• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sakasi "unlu oldum sana bakmam"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, 10-15 dakikadır ağlıyorum salak gibi 🥲 abartiyor muyum, haklı miyim emin olamıyorum.
Eşimle geçtiğimiz haftalarda bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldık, yaşadığımız şehirde katılımcıların fotoğrafını paylaşmış. Biz de eşimle bunu gördük ve ben unlu olduk dedim. Eşim de gülerek unlu oldum sana bakmam artık dedi.
Ben buna dehşet alındım. Aslinda kaç yıldır evliyiz hep güzel ve seviliyor hissediyorum. Hep övgü, Güzel sözler, jestler, hayatı paylaşmak ve onunla yaşamak çok kolay ve keyifli.ama bu şakasına çok darıldım. Abartıyor olabilir miyim?
Tövbe yarabbi , espri yapmış adam

Ben eşimin hesabından kendime para atıp, sonrada eşime ekran görüntüsü atıp bundan sonra görüşmeyelim ben zengin bir zatı muhteremim yaziyorum her defasında.
Adamın hem parasını ödünÇALIP hem kendisini tanimiyorum aninda.
Böyle şeylere alınılırmı 😁 Ama hamileymişsiniz çok yadırgamadım o yüzden 🥲

Şublafa 15dk aglayan biriyle hayatin kolay ve güzel gececegine hic inanasim gelmiyor yani. Cidden ilk defa mi yasiyorsunuz boyle bisey😁
Benimle değil esimle kolay🤣 benimle kısmı icin en azından 9 haftadır kolay olmadığı kesin hshdh

Ben de dedim ki unlu olayım metin akdulgere kacicam direkt hshsjs
Bozuldugumu ona caktırmamaya da çalıştım cok coolum ya hahsh
Evlilikte mümkün olduğunca daha doğrusu hiçbir zaman bu şekilde yüz göz olmamak lazım. Saygı biterse sevgi de biter..

Merhaba, 10-15 dakikadır ağlıyorum salak gibi 🥲 abartiyor muyum, haklı miyim emin olamıyorum.
Eşimle geçtiğimiz haftalarda bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldık, yaşadığımız şehirde katılımcıların fotoğrafını paylaşmış. Biz de eşimle bunu gördük ve ben unlu olduk dedim. Eşim de gülerek unlu oldum sana bakmam artık dedi.
Ben buna dehşet alındım. Aslinda kaç yıldır evliyiz hep güzel ve seviliyor hissediyorum. Hep övgü, Güzel sözler, jestler, hayatı paylaşmak ve onunla yaşamak çok kolay ve keyifli.ama bu şakasına çok darıldım. Abartıyor olabilir miyim?
Gerçekten dehşet derecede alındiniz mi 😂 ayy neyse hamilesiniz üstünüze gelmicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X