Evet ben de araştırdım malesef başarısız oluyorum bu konuda...arkadaşlar şu ara planı uyguladım ama ters tepyi...itiraf etmesi gerekirken iyice üstüme yürümeye başladı...ailemle paylaştım bayramda. Geliyorlar...büyükler oturup konuşacak...bu konu açılacak mı bilemiyorum sanırım zor çünkü elimizde delil namına hiç birşey yok sözde kalacak herşeyaçılırsa iğrençleşecek herşey delil olmadığı müddetçe...yanlız ailem psikolog şartı koyacak bir de düzgün davranma yoksa ayrılık...zaten öle bi durumu hemen farkeder psikolog..tekli görüşmelerde de anlatabilirim durumu....şimdilik süreç bu...birden hareket etnek istiyorum ama şu an için ailemi beklemek zorundayım.. başka bir şehirdeler burayı terkedersem annemler evde olmadığı için saçma olacak...ailem de sakinliğini korumaya çalış çok zor ama biz gelip icabına bakıcaz gerekirse alıp gideceğiz çözüme ulaşılmazsa dedi...ben de size tabiyim önceden dinlemedim evlilik sürecinde çok başım ağrıdı artık siz ne derseniz o modundayım bakalım hayırlısı...zaten konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz...herşeye rağmen ramazan hürmetine sofra kurdum gelmedi..sahur hazırlıyım istedim benden önce kalkıp yiyip yatmış..bir gece de su uzattım uykudaydı ezana da yakındı onu da içmeyip kendi kalktı suyunu aldı...anlayacağınız insanlığın gereğini yaptım geride vicdan azabım olmaz...o da hala agresif hata suç bulma durumları...gerisini kendi düşünsün...şu an ki süreç de bu şekilde....herkese tekrar teşekkürler iyi dilekleri ve duaları için...iğrenç ve saçma bi 15 gün beni bekliyor
![]()
Ya canım ben de giremedim çokta merak etmiştim ne yaptığını hala aynı evdemisin o adamla kesin eşcinsel eşin yani eğer erkek resmi çıktıysa watsappta başka açıklaması yok ama mahkemede msj tarihi falan biliyorsan verirsen mahkeme kararıyla çıkartılıyor diye biliyorum ben.Eşinin ailesi çirkefse zaten onların ne mal olduğunu herkes biliyordur bide sen ayrılıp gittikten sonra iyi bir şey söylemiycekleri kesin bence onları takma sen kendini kurtarmaya bak.Gelişmeleri bekliyorum canım bizi ihmal etme.Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok çok üzüldüm durumuna..