Bende dedimki tabi alacan sonucta evine aliyon hani tesekkurmu ediyim dedim.
sorunlariniz bundan ibaretse abartilacak uzulecek bi durum yok.benim esimde bak sunu sunu aldim der bi guzel soz iltifat bekler benden.bende sagol Allah razi olsun paramiza bereket versin Tesekkur ederim Allah basimizdan eksik etmesin gibi cumlelerden cumle secerim.oda mutlu olur.esim bana alcan tabi senin evin birde teserkkurmu edeyim gibi cumle kullansa ben alinir uzulurdum.
Kizlar ben gonullu olarak calisiyorum biyerde. Isten eve geldim oraya gidecektim esim telefonnda hala oyun oynuyo kenara kaldirip bi naptin nettin yok moralim bozuld neyse gittim calismaya esim almaya geldi sicakti aclik susuzluk. Geldi sagolsun. Neyse arabada diyoki et aldim eve iki kilo ete bilmem nekadar odemis en iyi eti aldim ben diyo. Bende dedimki tabi alacan sonucta evine aliyon hani tesekkurmu ediyim dedim. Ilk defa olmadigi icin boyle cevap verdim. Bana diyoki noldu ya yine niye boyle cevap veriyon yorgunlugunu bnden cikarion. Sen en iyisi bidaha gitme yardima (gonullu calistigim yere) yok yani kotu biseymi dedim hemen boyle cevap veriyo. Eve girerken bisey oldu salak ya dedi ciddi ciddi cok zoruma gitti. Ginede pek bisey demedim sonra dusundum gine bisey olmamis gbi davranacak tepki vermem lazim. Hos tepki verdim geri adim atmadi zaten atacagini dusunmuyodum. Sonra giyinme odasi dagicik calistigim icin firsat bulamadim bu hafta toparlamaya serili camasir duryodu. Bana diyoki bu odanin hali ne boyle. Kendisi sekiz ay olacak tasinali az kalmis laminat var onu yapmadi bana odanin daginikligindan bahsedio. Cok saygisiz buldum esimi. Zaten aksaminda konusmadik yattik uyuduk. Ben tepki verdim ama fazla degil. Boyle iste anlatmak istedim. Benim lafim cokmu kotuyduki. Her sefrinde ayni seyi yapio bende tesekurler ovguler yagdiriyom bu sefer yapmak istemedim suclu oldu.m. Sonucta evine alio ki ben et yemem pek kndisi yer.
Once dusundum orucuz ikimzde abatttik diye ama esim asla boyle bisey dusunmicegi icin hep ay yanlismi yaptim diye ben dusunuyorum bu sefer dusunmek istemiyorum
Yada salak kelimsini benmi abarttim normalmi salak demek
Olayı şöyle canlandırın siz evde derin bi temizlik yapsaniz cok ozenseniz temizlige. Aksam esiniz isten gelincede ona ozenerek anlatsaniz aksama kadar surayi soyle topladim ,burayi bole sildim ama tertemiz oldu diye ozenerek anlatsaniz.esiniz size deseki napayim tabiki yapacaksin evin kadini sensin , birde sana tesekkur mu edicem bunun icin dese kizmazmisiniz?
bu huy benim esimdede var bi iki kelimeyle guzel diyorum.bazen icimden sanki ele aliyon evimize aliyon diyorum.bazi erkekler eve aldiklari seylerle mutlu oluyorlar esi tarafindan da onure edilmek isteniyorlar.salak kelimesine de tepkini goster soyleme de saygiyi kaybetmiyelim de..Anladim demekki ben yanlisim. Bazen iki uc gun gecse bile hatirlattigi icin artik bunaliyorum kac kere tesekkur ediyim diye. Ben eve bisey aldigim zaman tesekkur beklemem ki etmezde zaten ama ne biliyim demekki degisiyo
Evet dogru. Esim harcadigi paradan bahsettigi icin zoruma gitti hani tabiki ev biseylr alinacak gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?