Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

Evet ben de araştırdım malesef başarısız oluyorum bu konuda...arkadaşlar şu ara planı uyguladım ama ters tepyi...itiraf etmesi gerekirken iyice üstüme yürümeye başladı...ailemle paylaştım bayramda. Geliyorlar...büyükler oturup konuşacak...bu konu açılacak mı bilemiyorum sanırım zor çünkü elimizde delil namına hiç birşey yok sözde kalacak herşey:(açılırsa iğrençleşecek herşey delil olmadığı müddetçe...yanlız ailem psikolog şartı koyacak bir de düzgün davranma yoksa ayrılık...zaten öle bi durumu hemen farkeder psikolog..tekli görüşmelerde de anlatabilirim durumu....şimdilik süreç bu...birden hareket etnek istiyorum ama şu an için ailemi beklemek zorundayım.. başka bir şehirdeler burayı terkedersem annemler evde olmadığı için saçma olacak...ailem de sakinliğini korumaya çalış çok zor ama biz gelip icabına bakıcaz gerekirse alıp gideceğiz çözüme ulaşılmazsa dedi...ben de size tabiyim önceden dinlemedim evlilik sürecinde çok başım ağrıdı artık siz ne derseniz o modundayım bakalım hayırlısı...zaten konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz...herşeye rağmen ramazan hürmetine sofra kurdum gelmedi..sahur hazırlıyım istedim benden önce kalkıp yiyip yatmış..bir gece de su uzattım uykudaydı ezana da yakındı onu da içmeyip kendi kalktı suyunu aldı...anlayacağınız insanlığın gereğini yaptım geride vicdan azabım olmaz...o da hala agresif hata suç bulma durumları...gerisini kendi düşünsün...şu an ki süreç de bu şekilde....herkese tekrar teşekkürler iyi dilekleri ve duaları için...iğrenç ve saçma bi 15 gün beni bekliyor:(:(

Ya canım ben de giremedim çokta merak etmiştim ne yaptığını hala aynı evdemisin o adamla kesin eşcinsel eşin yani eğer erkek resmi çıktıysa watsappta başka açıklaması yok ama mahkemede msj tarihi falan biliyorsan verirsen mahkeme kararıyla çıkartılıyor diye biliyorum ben.Eşinin ailesi çirkefse zaten onların ne mal olduğunu herkes biliyordur bide sen ayrılıp gittikten sonra iyi bir şey söylemiycekleri kesin bence onları takma sen kendini kurtarmaya bak.Gelişmeleri bekliyorum canım bizi ihmal etme.Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok çok üzüldüm durumuna..

Şiddet dğil psikolojik olarak baskı ve üstüne yürüme var...en son k.pedere gidip direk konuştum bu mesele değil ama oğlunuza hiç mi hesap sormuyorsunuz bu ne biçim büyüklük neden eşine ilgisizsin vs diye sormuyomusunuz dedim...adamıj cvqbı"ben az çok farkediyorum bir probleminizin olduğunu ama dışardan müdahale etmek istemiyorum"yuuhhhhh yani...her bi b.ka afedersin müdahale et sonra da bunda sus..neyse en azından artık onlar düşünsün....eşime tavırlıyım ayrıyız hala...bakalım bayrma kadar bu mesafede kalabilirsem çok iyi..çileden çıkıp haklıyken haksız muamelesi yemiyim gerisi kolay inş...

ilk kez bugün okuyorum bu konuyu
erkekler küfürlü konuşur doğru ama
sevişmeli kokuşmalı değil kimi kandırıyor eşin
aman canım sabret ailen gelsin bi sakın patlayayım deme
inşallah kanıt da bulursun
gün gün gelişmeleri yaz

Son düzenleme:
Ben nereyi kacirdim diye bakiyorum bakiyorum, yok, bu adamin gay oldugu kanisina nerden vardiniz?

Hatta sizi hic aldatmiyor bile olabilir. O iki bekarin baska kadinlarla ilgili dusundukleri bir plandan bahsediyor olmasin?

