- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
Arkadaşlar merhaba...şu an acayip gerginim ve hemen birilerine yazmazsam kafayı yersinir kirizi geçiririm...eşimin çok yakın ir arkadaşı var...bekarlıktan..samimiler epey...yanlızben öncesinde de bel altı cinsellik dolu mesajlaştıkalrını gördüm...canımlı konuşmalar ya da ne biliyim işte saçma sapan mesajlar işte...sorduğumda erkekler arasında olur böyle mesajlar..erkek muhabbeti böyle olur dedi..normalde telindeki mesajalrı kayıtları hep siler..sorduğumda bekarlıktan alışkanlık dedi..neyse teli bozukmuş eski bi telle geldi u akşam..demin de sahur haızrlıyor benim içime bir kurt düştü kalktım çaktırmadan mesajalra baktım..o samimi olduğu arkadaşının ev arkadaşına mesaj atmış dışarı gelin diye..o da gelemeyiz demiş.sonra bizimkini davet etmiş..sahura gel diye o da iş var işe gidicem yarın gibi konuşmuş ve arkasından aynen şu mesaj eşimden "sevilme faslı ne olacak"!!!!!!! Sinirlendim aile apartmanındayız çom da tepki veremiyorum bu kim dedim ev arkadaı dedi...bu mesaj ne dedim erkek muhabbeti bilip bilmeden konuşma diye üste çıkmaya çalıştı baktım çirkeflik yapıcak. Ben daha rezil oldum bak dedim aklını başına al erkek muahbbeti böyle olmaz.normal dil bu babana anana gider söylerim ondan sonra görürürz normalmiymiş dedim kalktım girdim salona kapıyı da kapattım...çok ani ve uç tepki vermek istemiyorum ama bana bu tür davranışlar normal gelmedi

erkek evladın var arkadaşlarıyla böyle konuşsun istermisin dedim evet diye güldübi de üstüne

yaaa ne yapmalıyım şu an hiç bilemiyorum bi paylaşıyım istedim...nasıl bi politika izlemem lazım bi akıl verin ne olur