Esimin sakasi "unlu oldum sana bakmam"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok mu korkuyorsunuz artık size bakmaz diye.Tetiklenmişsiniz demek ki içten içe çok korkuyorsunuz

Çok mu korkuyorsunuz artık size bakmaz diye.Tetiklenmişsiniz demek ki içten içe çok korkuyorsunuz
Bir korkum yok aslında ama genç yetişkinlikte özellikle ozguven sorunları üzerine çalıştığım oldu. Belki o zamanlari hatırladım bilinç dışı, bilemem

Şok oldum alınmanıza biz eşimle birbirmizle nasıl gırgır şamata geçiyoruz yahu eşle saçmalayıp gülmeyeceksek kimle yapacağız.. hiç şaka götüremeyen biriyseniz de saygım var eşine söyliceksin ozaman hoşuma gitmiyor düşünerek konuşman daha hoş olur diyebilirsin bundan sonra .. ama daha da şaka felan takılmaz. Çünkü kaldıramıyosun

Teşekkürler cevaplar için, bu kadar cevap beklemiyordum. sevgili Mune konumu kapatabilir miyiz daha fazla uzamasına gerek yok

Bir korkum yok aslında ama genç yetişkinlikte özellikle ozguven sorunları üzerine çalıştığım oldu. Belki o zamanlari hatırladım bilinç dışı, bilemem
Belki bastırdınız hafif sevgisini çekse bu kadar basit bir şeye ağladıysanız kendinize hayatı zindan edebilirsiniz.Hamileynişsiniz herhalde şuan tabi duygular da tavan.Hayatınızın merkezine eşinizi koymayın mutluluğunuz onun söylediği laflara göre şekillenmesin.Bunun üzerine çalışın bence

hamilelikte salgılanan hormonlardan oluyor bunlar hep

Hani ünlü oldum tanımam artik sizi gibi bir sey bu nasilda büyütmüşsunuz. Sizin söylediğiniz daha kötü

Eşler birbirine bu tarz şakalar yapmamalı bence. Çünkü her şakanın altında her zaman bir ciddiyet vardır.

Ben de dedim ki unlu olayım metin akdulgere kacicam direkt hshsjs
Bozuldugumu ona caktırmamaya da çalıştım cok coolum ya hahsh
Siz karı koca ünlü olmayın.

Biri ünlü olunca karisini tanimaz, diğeri ünlü olup evliyken başka birine kacicam der.
Yapilan espriler bilincaltinizdan bir demet olabilir mi.
Espri degil de esra erol programi sanki.
Kari koca biraz vizyonsuz olabilir misiniz?

Abartinin alasi hem de Muhtemelen gebelikten. Saka yapmis ve alinacak bi saka degil rahat olun. Zaten kimseyi degil sizi begenmis, size asik olmus ki sizinle evlenmis.

Amann zaten sana da unlu olmadan benden baskasi bakmazdi deseydiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…