Fakat asıl supheniz cinsel sogukluktan kaynakli sanirim.
Belki esinizinki psikolojiktir dogumla alakali olarak?

Ya da ben cok safim.
Yok canım olayların iç yüzleri var detaylı yazamıyorum burada deşifre olmamak için ama böyle durumlarda kadın hissediyor zaten...
Çoğunluk aldatildiginiz görüşünde, ama bir netlikde yok! Evet konusmalar çoook cirkin sizin yaşadıklarınızda ama eger gay degilse sanki kocaniza iftira atmis gibi olacaksınız. Bence bosanmak istiyorsanizda -ki evlilik hic saglam gorunmuyor- bunun nedenini genel tavir ve anlaşmazlıklarda daha cok arayin. Bu tlf. Ve mdjlasma sizin için bardağı taşıran son damla olmuş. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Zaten o yüzden önce alie apartmanından çıkmak sonra da bu konuya eğilmek lazım direk başarılı olamadım bu konu hiç yokmuş gibi davranmak lazım en iyisi şu an için önce adamla yanlız kalmak lazım ki hareketlerini inceleyebiliyim...şu an çok saçma olur ortaya atlarsam ....
Ya canım ben de giremedim çokta merak etmiştim ne yaptığını hala aynı evdemisin o adamla kesin eşcinsel eşin yani eğer erkek resmi çıktıysa watsappta başka açıklaması yok ama mahkemede msj tarihi falan biliyorsan verirsen mahkeme kararıyla çıkartılıyor diye biliyorum ben.Eşinin ailesi çirkefse zaten onların ne mal olduğunu herkes biliyordur bide sen ayrılıp gittikten sonra iyi bir şey söylemiycekleri kesin bence onları takma sen kendini kurtarmaya bak.Gelişmeleri bekliyorum canım bizi ihmal etme.Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok çok üzüldüm durumuna..
Kesin canım kayınpedere kiraya çıkıcam dedim hepsi efelendi sen kendine bak,eskisi giib dilsin,dik kafalısın,kilo aldın vs.nezaketten yoksun insanlar....
ilk kez bugün okuyorum bu konuyu
erkekler küfürlü konuşur doğru ama
sevişmeli kokuşmalı değil kimi kandırıyor eşin
aman canım sabret ailen gelsin bi sakın patlayayım deme
inşallah kanıt da bulursun
gün gün gelişmeleri yaz

Valla gelişme yok hala program aynı...beklemedeyim o zamana kadar sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum cidden...onlarda bunun farkında o yüzden sürekli damarıma basıyor sırf tahammülüm bitsin diye.bir de ufaklık diş çıkarıyor iyice zorluyor şartlarımı...dua istiyorum

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun
inşallah bugünleri de atlatırsın hayırlısıyla...

Arkadaşlar gelişme yok şu an için...beklemdeyim ama çok çok zorlanıyorum...ailesi iyice havaya soktu iftar sahur hak getire kafasına göre takıldı15 gün...kapıalr çarpılıyor pencereler çarpılıyor...en ufak bişeyde bağırarak sorma vs...ama bunların hepsini biriktiriyorum inş bayramda ailem arkamda durursa. Durur durmazsa da kendim çıkıcam kiraya...adam da gelirse gelir gelmezse de kendi bilir bi süre daha bekleyip kendi düzenime bakıcam inş...

Arkadaşlar gelişme yok şu an için...beklemdeyim ama çok çok zorlanıyorum...ailesi iyice havaya soktu iftar sahur hak getire kafasına göre takıldı15 gün...kapıalr çarpılıyor pencereler çarpılıyor...en ufak bişeyde bağırarak sorma vs...ama bunların hepsini biriktiriyorum inş bayramda ailem arkamda durursa. Durur durmazsa da kendim çıkıcam kiraya...adam da gelirse gelir gelmezse de kendi bilir bi süre daha bekleyip kendi düzenime bakıcam inş...

