Anlatmaya utaniyorum bu yüzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sözlü veya fiziki şiddet görmedim ve bu 30 yaşındaki adam dün saçma sapan çocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dün akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sözlü olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana çok düşkündur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun üzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim küçücük çocuk gercekmi saka mi nerden bilsin üzülür dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim öyle baktığımı görünce öyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım çıktım odadan dünden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suçlu hem güçlü gün içinde 4-5kez arardi bugün hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...