Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

burnfat55

88.6 to 55...boy 158.ilk hedef 80...guncel 84.7
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
2.866
1.867
173
Arkadaşlar merhaba...şu an acayip gerginim ve hemen birilerine yazmazsam kafayı yersinir kirizi geçiririm...eşimin çok yakın ir arkadaşı var...bekarlıktan..samimiler epey...yanlızben öncesinde de bel altı cinsellik dolu mesajlaştıkalrını gördüm...canımlı konuşmalar ya da ne biliyim işte saçma sapan mesajlar işte...sorduğumda erkekler arasında olur böyle mesajlar..erkek muhabbeti böyle olur dedi..normalde telindeki mesajalrı kayıtları hep siler..sorduğumda bekarlıktan alışkanlık dedi..neyse teli bozukmuş eski bi telle geldi u akşam..demin de sahur haızrlıyor benim içime bir kurt düştü kalktım çaktırmadan mesajalra baktım..o samimi olduğu arkadaşının ev arkadaşına mesaj atmış dışarı gelin diye..o da gelemeyiz demiş.sonra bizimkini davet etmiş..sahura gel diye o da iş var işe gidicem yarın gibi konuşmuş ve arkasından aynen şu mesaj eşimden "sevilme faslı ne olacak"!!!!!!! Sinirlendim aile apartmanındayız çom da tepki veremiyorum bu kim dedim ev arkadaı dedi...bu mesaj ne dedim erkek muhabbeti bilip bilmeden konuşma diye üste çıkmaya çalıştı baktım çirkeflik yapıcak. Ben daha rezil oldum bak dedim aklını başına al erkek muahbbeti böyle olmaz.normal dil bu babana anana gider söylerim ondan sonra görürürz normalmiymiş dedim kalktım girdim salona kapıyı da kapattım...çok ani ve uç tepki vermek istemiyorum ama bana bu tür davranışlar normal gelmedi:(:(:(erkek evladın var arkadaşlarıyla böyle konuşsun istermisin dedim evet diye güldübi de üstüne:(:(:(yaaa ne yapmalıyım şu an hiç bilemiyorum bi paylaşıyım istedim...nasıl bi politika izlemem lazım bi akıl verin ne olur:(:(:(

Yaşadığınız durum çok üzücü. Eğer mahsuru olmıycaksa merak ettim de aşk evliliği mi yaptınız yoksa görücü usulü mü evlendiniz? Yani bu yeni ortaya çıkan bi durum mu yoksa eşinizin eskiden böyle bi durumuyla karşılaştınız mı?

Bende babamın mesajlaşmalarına, şahit oldum resmen birbirlerinin Annesine Cinsel konuşmalar, Tiksindim ve Çok kızdım ama birşey,diyemedim. Annasına Küfür ettiren hoşuna giden bir adam Karısına kızına da ettirir. Kişilik bozukluğu Var Kesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekar olsa bir yere kadar anlarım da..çok normal gelmedi açıkcası

Sevilme fasli ne olcak derken hic anlamadim?

Yaşadığınız durum çok üzücü. Eğer mahsuru olmıycaksa merak ettim de aşk evliliği mi yaptınız yoksa görücü usulü mü evlendiniz? Yani bu yeni ortaya çıkan bi durum mu yoksa eşinizin eskiden böyle bi durumuyla karşılaştınız mı?

Bende babamın mesajlaşmalarına, şahit oldum resmen birbirlerinin Annesine Cinsel konuşmalar, Tiksindim ve Çok kızdım ama birşey,diyemedim. Annasına Küfür ettiren hoşuna giden bir adam Karısına kızına da ettirir. Kişilik bozukluğu Var Kesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bekar olsa bir yere kadar anlarım da..çok normal gelmedi açıkcası

Ne demek istemis ben anlamadim sevilme fasli ne

Arkadaşlar kusura bakmayın düzeltme yaptım ama sayfa gitmiş netten düşünce de düzeltemedim.SEVİŞME FASLI:(:(aslı bu
Evet severek evlendim hatta ailem hiç onaylamadı sadece ben istediğim için evet dediler...