Hadi hayırlısı canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de en ağırıma giden de ben ilk doğum yaptığımda 6 ay ayrı yattı kaç defa sana ihtiyacım var zorlanıyorum vs dediysem de yok ailesi de fişfişliyor farkındayım geç yan tarafa rahatına bak vs diye...hiç umrunda olmadım ne fiziksel ne ruhsal..ama çok afedersinizonu hiç cinsel anlamda red etmedim...ama son zamanlarda bizim ufaklıkçok. Hreketli bir de kpss hazırlanıyorum bir kaç kere yorgunum dedim diye bunu yüzüme vurdu şimdi:(:(ben istediğimde gelmek zorundasın benim isteğime bağlı yatak ayırma vs falan dedi...çok yıkılmış durumdayım bu konuşmadan:(:(
Senin eşin cehalet denizinde yüzüyor.Bu işler zorla mı oluyormuş.Ne demek onun isteğine bağlı.Sen onun burnunu iyi sürttürmemişsin.Çok nazlamışsın anlaşılan.Bir de ailesi mi karar veriyor nerde yatıp yatmayacağına.

Yok canım olayların iç yüzleri var detaylı yazamıyorum burada deşifre olmamak için ama böyle durumlarda kadın hissediyor zaten...

Esinizin arkadaslariyla konusmalari hic hos degil elbette. Ayrica size olan tavri da kabul edilir degil. Fakat escinsellik apayri bir durum...
Ne diyeyim, umarim her sey yoluna girer ve mutlu olacaginiz sekilde sonuclanir.

Son düzenleme:
baska ne gibi detaylar bilmem ama ben de bastan sonra okudum ve ne sebeple gay olduğu düşünülmüş anlamadım. mesajda zaten davet edilen eşiniz, gelemem diyen de eşiniz, dolayısıyla kendinin içinde olduğu bir plandan bahsediyoe gibi durmuyor. bana orada baska bir seyden bahsetmiş ama edepsiz olduğu için size açıklamak istememiş gibi geldi.

ayrıca eve baska kadın getirdiklerini değil de direkt gay olduğunun düşünülmesi cok enteresan geldi bana.

hem adam coluk cocuk sahibi, ben istemeden yatagı ayıramazsın demesi, szinle birlikte olmak istemesi vs.gay olsa mümkün değil. olsa olsa biseksüel diyeceğim ama bence abartılmıs biraz. umarım en kısa zamanda gerceği öğrenir ve feraha cıkarsınız

Esinin biseksuel oldugundan supheleniyosun sanirim. Cok anlayamadim her seyi acik yazmamissin sanirim ama belli ki suphelendirecek cok sey yasamissin. Cunku herkes aldatildigini dusunur ama evladinin babasina bunu konduramaz. Bu arada cicugunuz var sanirim degil mi? Meseleyi gizlica kurcalayin kanitlar bulun. Bosanma asamasinda bunu dillendirmeyin asla. Yani siz emin olursaniz eger adam da kanitlarinizi gorurse zaten anlasirsiniz bosanma konusunda. Aileler bu konulari bilmesin cocuk varsa.. esinizle de adam gbi konusun kavga etmeden guzellikle itiraf ettirin.

sorun kiraya çıkmak mı yani..bu adamın seni aldatıyor olması değil mi?? hala adam da gelirse gelir gelmezse kendi bilir yazmışsın.. aldatan bi adamı evine alıcaksın yani...

valla bende bi gün sevgilimin telefonunu karıştırıyodum bi baktım bi erkek arkadaşından şey resmi gelmiş erkek cinsel organı şok oldum.
bu ne be dedim mal işte yollamış ne bakıyon sen falan dedi ama ben o günden sonra hep acaba mı diye düşündüm durdum unuttum gitti bu erkek milleti bş garip yani ne diye bu tarz muhabetle dönüyo anlamış değilim:37:

