- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ya asıl mesele çocuğun onu öyle hatırlaması değil aslında ben kalbini kırmamak adına öyle konuşuyorumMalesef eşiniz hiç olgun değil.
Siz ne deseniz de ılımlı da konuşsanız onu azarlamışsınız gibi algılayacak.
Bırakın kendi haline, o çocuk onu öyle hatırlasın söz verdiği şeyleri yapmayınca insanlar onu sözünde durmayan biri olarak anımsasın.
Buda onun seçimi, ne kadar dil dökseniz de yıprandığınızla kalırsınız.
Valla bu aralar çok gözüme batıyor eşimGerçekten hiç olgun değil.
Bilmiyorum ne yaparsınız, kafasına vurun.
Birkaç defa.
Demesin artık öyle şeyler.
Çözüm bu. Ama ilk bu tehditle sana gelince akabinde söyle. Bundan sonra bende senin dediğin lafı işime geldiği gibi ceviricem aynı tepkiyi vericem de ve uygula.Valla bu aralar çok gözüme batıyor eşim
Ya kızdım zaten bende mi öyle olsam acaba
Anlar mı ki
ailesi bana çok şey yaşattı
Bir gün şu attığı tribi atmadım ya
Ya biz bir söz verdikÇözüm bu. Ama ilk bu tehditle sana gelince akabinde söyle. Bundan sonra bende senin dediğin lafı işime geldiği gibi ceviricem aynı tepkiyi vericem de ve uygula.
Sadece aile olarak düşünme. Mesela sana derki yemek tuzlu. İyi ozaman bidaha yemeğe hiç tuz atmam de.bide eşin seni hiç eleştiriyormu. Elestirmiyor ise ve sen sürekli eleştiriyor isen bundan bıkmışda olabilirYa biz bir söz verdik
Ben onun ailesi ile ilgili hiç birşey konuşmuyorum
Ailesi ile de muhattap olmuyorum 3 aydır
Bu durumu uygulamam biraz zor ama
Fırsat olursa hemen yapıştıracağim zaten lafı ama ihtimal düşük
Yoo çok güzel eleştirir beniSadece aile olarak düşünme. Mesela sana derki yemek tuzlu. İyi ozaman bidaha yemeğe hiç tuz atmam de.bide eşin seni hiç eleştiriyormu. Elestirmiyor ise ve sen sürekli eleştiriyor isen bundan bıkmışda olabilir
Ohhh. Gazan mübarek olsun bacımYoo çok güzel eleştirir beni
Enine boyuna
Güzel fikir ; )
Bende bilemiyorum ki ne desem ne yapsamBazi insanlar surekki uyarilmayi hic sevmiyor ve inat ediyor .siz duzgunce soylemissiniz ama esiniz sevmiyir sanirin uyarilmayi.tabi soylemeyecekseniz nasil belli edersiniz bilemiyorum
Iletisim kurma onunla pink ,erkeklere hic bir seyi ogretmeyeceksin. Sonra o leblebi zekalariyla seni begenmezler.
Konu basligini gorunce korktum bisey var sandim ilahi
Evladım yok ama olsabence siz evladınıza açıklamada bulunun eşinizden daha olgun olacağı kesin
uyumalıyım artık olmayanı olur gibi görmeye başladım pardonEvladım yok ama olsa
Eminim daha olgun olurdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?