iki ay içinde çözebilmeliydin.Kendi kendine bunu çözmelisin ki bunun yöntemi çok çok basit “Parmak egzersizi!”Araştır uygula kurtul.Eşine de yazık günah ya 8 ay ne demek!

Biz de ilk bir ay yapamamıştık sanki duvar olup kapanıyodu benim vajina,sonra parmak egzersiziyle bir ay içinde hallettim yoksa kör düğüm gibi evliliğinin en güzel günlerini mahvediyo

Aslinda hersey psikolojik iste .boyle bir turu var mi bilmiyorum da cinsellikte sorun yok vajinal muayenede vajinismus oluyorum ben :) cektigim aciyi ve psikolojiyi anlatamam.o yuzden anliyorum seni yine de.psikolog yardimiyla cozmeyi denedin mi

Aslinda hersey psikolojik iste .boyle bir turu var mi bilmiyorum da cinsellikte sorun yok vajinal muayenede vajinismus oluyorum ben :) cektigim aciyi ve psikolojiyi anlatamam.o yuzden anliyorum seni yine de.psikolog yardimiyla cozmeyi denedin mi
Tabi 3 psikolog 2 aile terapistiyle gorustuk. Ama faydasi olmadi bir turlu simdi bir jinekolog ariyorum

Bende de aynı şey var maalesef.. ilişki sırasında bişey yok ama o çatalı görünce nutkum tutuluyor benimde :) galiba bizim muayene fobimiz var

Öncelikle mutlaka jinekolog görmeli sorun yoksa cinsel terapist. Bazi jinekologlar ayni zamanda cinsel terapust de olabiliyormus ama ben yeni ögrendim ve denemedim. Yslniz gideceginiz jinekologu iyi secin. Ben ilk önce hödügüne denk geldim de isler cikmaza giriyordu. Daha sonra bir tane gebzede bir tane de beylikdüzünde 2 farkli jinekologa gittim cok hassas davrandilar, muayenede cok anlayislilardi ve hic canim yanmadi. Daha sonra cisedin sayfasindan cinsel terapist buldum. Sanirim 8 seans falan sürmüstü. Kendi kendine yenenler varmis ama ben o igrenc parmak egzersizlerini destek almadan asla yapamazdim ki hala parmagimi sokamam ve vajinal muayeneden de hoslanmiyorum. Ama iliskide sorun yok.

Bende vajinusmustum. Egzersizler denedim ve kendimi hergün teselli ettim ... eşim benimde çok sabırlıydı ... ancak ne kadar çok ertelersen o kadar çok çekilmez hal alıyor ... düşünsene ordan kocaman çocuk çıkıyor biz kadınlar neleri basaramıyoruz. Elastik bi yapıya sahip zaten kendini rahatlatırsan da acısız atlatabilirsin.

3 ay surdu benimde. 2 gunde hallettim :/ sevinsemmi uzulsemmi bilememistim. Cem keçenin vajinusmus kitabini alin. Egzersiz uygulayin

Kendine dokun,eşinin sana dokunmasına izin ver.Bu parmak egzersizini zaten doktorlar öneriyorlar.Ayrıntılı yazacağım ilk önce parmağının bir boğumunu içine almakla başlıyorsun,böyle böyle ilerletiyorsun.Korkacak bir şey olmadığını anlaman gerek,kendinden utanma özgüvenin olsun.Bence vajinusmusun özgüvensizlikle ilgisi var.Eminim kendinde beğenmediğin bir bölgen var ve kafanda büyütüyorsun.Tüm sıkıntı bu mükemmeliyetçilikte.Unutma her insanın kusurları eksikliklerivar hiç birimiz mükemmel değiliz,ancak şu var ki eminim eşinee göre de dünyanın en güzel kadınısın.Olaya bu açıdan bak eşinden utanıp kendini kasma

Birkac isim var burda aklima yatan esimde bende bayan doktor istiyoruz acikcasi parmak egzersizi yapamadim bende bunaltiyor benide kendimi kotu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…