Kusura bakmayın ama benim eşim en samimi arkadasına en fazla amcaoğlu yada kardeşim der askım hayatım diyen erkeklere anlam vermekte gücleniyorum
Diğer arkadasların dedigi gibi bence 3 durum söz konusu
Aslında konustugu bir kadın ama erkek olarak kaydetmis o erkek arkadasınında bundan haberi var ve size caktırmıyolar
Yada eşiniz gay
Cok düşük bir ihtimal o cümleyi sizin icin kurdu ama bu aralar yatak olayınızın olmadıgını söylüyorsunuz o yüzden eşinizle acık acık konusun bu konuyu baktınız laf cıkmıyor iste o zaman rezilliği cıkarıp ailesine duyurabilir siniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla bende bi gün sevgilimin telefonunu karıştırıyodum bi baktım bi erkek arkadaşından şey resmi gelmiş erkek cinsel organı şok oldum.
bu ne be dedim mal işte yollamış ne bakıyon sen falan dedi ama ben o günden sonra hep acaba mı diye düşündüm durdum unuttum gitti bu erkek milleti bş garip yani ne diye bu tarz muhabetle dönüyo anlamış değilim:37:

unuttun gitti he... :)) ne güzel kafa temiz.. Allah hepimize bu rahatlığı versin kızlar.

Canım bayram da ailen geldi mi ne oldu olaylar

Canım bayram da ailen geldi mi ne oldu olaylar
Evet canım geldiler...esaslı bir konuşmadan sonra ben artık bir dönüm noktasında olduğumu çok net bir şekilde soyledim...evlilik terapistinin son şans olduğunu söyledim...bütün şartlar kabul edildi...asıl m eseleyi ise açmadık özellikle...şu koşullarda delil olmadan adım atmak sadece kendini tuzağa düşürmek çünkü....bir hafta sonrası için randevumuz var ve bu konuyu orda destek alarak detaylı şekilde açıklığa kavuşturacağım...ayrıca en kısa zamanda ailemin olduğu şehre da taşınıyorum inş..bu da kesinliğe kavuştu ve kabul edildi.evladımda yanımda olacak inş...eşimin olup olmayacağı uzman görüşünden yararlandıktan sonra kesinliğe kavuşacak...çünkü bu meseleyi görüştüğüm bir erkek arkadaş kendi iş yerinde erkeklerin de aralarında bu tarz iğrenç şakalar yaptığını söyledi.uzman görüşü olmadan ilerlemenin çok sakıncalı olduğuna karar verdim...eşim de bu konu hakkında değil de evliliğimiz içinolduğuna inandığında kabul etti psikologu.bundan sonra terapiler yönlendirecek süreci açıkcası...kendime iş bulmadan taşınmıyacağım...bu süreç yine nerden baksan 2-3 ayı bulacak o sırada da psikolog sürecine devam edeceğim inş...ben de merakla terapi gününü bekliyorum...ailem tekrar geri döndü...karşı taraf da baya haddini bildi bu görüşmeyle çok şükür..bunlar hep çok güzel haberler benim açımdan...uzman görüşüne takılan arkadaşlar olacaktır muhakkak ama ben herşeye rağmen evladım için bütün ihtimalleri yoklamak ve en son o şekilde karar vermek istiyorum...sonuç olarak moralim iyi şu an çok şükür...o tek gün 4 saatlik aile mahkemesi bir çok konuyu netleştirdi zihnimde...hakkımızda hayırlısı... Burdan herkese destek için çokk çokk teşekkür ederim gelişmeleri yine haber vericem inş...iyi geceler herkese...

Son düzenleme:
Çok sevindim canım ailen olaya dahil olunca anladilar işin ciddiyetini arkanda kimse yok diye düşünüp seni eziyorlardi şimdi artık hadlerini bilirler Terapiste git bakalım hiç bi sorun olmasa bile 6 ay yatak ayırmak normal değil canim cinsel eğilimi varmı başka cinayete görmüş olursun hemde için rahat eder hadi hayırlısı😌

Guzel haberlerini duyariz insallah hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X