Evli erkekler böyle konuları konuşmayı sevmezler... Yok öyle bir muhabbet.. Bak kadınlar konuşur ama erkeklerin çoğu konuşmaz

Mesajlari daha acik yazarsaniz yorum yapabiliriz. Tam anlayamadim. Ne gibi sacmaliklar?
Seni özledim ya da naber canm gece ne zaman buluşuyoruz vs gibi...hatta eşimle bi davetteydik bu arkadaşı da vardı...bekar ve yaşı ileri 33 yaşında...evlenmiyomusun sana kız bulalım falan dediler o da abi bulun da hiç farketmez kız erkek vs diye saçma bi şaka yaptı iki bayandık masada herkes güldü ama bana ters geldi bu cümle de eğer öğle bişey varsa taşlar yerine oturur yani:(:(

Edep cok onemli ya. Erkek muhabbeti bu degildir. Bu edepsiz erkek muhabbetidir. Ne kocamin ne babamin boyle muhabbetlerine sahit oldum Allah'a sukur. Insanda utanma duygusu olmali. Size sunabilecegim bir cozum gelmedi aklima ama cok uzuldum ya. Icim acidi resmen. Umarim esiniz edepli bir es, edepli bir baba, edepli bir insan olma yolunda adim atar tez zamanda.

Edep cok onemli ya. Erkek muhabbeti bu degildir. Bu edepsiz erkek muhabbetidir. Ne kocamin ne babamin boyle muhabbetlerine sahit oldum Allah'a sukur. Insanda utanma duygusu olmali. Size sunabilecegim bir cozum gelmedi aklima ama cok uzuldum ya. Icim acidi resmen. Umarim esiniz edepli bir es, edepli bir baba, edepli bir insan olma yolunda adim atar tez zamanda.

Sorma canım benim de içim acıdı resmen ilk teravih kılındıktan hemen sonra yazışmışlar bi de...ramazanın ilk orucundan sonra:(:(Edep li ne edep::(:(

Konu sahibi, bunlar hoş olmayan muhabbetler. Hem oğlunuz da varmış. Eşinin dikkat etmesi gerekir, böyle muhabbetler evli - çocuklu adamın yapacağı şeyler olmamalı. Belki de arkadaşının bu özel durumu eşiniz de farklı düşüncelere yol açmıştır.

Bi de en ağırıma giden de ben ilk doğum yaptığımda 6 ay ayrı yattı kaç defa sana ihtiyacım var zorlanıyorum vs dediysem de yok ailesi de fişfişliyor farkındayım geç yan tarafa rahatına bak vs diye...hiç umrunda olmadım ne fiziksel ne ruhsal..ama çok afedersinizonu hiç cinsel anlamda red etmedim...ama son zamanlarda bizim ufaklıkçok. Hreketli bir de kpss hazırlanıyorum bir kaç kere yorgunum dedim diye bunu yüzüme vurdu şimdi:(:(ben istediğimde gelmek zorundasın benim isteğime bağlı yatak ayırma vs falan dedi...çok yıkılmış durumdayım bu konuşmadan:(:(

Igrenc resmen yaa... Bir erkek nasil karisini arkadaslarina malzeme yapar nasil erkekmis oyle? Kendi basima gelse daha koca diye bakmam suratina. Genis heriflere de hic tahammulum yok.

Numarayı alın ve arayın. Sevişme faslı dediğine göre sizi üzmek istemem ama eşiniz birileriyle sevisiyor. Bildiğiniz aldatiliyorsunuz bence ay inşallah böyle bi şey yoktur yaaaa....

Konu sahibi, bunlar hoş olmayan muhabbetler. Hem oğlunuz da varmış. Eşinin dikkat etmesi gerekir, böyle muhabbetler evli - çocuklu adamın yapacağı şeyler olmamalı. Belki de arkadaşının bu özel durumu eşiniz de farklı düşüncelere yol açmıştır.
Ya normal değil de şu aralar ailesi kendi evlatlarının pisliklerini kapatıyım derken beni acayip aşağılıyor...
Sizin eşinizle ilişkiniz nasıl ?
Ruhsal olarak kesinlikleir ilişkimiz yok..tipik aile aprtmanında ezilen gelin konumundayım malesef...fiziksel olarak da eşim çok aşırı hassas bir gün banyo yapamasam hemen belli eder mesela..ama banyo yapmam için kesinlikle destek olmaz..çocuğabak dediğimde annesini çağırıp ona baktırır o sırada..ben de artık utanıyorum her seferinde aynı şeyi yaşayınca söylemiyorum artık..olduğu kadar yetişiyorum..bebişim daha 17 aylık ancak ona ve sınava yetişiyorum..zaten onlara da eşimin ilgisizliği ve odunluğundan dolayı bu kadar yoğunlaştım açıkcası..eşim için ailesi olsun ben umrunda değilim vs vs vs çok derin bir konu yani:(:(:(:

Back
X