Eşimin sararmış donu

Aslında bakımsız da değil banyoya girer iki saat çıkmaz dişleri, saçı, başı, yanağında ki kıllara falan ağda yapar Tertemiz çıkar . bende anlamadım o donunu niye değiştirmedi. Yada fark etmedimi anlamdım 🤪 Beni şaşırtmak istedi galina
Size küçük sarı süprizler hazırlamış o_O

pisliğine kılıfınıda bulmuş.
halbuki kendisinin her gün don değiştirme adeti varmıs ama siz vermemişsiniz.

Ben valla bıktım artık kocalarınızın donlarından 🤢

Eşim bir yetişkin olduğu için kendi başının çaresine bakabiliyor
Ama çamaşırda filan sarardığına denk gelirsem at derim mesela
Tek don giymiyordur inşallah
Sarardığını fark etmeniz nasıl bu kadar uzun zaman aldı 😐
Söylemeden edemeyeceğim beyaz don 👎

Sarı don derken sidikten mı sarı yoksa beyazmis da kötü yikandigi için zamanla rengi sararmis, hani eski anlamında mı sarı?
ya yıkanmıyomuş ki adam hep o donu giymiş ben öyle anladım : D

yani hem yıkanmama hem çiş hem kim bilir daha neler detaya girmek istemiyorum şuan ajskkgm

Eşiniz bezleniyor mu? Tuvalet alışkanlığı el yıkama uzuv silme yıkama alışkanlığı yok
Yazık
Tabi hep hazırlarız ama tuvalet eğitimi şart oraya buraya yapıyordur
Don çekmece de millet bakıyor aa donumu değiştirmem gerek diyor değiştiriyor

ay yemeği çiğneyip ağzına veriyor musunuz?
Bu adamla ilişkiye falan girilmez ıyyk be

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Benimki saglık lı ve de yetişkin. Öz bakımını yapıyı çok şükür.

Gercekten ayak yıkayıp çorap giydiren kadın var mı yaa?

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Ben sabah ise giderken bile görmüyorum. Bilmem kaçıncı ruyami goruyorum o arada. Kendi kıyafetini kendi hazırlar müsaitsen ütüler o kadar. Çamaşırını kirli sepetine atar. Atmadiklarini asla yikamam.

Back
X